Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czego nie mówiliscie nawet osobom najbliższym?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde... Chyba za bardzo się wstydzę. Albo obawiam się, że ktoś śledzi moje wpisy. Nie mówiłem czegoś, czego się kiedyś wstydziłem, a dzisiaj bym chętnie powtórzył. Fajnie, gdyby mi się to przyśniło.. Nie mam w ogóle potrzeby mówienia o swoich sekretach najbliższym. To są w głównej mierze intymne kwestie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok no ja to niczym szczególnym was nie zaskocze to znaczy: co cpalam, z kim spałam, z iloma spałam, żadne kwestie szczególne, ale na milion procent bym została wyrzucona z domu Xd 

Innych rzeczy nie mam co ukrywać nie jestem w tajnym stowarzyszeniu ani politycznym ani jakim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rodzinie to prawie nic nie mowilam, bo by mi zaraz cos gadali i krytykowali albo mowili co mam robic.

Facetowi wszystko mowie i to po kilka razy, bo po takim czasie to czlowiek juz sie zaczyna powtarzac i w kolko opowiada te same historie.

Przyjaciolom to zalezy, nie rozmawiam o sprawach zwiazkowych, bo to sprawy pomiedzy mna a moim facetem i nie bede mu obrabiac dupy na boku. A inne rzeczy to tez zalezy, w sumie nie mam jakichs wielkich tajemnic, ale raczej nie kazdego wszystko obchodzi, a moje zycie tez nie jest jakies super ekscytujace.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi