Skocz do zawartości
Nerwica.com

Konkurs na rysunek lub malarstwo na temat Wiosny. Kto jest chętny?

Rekomendowane odpowiedzi

17 godzin temu, Grouchy napisał(a):

Ściągnąłem ten program w którym narysował seleneles ale to taki przerośnięty paint więc nie umiem nic tam stworzyć ponad bazgroły. Dla mnie to, co on narysował jest nieosiągalne.

Bez przesady, jak najbardziej byłoby osiągalne, to tylko kilka warstw nałożonych na siebie i parę fancy pędzli. Pędzle i blendowanie robią większość roboty. Można narysować wszystko, o ile poświęci się temu wystarczająco czasu. Więcej czasu i precyzji = ładniejszy obrazek.

Teraz zacząłem pracować nad biedronką w tym programie. Wiosna kojarzy mi się z inwazją biedronek.

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, seleneles napisał(a):

Bez przesady, jak najbardziej byłoby osiągalne, to tylko kilka warstw nałożonych na siebie i parę fancy pędzli. Pędzle i blendowanie robią większość roboty. Można narysować wszystko, o ile poświęci się temu wystarczająco czasu. Więcej czasu i precyzji = ładniejszy obrazek.

Teraz zacząłem pracować nad biedronką w tym programie. Wiosna kojarzy mi się z inwazją biedronek.

Mnie wgl nie jara rysowanie na kompie. Muszę mieć ołówek i kredki. I tak beznadziejnie dosyć to wychodzi, bo nie mam umiejętności, ale lubię to robić, stąd ten konkurs.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi