Skocz do zawartości
Nerwica.com

Poznajmy sie lepiej;) materiały premium

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

No budowę krasnal ma fatalna, ale to nie o talię chodzi tylko o szerokość biodrer w stosunku do ramion. Ale przede wszystkim to on ma potężny problem z głową.

54 minuty temu, Pokraka napisał(a):

Poniekąd go rozumiem, z taką fizjonomią musiał mieć ciężko w życiu, jednak to nie usprawiedliwia jego zachowania a tym bardziej nie zwala z odpowiedzialność za to zachowanie. 

U niego te frustrację i nienawiść do kobiet pewnie jeszcze potęguje fakt, że zarywając do samotnej matki roi sobie że obniza poprzeczke, a kończy się tym że zostaje odrzucony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie wyglada tragicznie, wczoraj sie przechwalał ileż to nie wyrwał na sam

wyglad. wyglada jak klasyczny hipster (jakby mu zabrać te zabawkowa broń). Myśle, ze jakaś amatorka by sie znalazla, tylko pod kopułą tam jest mocno nie halo.

i sam siebie tez postrzega chyba zle, pamietam jak sie żalił na swoja budowę , jakos to nazywał ekto czy endomorfik w sensie ze bardziej taka kobieca, faktycznie wcięcie w talii miał zacne na tych fotach od elci 😂 ale te jego problemy są raczej wydumane, jest po prostu drobny, jest masa takich kolesi z ładnymi laskami.

Indor znowu zepsuł stronę swoimi indorami:p 

Przecież wiem, że problemem podstawowym jest bania jak w przypadku większości osób z tamtego forum. 

W te jego przechwałki nie wierzę napisać wszystko można, naprawdę internet wytrzyma.  Wierze tylko w to, że tak samotna matka nie do końca stabilna emocjonalnie nawet go pogoniła to możne być prawdziwa historia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, ironella napisał(a):

No budowę krasnal ma fatalna, ale to nie o talię chodzi tylko o szerokość biodrer w stosunku do ramion. Ale przede wszystkim to on ma potężny problem z głową.

U niego te frustrację i nienawiść do kobiet pewnie jeszcze potęguje fakt, że zarywając do samotnej matki roi sobie że obniza poprzeczke, a kończy się tym że zostaje odrzucony.

To wiadomo, karmią się sami tym kontentem (o desperacji kobiet) a potem dziwią, że fakty nie pokrywają się z wyobrażeniem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pokraka napisał(a):

Przecież wiem, że problemem podstawowym jest bania jak w przypadku większości osób z tamtego forum. 

W te jego przechwałki nie wierzę napisać wszystko można, naprawdę internet wytrzyma.  Wierze tylko w to, że tak samotna matka nie do końca stabilna emocjonalnie nawet go pogoniła to możne być prawdziwa historia. 

Też nie wierzę w te przechwałki krasnala, gdyby faktycznie wyrywał jakies laski to nie byłoby u niego tej nienawiści do kobiet i nie powielałby maniakalnie tych incelskich prawd objawionych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, ironella napisał(a):

Też nie wierzę w te przechwałki krasnala, gdyby faktycznie wyrywał jakies laski to nie byłoby u niego tej nienawiści do kobiet i nie powielałby maniakalnie tych incelskich prawd objawionych.

Dokładnie to, że jest odrzucany seksualnie przez kobiety bije od niego jak z reaktora w Czarnobylu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Pokraka napisał(a):

Dokładnie to, że jest odrzucany seksualnie przez kobiety bije od niego jak z reaktora w Czarnobylu. 

Wygląd nie daje mu wielkiego pola manewru w głowie też bałagan więc nic dziwnego ze frustracja tylko narasta.

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Elciaa napisał(a):

Jakie ładne indyki i kury na zdj. xD

To łabędzie!

51 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

jakos to nazywał ekto czy endomorfik w sensie ze bardziej taka kobieca

Chłop śląski? W dupie szeroki a w barach wąski?

55 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Indor znowu zepsuł stronę swoimi indorami:p 

Strona nie powinna dać się zepsuć indorami :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałam że to nie kształt sylwetki tylko metabolizm i to jak rosną mięśnie i gdzie się tłuszcz odkłada. Mezo mają największą mase Endo i ekto myle zawsze. Endo to chyba właśnie ci najchudsi co nie mogą zrobić sylwetki w sensie najciezej. A ekto to oni mają najlepsze warunki żeby być dzikami z siłowni 

Mam awersje do tych co siłka jest ich hobby xd wkurwiaja mnie chyba przez exa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Myślałam że to nie kształt sylwetki tylko metabolizm i to jak rosną mięśnie i gdzie się tłuszcz odkłada. Mezo mają największą mase Endo i ekto myle zawsze. Endo to chyba właśnie ci najchudsi co nie mogą zrobić sylwetki w sensie najciezej. A ekto to oni mają najlepsze warunki żeby być dzikami z siłowni 

Mam awersje do tych co siłka jest ich hobby xd wkurwiaja mnie chyba przez exa

Mezo mają fajna sylwetkę nawet nic nie robiąc, ekto sa chudzi, a endo zazwyczaj grubi 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Doktor Indor napisał(a):

Mi krasnal ogrodowy kojarzy się z takim pokurczem, ale przysadzistym :P A ten to raczej jak skrzat z tego co mówicie :D 

Taki drobniuśki skrzat z ładnym wcięciem w talii i sexy usteczkami ktorych pozazdrościłaby nasza inna psiapsi z Kafe uzależniona od wypełniaczy 🫢

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Myslalam, ze Endo to chodzi o proporcje tylko, a niekoniecznie związane z waga (w sensie może być wersja gruba i chuda). 

Narcyz wyglada mi bardziej na ekto wg tego obrazka 

Tylko te długie kończyny średnio pasują. ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi