Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czytam te wątki i zastanawiam się ile osób świętuje dzisiaj narodziny Chrystusa?

miL;)

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, cynthia napisał(a):

Została zapłodniona przez ducha świętego bez nasienia i urodziła zachowując dziewictwo. A katole mają problem z in vitro. 💁‍♂️

Grubo jedziesz...

Drwisz z Boga... Spoko,  nie Erwin Ducha Św bo to nie będzie wybaczone...zaprosiłaś coś innego...  Może od dawna jesteś w tym bagnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Verinia napisał(a):

a ty nie pisz w ten sposób do innych użytkowników. Zamknij się w swojej klatce i w niej siedź z fikcyjnymi postaciami.

hahah, no tak..

Jakim prawem każesz mi zamknąć się?

Brak ci argumentów więc najprościej zbluzgać argumenty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co za prostactwo

Teraz, miL;) napisał(a):

Jakim prawem każesz mi zamknąć się?

Brak ci argumentów więc najprościej zbluzgać argumenty...

a ty mnie straszysz duchem swietym? na jakiej planecie zyjesz, bo nie jest to chyba ziemia.

argumenty nie docierają, więc trzeba mocniej. Z takimi jak Ty się nie dyskutuje. Bo się do dyskusji nie nadajesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Verinia napisał(a):

co za prostactwo

a ty mnie straszysz duchem swietym? na jakiej planecie zyjesz, bo nie jest to chyba ziemia.

argumenty nie docierają, więc trzeba mocniej. Z takimi jak Ty się nie dyskutuje. Bo się do dyskusji nie nadajesz.

Straszny bełkot z tą planetą.. jakiś konkret ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, cynthia napisał(a):

Chyba troszkę odleciał, @Verinia myśli że ma moc zbawczą i jest prorokiem, który ma możliwość karania niewiernych bezbożników. Jego misją życiową jest straszenie ogniem piekielnym tym, co się nie podporządkowują jego choremu rozumowaniu.

niepoczytalny? czy fanatyk? może jedno i to samo.

Teraz, miL;) napisał(a):

Straszny bełkot z tą planetą.. jakiś konkret ?

To nie podskakuj pozerze do mnie, bo naslę na Ciebie demony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Verinia napisał(a):

nie powinieneś chyba z nikim rozmawiać... bo tylko robisz bajzel na tym forum

No tak trzeba potakiwać verinia, wtedy będzie wszystko cacy..

To świadczy o braku pokory w dyskusji na argumenty,

I wykształcenie z piaskownicy nie pomaga w dyskusji

Nie ty mi będziesz mówiła z kim i jak mam rozmawiać. A taka sugestia trąci dyktaturą.. 

O ile wiesz co to znaczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, miL;) napisał(a):

No tak trzeba potakiwać verinia, wtedy będzie wszystko cacy..

To świadczy o braku pokory w dyskusji na argumenty,

I wykształcenie z piaskownicy nie pomaga w dyskusji

Nie ty mi będziesz mówiła z kim i jak mam rozmawiać. A taka sugestia trąci dyktaturą.. 

O ile wiesz co to znaczy

przecież to ty tutaj jesteś przygłupem. do ciebie nic nie dociera. jakbyś był poza jakąś szybą. nie ma w tobie krzty uprzejmości i dobrego usposobienia. Piszesz jakbyś był najmądrzejszy, a nie wiesz nic. Tacy to są pseudointelektualiści. Fałszywi filozofowie. Może nawet prorocy? Chciałbyś być podziwiany? Nigdy nie będziesz. Brak ci charyzmy, wrażliwości, empatii i wiedzy. więc japka

Jest ta różnica. Ja Cię rozgryzłam,, ty mnie nie dasz rady nigdy. Inny level.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Verinia napisał(a):

niepoczytalny? czy fanatyk? może jedno i to samo.

To nie podskakuj pozerze do mnie, bo naslę na Ciebie demony.

Poważnie z tymi Demonami.. Wystarczy Azrael, Belial, Szatan, 

Wyślij, tylko przy wezwaniu pamiętaj, że... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Verinia napisał(a):

przecież to ty tutaj jesteś przygłupem. do ciebie nic nie dociera. jakbyś był poza jakąś szybą. nie ma w tobie krzty uprzejmości i dobrego usposobienia. Piszesz jakbyś był najmądrzejszy, a nie wiesz nic. Tacy to są pseudointelektualiści. Fałszywi filozofowie. Może nawet prorocy? Chciałbyś być podziwiany? Nigdy nie będziesz. Brak ci charyzmy, wrażliwości, empatii i wiedzy. więc japka

Jest ta różnica. Ja Cię rozgryzłam,, ty mnie nie dasz rady nigdy. Inny level.

Dla Ciebie jestem przygłupem? Bardzo merytoryczne, napełnione wiedzaą, latami studiów, uprzejmością. Ty wiesz wszystko. 

Rozgryźć możesz swoją chorobę a nie mnię... Ja ci nie muszę dać rady, ty sama musisz dać sobię radę w swojej zajadłości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, miL;) napisał(a):

Groźby karalne? Nie straszę cię... Po prostu uprzedzam fakty...

Nieee, Tyś taki aniołek że aż się rzygać chce, przypomnieć Ci jak groziłeś jednej użytkowniczce na priv że ją znajdziesz? 🙃 świętoszek - hipokryta się znalazł
I spoko, próbuj obrażać mnie dalej -  od tego w końcu są ludzie którzy nie lubią nawet samych siebie, ex i ludzie robiący mniej od osoby obrażanej bo nie mają pomysłu co ze sobą zrobić, to plują jadem w internecie bo tylko tam potrafią.

Edytowane przez Catriona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Catriona napisał(a):

Nieee, Tyś taki aniołek że aż się rzygać chce, przypomnieć Ci jak groziłeś jednej użytkowniczce na priv że ją znajdziesz? 🙃 świętoszek - hipokryta się znalazł
I spoko, próbuj obrażać mnie dalej -  od tego w końcu są ludzie którzy nie lubią nawet samych siebie, ex i ludzie robiący mniej od osoby obrażanej bo nie mają pomysłu co ze sobą zrobić, to plują jadem w internecie bo tylko tam potrafią.

pełna racja, polewam Ci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, miL;) napisał(a):

Kto był w piekle nie boi się veriany... 

Obyś nie ujrzała piekła swojego umysłu i oskarżeń

kończę z tobą dyskusję, bo mi skradłeś połowę mojej energii, a chcę porobić coś ciekawszego niż dyskusja na poziomie planktonu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, cynthia napisał(a):

Dobra. Jako głos wzburzonego tłumu radzę przestać z tymi ciętymi uwagami. Zaraz wszyscy bana dostaniemy. :D  ja już się wycofuję.

tak, czas skończyć. Gość ciągle prowokuje. Może tak lubi. Ale przestało mnie to już interesować. Baj Baj @miL;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Catriona napisał(a):

Młody plujesz jadem w każdej wypowiedzi.. bo ktoś ma odwagę podważać twoje wypociny...

Pokory... A wiesz ile jest osób na piwie którzy mają dosyć kółka wzajemnej adoracji włącznie z tobą

Te osoby straciły odwagę... W przeciwieństwie do mnie...

4 minuty temu, cynthia napisał(a):

Dobra. Jako głos wzburzonego tłumu radzę przestać z tymi ciętymi uwagami. Zaraz wszyscy bana dostaniemy. :D  ja już się wycofuję.

Mądre

3 minuty temu, Verinia napisał(a):

tak, czas skończyć. Gość ciągle prowokuje. Może tak lubi. Ale przestało mnie to już interesować. Baj Baj @miL;)

Czy prowokacją jest przywoływanie niewygodnych faktów

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Mil pamiętam Cię jak pisałeś 5 lat temu posty. Mówiłam już to. Czy nie pogorszyło sie tobie psychicznie, powiedz o swoim zdrowiu? Nie będziemy Cię atakowac

Dalia... 5 lat temu nie było mnie na tym forum. Dlaczego piszesz że nie będziesz mnie atakować? Czytam twoje wypowiedzi i trochę brak w nim kręgosłupa...

Nie atakuję, nie obrażam, stwierdzam tylko fakt... To pewnie wygodne na forum, tylko co wnosi do własnej świadomości.

Gdybym chciałbym być lubianym, to potwierdzałbym każdy wpis innych na tym forum...

A ja chcę byś świadomym siebie, swoich myśli, więc konfrontuję się... 

Nie zależy mi na opinii innych, zależy mi na moim życiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi