Skocz do zawartości
Nerwica.com

Marzenia a rzeczywistość

Anastazja 7

Rekomendowane odpowiedzi

28 minut temu, Morvena napisał(a):

Ile Ty tych kont tworzysz? Zdradza cie Twój "styl" pisania. Wszędzie cię rozpoznam. No ale baw się. Baw.

Dziwne bo ja Cię nie znam ale nie obchodzi mnie co sobie wymyśliłaś a z drugiej strony to mogę mieć nawet milion w wolnym kraju 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Anastazja 7 napisał(a):

Dziwne bo ja Cię nie znam ale nie obchodzi mnie co sobie wymyśliłaś a z drugiej strony to mogę mieć nawet milion w wolnym kraju 

No niestety NIE MOZNA mieć kilku kont tutaj. Zapoznaj się z regulaminem lub skontaktuj z administratorem. I tu już zdradzasz, że jednak masz te konta. Ja wiem kim jesteś i tyle mi wystarczy. Ja Ci tylko radzę... Daj sobie spokój i znikniij z przestrzeni publicznej 

Edytowane przez Morvena

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Morvena napisał(a):

No niestety NIE MOZNA mieć kilku kont tutaj. Zapoznaj się z regulaminem lub skontaktuj z administratorem. I tu już zdradzasz, że jednak masz te konta. Ja wiem kim jesteś i tyle mi wystarczy. Ja Ci tylko radzę... Daj sobie spokój i znikniij z przestrzeni publicznej 

Tutaj mam tylko jedno i sama zniknij

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś tutaj jest w stanie wyjaśnić dlaczego ta osoba piszę do mnie takie brednie bo nie było mnie tutaj wcześniej i nie mam pojęcia z kim ona mnie pomyliła i udziela głupich rad . Jestem tutaj od paru dni nie zamierzam tolerować takich rzeczy więc jeśli ktoś wie o co chodzi to proszę o odpowiedź 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Anastazja 7 napisał(a):

Czy ktoś tutaj jest w stanie wyjaśnić dlaczego ta osoba piszę do mnie takie brednie bo nie było mnie tutaj wcześniej i nie mam pojęcia z kim ona mnie pomyliła i udziela głupich rad . Jestem tutaj od paru dni nie zamierzam tolerować takich rzeczy więc jeśli ktoś wie o co chodzi to proszę o odpowiedź 

Jak czegoś nie zamierzasz tolerować to musisz zgłaszać adminom. Nikt nie wyjaśni jak to sprawa między wami no bo jak

?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Morvena napisał(a):

Myślisz że to ta Paulina, która pisała że Cię zna? Czy ktoś inny? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Jak czegoś nie zamierzasz tolerować to musisz zgłaszać adminom. Nikt nie wyjaśni jak to sprawa między wami no bo jak

?

O kim ona piszę i co ma do tej osoby która według niej była na tym forum.Napewno wiesz jeśli tutaj wcześniej pisałaś 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, QUEEN24 napisał(a):

Super temat marzenia a rzeczywistość -weryfikuje wszystko. Ja marzę o tym żeby ludzie byli mili wobec drugiego a nie skakanie.

A ja lubię prawdę jeśli ma coś do mojego profilu to niech wyjaśni  bo wcześniej nie było mnie tutaj a ona nie będzie mi mówić czy mam zniknąć z życia publicznego bo to moja sprawa co zrobię z własnym žyciem.Załožyłam tutaj konto od paru dni i nie będę tolerować jej fantazji że sobie wymyśliła że tu wcześniej pisalam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę się mnie nie czepiać bo sama jesteś nie w porządku do nas do mnie i @Anastazja 7nie znasz nas a piszesz głupoty bo będziemy to zgłaszać te twoje podejrzenia.

9 minut temu, Anastazja 7 napisał(a):

To źle myślisz i zanim kogoś będziesz oskarżać to trzeba mieć dowody

Ona tak ma sama miała kilka kont.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, conditioner napisał(a):

No nie wiem, mózg potrzebuje mieć cały czas jakiś cel do osiągnięcia inaczej to będzie emocjonalna pustka. Coś jak czwarty dzień wakacji na których praktycznie nic nie robisz

Szczęście jest na drodze, nie na mecie

Mózg nie potrzebuje celów, wymyślasz je sobie, bo społeczeństwo ci tak wmówiło. Tak samo z tym szczęściem na drodze. Prawdziwe szczęście jest wtedy, gdy za niczym nie gonisz, tylko cieszysz się z chwili tu i teraz, niczego ci więcej nie potrzeba. Czasem osiągam taki stan relaksu. I miałbym go codziennie, gdybym miał nieograniczoną ilość pieniędzy. Nic bym nie musiał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi