Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zauroczenie w terapeutce

conditioner

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Np. jakiej natury?

Chodziło mi o to że jak ktoś jest zaradny to żyć nie umierać w skrócie. Rozwiązuje to ludzkie bolączki w większości 

Jak masz wystarczająco hajsu

Wszystko można ugryźć od najlepszej strony i nawet jak spotka Cię coś złego to i tak z tym hajsem masz największe szanse stawic temu czolo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Chodziło mi o to że jak ktoś jest zaradny to żyć nie umierać w skrócie. Rozwiązuje to ludzkie bolączki w większości 

Wszystko można ugryźć od najlepszej strony i nawet jak spotka Cię coś złego to i tak z tym hajsem masz największe szanse stawic temu czolo

Dokładnie. Stać cię wtedy na przeszczep nerki itp.

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Trudno mi sobie wyobrazić że czas posiadasz na gadanie obcemu człowiekowi o sobie i mu za to płacisz. I to ma w czymś pomóc. Ale nie będę jątrzyc niektórzy oceniają terapię na pomocną i coś im to daje  

Możliwe że są to osoby które nie mają się komu wygadać. I tyle 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Ja nie wiem po co ludziom zaradnym psycholodzy. To można mieć problemy 

Wiesz ilu zaradnych życiowo osób jest na terapiach/sesjach u psychologa? Z pewnymi rzeczami, natury psychicznej nie jest się czasem w stanie samemu poradzić. Zaradność nie ma nic do tego przecież.

9 minut temu, Sigrid napisał(a):

Przecież nie jestem psychopatycznym stalkerem, no ludzie xdddd

Tego nie wiem 🙃

nie no kumam o co Ci chodzi. Luzzz

Edytowane przez brum.brum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. Chodzę do lekarzy kobiet, więc nie mogłabym się zauroczyć. Podziwiam urodę jednej, bo jest co podziwiać. Lubię jej charakter. Ale się nie zauroczyłam. Jak kobiety - to tylko w stylu męskim i definitywnie określające się jako homo. Reszta mnie nie rusza.

Raz się zauroczyłam, już dawno, w terapeucie zdjęciowym w szpitalu. Piękny i enigmatyczny. A... i pielęgniarz. Fajnie mnie ostatnio przywitał 😄 Mnie się nie zapomina. Jego zresztą też nie. Mega sympatyczny, zabawny i piękny. No to w nim jestem zadurzona. 

Ten, kto idzie własną drogą, rzadko spotyka innych.

empatia selektywna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Ja tam nic o tym nie wiem bo nie jestem milionerem, tylko śmieszną klasą średnią co najwyżej. Nawet mieszkania nie mam, takie to bogactwo xD

Bycie jakoś tam zaradnym mimo swoich trudności kosztuje i to też dużo farta po prostu. W ogóle rezygnuje z mnóstwa rzeczy w życiu o których prawie nikt normalniejszy nie myśli bo nie ma z nimi problemu, a ja się ciągle dostosowuje do tego na co mi organizm pozwala. Skalujesz tutaj sobie cudze problemy wg. własnych doświadczeń, to tak nie działa

Myślę że ktoś bardzo bogaty z podobnymi problemami mógłby mieć paradoksalnie jeszcze gorzej

Ale to dywagacja zupełnie nie na temat xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, brum.brum napisał(a):

No nie każdy, w tym rzecz.

Ale @Sigrid wyjaśniła, że chodzi o przeglądanie profilu , a to tak to wiadomo me2 :D

Ja tam przegladanie tego co ktoś publicznie wrzuca nie uważam za coś złego. A stalkingiem nazywam bo to takie memiczne określenie i mnie bawi xd

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, conditioner napisał(a):

Ja tam nic o tym nie wiem bo nie jestem milionerem, tylko śmieszną klasą średnią co najwyżej. Nawet mieszkania nie mam, takie to bogactwo xD

Bycie jakoś tam zaradnym mimo swoich trudności kosztuje i to też dużo farta po prostu. W ogóle rezygnuje z mnóstwa rzeczy w życiu o których prawie nikt normalniejszy nie myśli bo nie ma z nimi problemu, a ja się ciągle dostosowuje do tego na co mi organizm pozwala. Skalujesz tutaj sobie cudze problemy wg. własnych doświadczeń, to tak nie działa

Myślę że ktoś bardzo bogaty z podobnymi problemami mógłby mieć paradoksalnie jeszcze gorzej

Ale to dywagacja zupełnie nie na temat xD

Już zapomniałam jaki jest temat haha. Tak wiem mój komentarz był przez zamierzenie moja miara. Wiem że tak jest że milioner może mieć problemy psychiczne i też będzie nieszczęśliwy. Ale musiałam to podkreślić jaka jest moja miara Xd zawsze muszę zbaczyć z tematu wybaczcie

@brum.brumdo Ciebie wyżej cyctatu też ta odpowiedź 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi