Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co sądzicie o Woodstocku? Byliscie?

Lucy32

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, hornet2 napisał(a):

hmmm... i jak Ci się żyje na obczyźnie? 

Dobrze,nie narzekam.Ale zawsze tęsknię za Polską.Dobrze ze jest blisko.Gdy wjeżdżam ,zawsze czuję euforię,i zdaje sobie sprawe z tego,jak bardzo mnie ciesza te przyjazdy. 😅Nie moglabym mieszkac np w Stanach.Za daleko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, hornet2 napisał(a):

to czemu Niemcy? rodzina? ale jak tęsknisz za PL, to chyba nie to...!

Tak wyszlo. Coś za coś. Kiedys zebrało sie na odwagę.Zawsze się bedzie tesknilo.Dziecinstwo spedzilam przeciez w Polsce i tam sie urodzilam.To zawsze bedzie moja ojczyzna.Nie wiem moze kiedyś wrócę.Ale nie chce mi sie znowu czegos zamykac i otwierać nowego.

Edytowane przez Lucy32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

Tak wyszlo. Coś za coś. Kiedys zebrało sie na odwagę.Zawsze się bedzie tesknilo.Dziecinstwo spedzilam przeciez w Polsce i tam sie urodzilam.To zawsze bedzie moja ojczyzna.Nie wiem moze kiedyś wrócę.

ładunek emocjonalny jest... życzę szczęścia 🙂 a powiedz mi, za czym tak naprawę tęsknisz?, omińmy PL bo to wiadomo, chodzi mi ogólnie... to da mi szerszy obraz Ciebie 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, hornet2 napisał(a):

ładunek emocjonalny jest... życzę szczęścia 🙂 a powiedz mi, za czym tak naprawę tęsknisz?, omińmy PL bo to wiadomo, chodzi mi ogólnie... to da mi szerszy obraz Ciebie 🙂 

Dziękuję.Za klimatem ,tam nawet las inaczej pachnie😂polską mową i polskim humorem albo raczej narzekaniem .Nie no tutaj tez znam duzo ludzi i jest ok.Za niczym innym juz nie tęsknię.

Edytowane przez Lucy32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Dziękuję.Za klimatem ,tam nawet las inaczej pachnie😂polską mową i polskim humorem albo raczej narzekaniem .Nie no tutaj tez znam duzo ludzi i jest ok.

na razie nie odniosę się do tego co napisałaś, bo mam pytanie, czy Ty czujesz się szczęśliwa? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, hornet2 napisał(a):

na razie nie odniosę się do tego co napisałaś, bo mam pytanie, czy Ty czujesz się szczęśliwa? 

A jak ma sie czuc czlowiek w depresji?Chyba nie jest szczesliwy?Bywalo lepiej psychicznie.

Ale moja deprecha nie pochodzi z tego powodu ze tutaj mieszkam i pracuję.Uprzedzam pytanie😇

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, libed napisał(a):

dla mnie najwiekszym zaskoczeniem koncertowym byl kazik w juvenalia gral z 4 godziny bez przerwy az zszedl ze sceny, cczesc ludzi poszla juz do domu przeszedlem z 500 metrow i slysze ze wrocil wiec wrocilem i jeszcze nawalal z godzine plus bissy czyli z 2h :D wtedy zrozumialem dlaczego co roku w tym samym miejscu jest kult od xx lat w juvenalia. 

Dlatego teraz już nie ma siły, bateria mu się wtedy wyczerpała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, Lucy32 napisał(a):

@hornet2 bo jestem wesołą osobą,zwlaszcza jak leki dobrze działają.😂

Zawsze bylam,teraz trochę ciężej,ale moje durne poczucie humoru jakos mi zawsze towarzyszy.Nawet jak jest mi gorzej,szukam powodów do usmiechu.

Również tak Cie odbieram,  po tym co i w jakiej formie piszesz🤓 Tak często bywa, że osoby zmagający się z depresją są uśmiechnięci i z poczuciem humoru 🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, brum.brum napisał(a):

Również tak Cie odbieram,  po tym co i w jakiej formie piszesz🤓 Tak często bywa, że osoby zmagający się z depresją są uśmiechnięci i z poczuciem humoru 🤗

Dziękuję,mysle ze masz racje.Czasami ten humor uratuje mi dzien.Choc za chwile przyjda smutne mysli,zawsze gdy cos mnie rozśmieszy,to jest moj promyk.Moze to depresja wysokofunkcjonujaca🤭

I zawsze mysle ,ze sa ludzie którzy maja gorzej ode mnie.I bardzo im współczuję.

Edytowane przez Lucy32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Dziękuję,mysle ze masz racje.Czasami ten humor uratuje mi dzien.Choc za chwile przyjda smutne mysli,zawsze gdy cos mnie rozśmieszy,to jest moj promyk.Moze to depresja wysokofunkcjonujaca🤭

I zawsze mysle ,ze sa ludzie którzy maja gorzej ode mnie.I bardzo im współczuję.

A ja jako tak uprzejmą osobę na maxa. Ostatnio pisałaś coś na moje kłótnie a ja to czytam i nadal myślę jak ona uprzejmie pisze, niesamowite!!

No i masz najfajniejszy awatar, napiszę to 10 raz żebyś nie zapomniała🤣🤣 haha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A ja jako tak uprzejmą osobę na maxa. Ostatnio pisałaś coś na moje kłótnie a ja to czytam i nadal myślę jak ona uprzejmie pisze, niesamowite!!

No i masz najfajniejszy awatar, napiszę to 10 raz żebyś nie zapomniała🤣🤣 haha

Milo mi Dalilko, dziękuję.Czasem mnie ponosi hehehe,taka niepohamowana szczerosc.🤣

❤️😘

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Hih a to zostają ludzie co nie są patologią? :D zobacz @Doktor Indorbardziej wymagający niż ty

No muszę przyznać, że ma szerszy woreczek, niż ja. Ja mam w woreczku dużo kategorii, ale nie każda z nich jest podpisana „patologia”. Większość ma podpis „ludzie, z którymi nie chcę mieć nic do czynienia”, ale niekoniecznie są patologią. Choć ja akurat szurów nie wrzucam do tego worka, za to osoby, które zamykają ludziom usta nazywając ich szurami (tudzież innymi epitetami, jak „rasista” czy „islamofob”) zdecydowanie tak. Prawda obroni się sama, nie trzeba stosować tak tanich manipulacji. A co do Smoleńska, to nie jest dla mnie kwestia wiary, ale nie wykluczam niczego. Może tak, może nie. Nie mam wiedzy, więc nie spekuluję. Może się kiedyś dowiemy, a może nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi