Skocz do zawartości
Nerwica.com

Cześć Nienawidze kobiet

incel362

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 21.02.2026 o 18:54, incel362 napisał(a):

Dla mnie kobieta to wyrachowanie, hipokryzja, manipulacje - odwracanie rzeczywistosci itd itp

chciałbym opisać teraz swoje schorzenie

no ok a na czym polega Twoje schorzenie?

Tak propos banów za wyrażanie odczuć - to byłoby nieetyczne
każdy kogoś lubi a kogoś nie
tu mozemy o tym pogadać swobodnie
jesteśmy wśród ludzi rozumiejących nieco że psychika nie mechanika przecie
pozdrawiam

Edytowane przez Przemek_Leniak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie baby nie lubia bardziej niz ja je, niech sobie zyja swoim zyciem, nic na sile, chlop a baba to dwie rozne rasy czlowieka, wieksa roznica w mentalnosci niz miedzy murzynem a bialym ;) podobaja mi sie baby na sterydach tak apropo bo czerpia z obu plci, chcialbym taka poznac osobiscie i z nia porozmawiac ;) a moze nawet i sie przespac hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

😂 haha dobre

Cieszę się, że Ci poprawiłam humor. Po prostu nie lubię bab awanturnych, które krzyczą, piszczą donośnie, trzęsą się do tego i innym ciśnienie podnoszą. Ja mówię dosadnie, mój "krzyk" jest taki odwrotny. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Cieszę się, że Ci poprawiłam humor. Po prostu nie lubię bab awanturnych, które krzyczą, piszczą donośnie, trzęsą się do tego i innym ciśnienie podnoszą. Ja mówię dosadnie, mój "krzyk" jest taki odwrotny. 

Są jakieś granice publicznej ekspresji słownej. Tak myślę. Nie można jednych banować za to na forum, a innym przepuszczać takie wpisy. To niesprawiedliwe wtedy. Widzę że i mój wpis poleciał 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 28.02.2026 o 13:50, burzowo napisał(a):

Mamusia krzywdę synkowi biednemu zrobiła ojej skrzywdzone dziecko ,

Nawet jeśli, to czy to jest dla ciebie powód do śmiechu?

3 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

Są jakieś granice publicznej ekspresji słownej. Tak myślę.

I każdy ma je gdzie indziej.

Moim zdaniem „nienawidzę Małej Mi 123” przekraczałoby tę granicę, bo byłby to atak na jednostkę. „Nienawidzę kobiet” nie przekracza. Tak czuje, to tak pisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

55 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Tak czuje, to tak pisze.

Mi chodziło o tekst użytkownika "you know nothing", który został już usunięty przez moderację. To było coś w stylu, że miałaby ochotę upie...lić pewnego rodzaju kobietom głowy bezpośrednio przy du...ach.

Refleks szachisty. Moderacja już usunęła.

Uważam, że to już było niesmaczne.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Mi chodziło o tekst użytkownika "you know nothing", który został już usunięty przez moderację. To było coś w stylu, że miałaby ochotę upie...lić pewnego rodzaju kobietom głowy bezpośrednio przy du...ach.

A ok, to tego nie widziałem.

Inna sprawa, że moja lista osób, którym mam ochotę upierniczyć makówkę w miejscu, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę, jest dosyć długa i rośnie z każdym rokiem.

9 godzin temu, Ladyboy napisał(a):

mnie baby nie lubia bardziej niz ja je, niech sobie zyja swoim zyciem, nic na sile, chlop a baba to dwie rozne rasy czlowieka, wieksa roznica w mentalnosci niz miedzy murzynem a bialym ;) podobaja mi sie baby na sterydach tak apropo bo czerpia z obu plci, chcialbym taka poznac osobiscie i z nia porozmawiac ;) a moze nawet i sie przespac hehe

Galerię łap.

https://www.fakt.pl/zdrowie/mysla-o-swoim-ciele-a-zapominaja-o-kobiecosci/72x97sw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi