Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hej wszystkim

Slavic

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Sensys napisał(a):

Powinieneś jeśli twierdzisz, że działa i masz dowody po Twojej stronie jest kwestia dowodowa. Po prostu tak jak pisałem wcześniej i tak jak pisał Mic to nie działa. I z tego co zrobiłem rozeznanie nauka już badała różne aspekty astrologii i nie znaleziono potwierdzenia, że cokolwiek działa. 

Wyzywać nie zamierzasz spokojnie są inne osoby od tego tutaj na forum, które tak robią bardzo chętnie. 

Możesz mi wierzyć lub nie jestem otwarty na różne rzeczy, ale też ostrożny i twardo stąpam po ziemi za dużo jest teorii spiskowych, odklejeńców itp. na tym świecie. 

Nie zamierzam Cię przekonywać do czegokolwiek czy sugerować po prostu mocno się różnimy w tym temacie i tyle:)

Dalej nie zrozumiałeś co pisałem 🙂

Ale ci wybaczam. Po prostu niech każdy robi swoje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, Sensys napisał(a):

Tak oczywiście nie zrozumiałem 😅 Niech Ci będzie. Pisałeś, że masz dowody, a żadnych nie podałeś i nie podasz, ale wybaczam Ci:)

Tak. Nie zrozumiałeś co jest tam napisane. I po prostu ucinam temat, bo po pierwsze nie chcę mi się kłócić, po drugie widzę po co to jest i nie zamierzam karmić czyjegoś ego. Tyle i tylko tyle. Ja potrafię po prostu odpuścić.

Pozdrawiam i miłego wieczoru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi