Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wygląd i zachowanie gejów, lesbijek i biseksów.

MiśDuży

Rekomendowane odpowiedzi

Najbardziej mnie ciekawią zniewieściali geje - z czego może wynikać ich PRZERYSOWANE zachowanie, wygląd oraz osobowość? Charakterystyczne intonowanie głosu, manieryzmy, teatralność.

Na pewno nie wynika to z braku testosteronu i dominacji estrogenów, jak to mówią przeciwnicy tęczowych, bo gdyby faktycznie tak było, to każdy by miał androgyniczny wygląd, dysfunkcje seksualne i szereg innych problemów zdrowotnych.

Ciekawią mnie też związki lesbijek. Jakaś jest taka prawidłowość, że jedna kobieta ma stereotypowo typowo kobiecy wygląd, ubiór i zachowanie, a ta druga ma niemal za każdym razem większe lub mniejsze atrybuty męskie.

Nie spotkałem związku dwóch chłopczyc.

U gejów jest odwrotnie. Męscy szukają męskich, a zniewieściali się łączą ze zniewieściałymi. Choć nie jest to reguła.

Inną ciekawostką są dla mnie chłopy biseksy. Zauważyłem taki trend, że biseksy przeważnie preferują mało męskich facetów - androgynicznych. Często też szukają trans M - K.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Eulaliaa napisał(a):

Hehe, a ja🥰😀 przyspiesza mi oddech. Chyba po prostu czuje pociąg do nich.

A ładne i kobiece laski wgl mnie nie ruszają.

Ty nie wyglądasz na męską przecież. No może jesteś ukryta bi spróbuj sobie kiedyś z laską:D ja mam koleżankę co jest bi i nie lubię z nią pić już bo dziwnie mi boję się wtedy że jej się podobam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Ty nie wyglądasz na męską przecież. No może jesteś ukryta bi spróbuj sobie kiedyś z laską:D ja mam koleżankę co jest bi i nie lubię z nią pić już bo dziwnie mi boję się wtedy że jej się podobam 

No ja męska nie jestem, ale lubię męskie. Ciebie bym nie podrywała. Facetów też lubię. Ale mam dziwne upodobania i nie każdy piękny mi się podoba. Musi mieć magnes na mnie 

Z laską spróbuję. Ale mnie to będzie kosztowało dużo, bo będę pewnie skrępowana. Z facetami inaczej, bo się zna temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Eulaliaa napisał(a):

Lubię gejów. Zawsze mi się z nimi uroczo rozmawia.

Nie ze wszystkimi gejami uroczo pogadasz. 😋 Do kobiet lgną najbardziej ci zniewieściali i tacy są podobno klawymi psiapsiółkami kobiet.

Męscy, zwłaszcza ci bardziej, kobiet zwykle unikają i to czasami radykalnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, MiśDuży napisał(a):

Nie ze wszystkimi gejami uroczo pogadasz. 😋 Do kobiet lgną najbardziej ci zniewieściali i tacy są podobno klawymi psiapsiółkami kobiet.

Męscy, zwłaszcza ci bardziej, kobiet zwykle unikają i to czasami radykalnie. 

No ci delikatni są wspaniali. Takich psiapsi miałam w swoim życiu. A męskich gejów chyba nie poznałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Eulaliaa napisał(a):

No ci delikatni są wspaniali. Takich psiapsi miałam w swoim życiu. A męskich gejów chyba nie poznałam.

A ja jestem wielkim ewenementem. Jestem fizycznie gejem typu hetero, lecz osobowościowo, jestem typową betą. Choć cosik ostatnio zaczyna się zmieniać.

Zainteresowania mam męskie i takie, które podchodzą pod kobiece. Typowo kobiecych nie mam. Mam ciągoty, ku hipermęskim hobby, co znowu nie jest popularne nawet u męskich gejów i z tego powodu ubolewam.

Ostatnią koleżankę miałem... 22 lata temu. Lecz jeśli chodzi o sektor usługowy, to zdecydowanie preferowałem kobiety, a facetów unikałem.

Nigdy w życiu nie zaznałem wrogości od chłopaków/facetów i to mimo bycia betą. Za to dziewczyny i młode kobiety okazywały wrogość lub niecheć, oczywiście nie wszystkie.

Chłopy(heterycy) w większości są do mnie pozytywnie i życzliwie nastawieni i co ciekawe, właśnie ci męscy. Ale tylko ci powyżej 28rż. Ci młodzi nie zwracają na mnie uwagi. Jeśli chodzi o kobiety, to kobiety do 30 rż, traktują mnie jak smroda lub są nieprzyjemne, zdystansowane. Im starsze, zwłaszcza 35+ to nastawienie zaczyna się zmieniać, są pozytywnie do mnie nastawione, koleżeńskie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi