Skocz do zawartości
Nerwica.com

Sylwester 2025/2026

RefleXia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam użytkowników tegoż zacnego forum. 

Jakie macie plany na dzisiejszy dzień i jak samopoczucie? Suknie, makijaże, krawaty poszły w ruch? Szampan czeka dziś na wszystkich i fajerwerki choćby te wirtualne. 

Czy ktoś urządza bal na forum? Będzie muzyka, tance, życzenia, postanowienia noworoczne? 

Wytrzyma kogoś tu do północy?

Miłego Sylwestrowania.

Pozdrawiam wszystkich w niedoli 🎇🎆🎉🎊🧨🥂🍾🍷🥂🍾

Edytowane przez shadow_no

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja będę oglądać POLSAT i będę mieć szampana Piccolo truskawkowego, którego wypiję o północy, dlatego, że nie mogę pić alkoholu. Szampańskiej zabawy i szczęśliwego Nowego Roku! Życzę wam, żeby 2026 był rokiem wielkich możliwości i małych, codziennych przyjemności. Niech spełnią się wasze najskrytsze marzenia.

Edytowane przez alone05

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, alone05 napisał(a):

Ja będę oglądać POLSAT i będę mieć szampana Piccolo truskawkowego, którego wypiję o północy, dlatego, że nie mogę pić alkoholu. Szampańskiej zabawy i szczęśliwego Nowego Roku! Życzę wam, żeby 2026 był rokiem wielkich możliwości i małych, codziennych przyjemności. Niech spełnią się wasze najskrytsze marzenia.

Ładne życzenia. Wzajemnie dla Ciebie!

Dzięki za życzenia dla autorki, Najlepszego! U mnie Sylwester spontaniczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, alone05 napisał(a):

Szampańskiej zabawy i szczęśliwego Nowego Roku! Życzę wam, żeby 2026 był rokiem wielkich możliwości i małych, codziennych przyjemności. Niech spełnią się wasze najskrytsze marzenia.

Piękne życzenia i oby były spełnione dla wszystkich. 

24 minuty temu, MicMic napisał(a):

Ja może pójdę do moich bratanic 🙂

Miłego wieczoru. Te małe dziewczyny też potrafią być urocze 😉

10 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ładne życzenia. Wzajemnie dla Ciebie!

Dzięki za życzenia dla autorki, Najlepszego! U mnie Sylwester spontaniczny

Miłego wieczoru 😃

Życzę wam na przyszły rok jak najmniej cierpienia. Dla wszystkich bez wyjątku. Cierpienie zmusza nas do złych decyzji i pochopnych działań. Nie wybraliśmy sobie zaburzeń tylko z jakiegoś powodu musimy z tym żyć. 

Życzę wam abyście mieli przy siebie dobrych ludzi i pomogli Wam nieść ten krzyż w życiu. Nie uciekali i nie zostawiali w potrzebie. Nie rezygnowali z was i nie wyrzucali jak śmiecia  do kosza bo okres przydatności do spożycia minął.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja nie spodziewałam się, że będę niańką, ale rodzinie nie odmówię, skoro ich wycyckano... mąż kupił jednak szampana, to może się napijemy, tak to spokojnie się zapowiada, mam nadzieję, że dziecinka się nie rozpłacze, gdy puszczą fajerwerki, nie będę otwierać okien, ale i tak trochę wszystko słychać przez nie... muzyki nie będzie, sylwestrowej dwójki czy polsatu też nie, nie mam telewizji, co do postanowień... to już jutro, chciałabym skończyć pewną książkę i wziąć się do pracy nad swoim ciałem i kręgosłupem, czas najwyższy, to jest mój główny plan na ten rok, tylko jak w styczniu się poddam, to wiem, że będzie już po całej reszcie roku, dlatego nie mogę zaprzepaścić tego miesiąca 

dzięki za życzenia i wam też wszystkiego, co najlepsze!!! :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, że bal sylwestrowy będzie na forum.

Zyczę Wam jak najmilszego spędzenia tego wieczoru, nocy i ogólnie pięknej nocy sylwestrowej. Jest to ważny dzień, bo kończymy rok, który dla jednych mógł być ciężki. A dla niektórych był dobrym rokiem. NIeważne. Chodzi o to, by przyjąć ten dzień refleksją nad tym co było. Bo to nie wróci.

Życzę by ten dzień wybaczyć sobie i innym. By zakończyć w głowie, by zakleić stare rany i przyjąć  Nowy Rok z piękną nadzieją na lepsze. Niech północ przemieni w nas w jak najlepszą wersję w siebie. By Nowy rok przysporzył nam dobre dni. Oczywiście nie zawsze będzie piękne. Takie jest życie. Życzę każdemu rozwoju w jakim chcecie kierunku. Czy będzie to zmiana ciałem, czy zmiana naszego Ja, tego w środku. Niech ludzie będą dla nas dobrymi i mądrymi. CIeszmy i dzielmy się ciepłem wzajemnie. 

Nowy rok przyjmijmy z przytupem i wiarą, że będzie dobrze. Tak po prostu ❤️

Miłego wieczorka ludzie!!! Zróbcie fajne foty, mejkapy i róbmy bal na forum i gdziekolwiek dziś będziecie 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku życzę!!

Ja to znając siebie, żeby przetrzymać do 24 to pewnie będę musiał iść spać wcześniej, i dobrze trafić z godziną wybudzając się (przebudki w nocy u mnie to norma) 😅 A tak to ja nic nie planuję, jestem w domu z mamą i siostrzenicą 🙂 Napijemy się piccolo - i spać, za staro się czuję do świętowania, poza tym, zdrowiem, to jestem troche w nie sosie. Ale nie ma tragedii.

Edytowane przez Hooded Spirit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, little angel napisał(a):

tak to spokojnie się zapowiada, mam nadzieję, że dziecinka się nie rozpłacze, gdy puszczą fajerwerki, nie będę otwierać okien, ale i tak trochę wszystko słychać przez nie... muzyki nie będzie, sylwestrowej dwójki czy polsatu też nie, nie mam telewizji,

U mnie też na spokojnie. Szampan się chłodzi, pizza czeka i inne niezdrowe jadło dobre na imprezy. Zastanawiam się tylko co obejrzeć przed północą. Mój Netflix dawno nie odpalałam a chciałabym jakiś dobry film obejrzeć. 

2 godziny temu, Verinia napisał(a):

Życzę by ten dzień wybaczyć sobie i innym. By zakończyć w głowie, by zakleić stare rany i przyjąć  Nowy Rok z piękną nadzieją na lepsze. Niech północ przemieni w nas w jak najlepszą wersję w siebie. By Nowy rok przysporzył nam dobre dni. Oczywiście nie zawsze będzie piękne. Takie jest życie. Życzę każdemu rozwoju w jakim chcecie kierunku. Czy będzie to zmiana ciałem, czy zmiana naszego Ja, tego w środku. Niech ludzie będą dla nas dobrymi i mądrymi. CIeszmy i dzielmy się ciepłem wzajemnie. 

Miłego wieczorka ludzie!!! Zróbcie fajne foty, mejkapy i róbmy bal na forum i gdziekolwiek dziś będziecie 🙂

Wybaczenie to trudne i wielkie słowo. Potrafię wybaczyć i robię to dla siebie. Życie w emocjonalnej zgniliźnie nie służy. Odwet nie służy i tutaj trzeba wykopać grób dla siebie i dla tej drugiej osoby. Wypicie trucizny zwanej zemsta nie spowoduje, że ten ktoś poczuje się gorzej. Co więcej trucizna zatruwa nas. Wybaczam dla siebie ale to nie znaczy, że relacja wraca do pierwotnego stanu. 

Wszystko wymaga czasu a przełom roku to na pewno dobry czas na deklaracje. Podjęłam już decyzję ale czy ona zaowocuje to zależy od inteligencji innych. 

Zaproponuj muze na bal abym miała ochotę przebrać się z piżamy w krówki w coś bardziej eleganckiego 😃

2 godziny temu, Chongyun napisał(a):

Jej mama też będzie 😜

Jedno nie wyklucza drugiego 😃

1 godzinę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

W wannie z butelką szampana i Muzyką na uszach, zimno jak ch*uj nieprzyjemnie. Mój ukochany nie potrafi tańczyć. 

Wanna też dobra. Oby ukochany jak piszesz dbał o Twój nastrój w ten wyjątkowy dzień. 

Godzinę temu, sailorka napisał(a):

Będziemy w domu z mężem i córeczką. Wypijemy lampkę szampana, zjemy słodycze. Będziemy grać naprzemiennie w Zeldę i szachy. Bez fajerwerków.

U mnie też brak fajerwerków. Muszę zakupić jakieś planszówki aby spędzać ten czas z innymi. 

Edytowane przez RefleXia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chodzę dzisiaj w "domowych ciuchach". Idziemy na dół z mamą, do sąsiadki. Właśnie się przebrałam by wyglądać po ludzku. Nawet oko wymalowałam, ale nie będzie żadnej imprezy. Kameralnie. Może szampana się napiję. Od razu nic mi nie będzie.

Planuję posiedzieć sobie później do 1-2 ale nie wiem czy dam radę. :D spróbować można.

mam parę noworocznych postanowień ale chuj wie, co z tego wyjdzie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, cynthia napisał(a):

mam parę noworocznych postanowień ale chuj wie, co z tego wyjdzie. 

😄🥂

4 godziny temu, Verinia napisał(a):

Jasne, że bal sylwestrowy będzie na forum.

Zyczę Wam jak najmilszego spędzenia tego wieczoru, nocy i ogólnie pięknej nocy sylwestrowej. Jest to ważny dzień, bo kończymy rok, który dla jednych mógł być ciężki. A dla niektórych był dobrym rokiem. NIeważne. Chodzi o to, by przyjąć ten dzień refleksją nad tym co było. Bo to nie wróci.

Dzięki @Verinia i Tobie również tego samego życzę 🥂💯

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, brum.brum napisał(a):

🫶🙋‍♂️

A ja trzasnąłem malinową chmurkę i na sportowo popijam campari, do leków 😄 ( joke, odpuściłem dzis wieczorne ). Coś czuję, że ten sylwester nie potrwa długo, u mnie 🙃Oby wytrwać do 24 🥂🌤️

Aaa że tak. Spoko już rozumiem. 

U mnie truskawkowy likierek całe 15%

Później szampan i spanko...

Dziś też nie ma zasady- pijesz, nie pisz :lol:

Edytowane przez RefleXia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, little angel napisał(a):

my już zerujemy szampana :D 

🥂😎

42 minuty temu, RefleXia napisał(a):

Aaa że tak. Spoko już rozumiem.