Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalony indycznik

Doktor Indor

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Niee to fejki

Choć niektóre baseny są brudne :( jak ten u nas jak byłam i nie mam gdzie plywac😭😭😭😭

To nie fejk

Cytat

Moja 13-letnia córka zaszła w ciążę po kąpieli w hotelowym basenie - twierdzi polska turystka i pozywa egipski hotel. Wszystko to wina spermy, która miałaby znajdować się w wodzie. O całej sprawie pisze "Daily Mail".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Chongyun napisał(a):

Jakbym ja sobie tyle filtrów nałożył to też bym wyglądał :D

Od dziobania? Kiedyś czytałem w Bravo, że dziewczyna dostała jakiegoś guzka pod kolanem i pytała w liście, czy nie doszło do ciąży pozamacicznej bo wycierała się ręcznikiem chłopaka...

„Drogie Bravo. Czy można bekać w ciąży? Bardzo się boję, że zapowietrzę dziecko.”

14 minut temu, Chongyun napisał(a):

Ale był też przypadek kobiety, która zaskarżyła właścicieli basenu, że córka zaszła w ciążę przez nasienie pływające w basenie :D

Tak córeczka powiedziała, a przecież mamusi by nie oszukiwała :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Tak córeczka powiedziała, a przecież mamusi by nie oszukiwała

Myślę, że mogło się to stać podczas jazdy na wielbłądzie. A wielbłąd należał do Ahmeda.

Jakbym ja sobie tyle filtrów nałożył to też bym wyglądał

Ten tak wygląda bez filtra 20 lat i zaburzenia hormonalne.

Edytowane przez Chongyun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że mogło się to stać podczas jazdy na wielbłądzie. A wielbłąd należał do Ahmeda.

Tak było.

Ten tak wygląda bez filtra 20 lat i zaburzenia hormonalne.

Wygląd wyglądem, ale on coś ma z tymi oczami niepokojącego. Jest chory na coś jeszcze?

I w sumie skąd takie zaburzenia hormonalne? To jest wrodzone?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Tak było.

Wygląd wyglądem, ale on coś ma z tymi oczami niepokojącego. Jest chory na coś jeszcze?

I w sumie skąd takie zaburzenia hormonalne? To jest wrodzone?

Niski teść? No raczej

Ale ten z foto to ma chyba taka chorobę że ktoś wygląda jak niedorozwiniety fizycznie do swojego wieku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Niski teść? No raczej

No można mieć niższy lub wyższy, ale aż tak? To musi być zaburzenie.

Pisal, że ma zaburzenia rozwoju fizycznego, psychicznego, autyzm i dysocjacyjne zaburzenia osobowości.

DID to wiadomo, od traumy. Jeśli faktycznie ma, bo cholera wie czy to, co ludzie piszą w internetach dla atencji, jest prawdą. Dziś każdy, kto się czasem czuje nieswojo, „ma DID”. A te inne zaburzenia to ciekawe z czego się wzięły.

30 minut temu, Chongyun napisał(a):

Qrła, czego Ty nie masz?

Rozumu XD 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

No można mieć niższy lub wyższy, ale aż tak? To musi być zaburzenie.

DID to wiadomo, od traumy. Jeśli faktycznie ma, bo cholera wie czy to, co ludzie piszą w internetach dla atencji, jest prawdą. Dziś każdy, kto się czasem czuje nieswojo, „ma DID”. A te inne zaburzenia to ciekawe z czego się wzięły.

Rozumu XD 

Godnosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może przechodził hormonalną kurację na zmianę płci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Może… To by wcześnie musiał.

Tyle że identyfikuje się jako boy także dziewczynką chce być tylko stylistycznie. Zakładam więc zaburzenia hormonalne bez celowej ingerencji.

Edytowane przez Chongyun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 8.01.2026 o 11:39, Kiusiu napisał(a):

Wiele kobiet też nie chodzi do ginekologa. Nie mają takiego obowiązku.

Obowiązek ma każda jeżeli dba o własne zdrowie i dba o profilaktykę. Nie każda korzysta..

Nawet w szpitalu spotkałam Panią z rakiem, która oburzała się na lekarza gdy zapytał ją dlaczego nie była u ginekologa 10 lat? 

W dniu 8.01.2026 o 19:03, Kiusiu napisał(a):

drugiej strony, mężczyźni nieraz wychowują cudze dzieci nawet o tym nie wiedząc (szacunkowo od 8 do 10% mężczyzn wychowuje cudze dzieci), a system jest skonstruowany tak, że mężczyźni muszą utrzymywać i wychowywać dzieci niezależnie czy są ich, czy cudze.

Tylko matka wie, kto jest ojcem dziecka. Natomiast kobieta może być pewna, że to ona jest matką - chyba że ktoś podmieni dziecko w szpitalu, gdy ona akurat znajduje się pod narkozą (moja mama rodziła mnie będąc pod narkozą - cesarskie cięcie przy porodzie wcześniaka - ale akurat jestem do niej podobny z twarzy, więc tu raczej nie ma wątpliwości).

Zdrady były, są i będą . To kwestia wierności i odpowiedzialności. Jak już zdradzasz to rób to z głową. 

Biologia tu nic nie ma do rzeczy. I nie oceniam morale takich kobiet dobrze.

Mężczyźni też zdradzają i mają drugie rodziny. Żony nie wiedzą o kochankach i dzieciach płodzonych z nierządu.

W dniu 8.01.2026 o 19:03, Kiusiu napisał(a):

A ile poznałaś incelek? ;)

Ile kobiet może powiedzieć z ręką na sercu, że nikt nigdy nie próbował ich poderwać, nikt nigdy nie zainteresował się nimi, nie składał im propozycji, i że to one same próbowały aktywnie poderwać mnóstwo mężczyzn, i za każdym razem zostały spławione, i że są dziewicami, choć już dawno chciałyby przestać nimi być, i rozważają skorzystanie z płatnych usług żigola, żeby stracić cnotę?

Za to też odpowiada w jakimś sensie biologia. Zdarzyło mi się raz poderwać faceta gdy tego chciałam. Zdarzyło się też, że czuli się rwani choć tak nie było :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, RefleXia napisał(a):

Biologia tu nic nie ma do rzeczy.

Po przemyśleniu..ma.

Przypomniał mi się syndrom Cooligde :D „Efekt Coolidge’a”, definiowany jako spadek skłonności samca do wielokrotnego kopulacji z tą samą samicą w połączeniu ze zwiększonym zainteresowaniem seksualnym nowymi samicami.

"Anegdota głosi, że kiedy prezydent Stanów Zjednoczonych John Calvin Coolidge pewnego razu zwiedzał fermę drobiu wraz z żoną, ta na wieść, że kogut może odbywać dziesiątki stosunków dziennie, powiedziała: „Proszę powtórzyć to panu Coolidge’owi!”. Kiedy wiadomość dotarła do prezydenta, ten zapytał czy kogut odbywa te stosunki zawsze z tą samą kurą. Kiedy otrzymał odpowiedź, że nie, polecił czym prędzej przekazać ją małżonce." 

Edytowane przez RefleXia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Chyba nie trzeba definiować. Ogólnie uznawanych w społeczeństwie za qrwiarzy/ dziffki.

Wg mężczyzn NIEKTORYCH istnieje przeknanie, że oni to zdobywcy. I chwała się swoimi zdobyczami nawet z obrączka na ręku. Kobieta zawsze dziffka.

Edytowane przez RefleXia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

D Np chce faceta co mnie nie chce itd

M_M : Lepsze to niż bycie z qrwiarzem.

Nie czaje tu związku i czemu to była odpowiedź na to co wyżej stąd chciałem dopytać co masz na myśli. Ale jednak nadal nie rozumiem. Qrwiarz, że chodzi na dziffki czy że sam daje? I co ma jedno do drugiego :S

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, RefleXia napisał(a):

jeżeli dba o własne zdrowie i dba o profilaktykę. Nie każda korzysta.

Tak jak nie każdy mężczyzna korzysta z profilaktyki raka jąder, pęcherza itd. A społecznych kampanii zachęcających mężczyzn do regularnych badań jest nadal mniej niż analogicznych kierowanych do kobiet. A szkoda.

25 minut temu, RefleXia napisał(a):

Biologia tu nic nie ma do rzeczy. I nie oceniam morale takich kobiet dobrze.

Ale ma prawo i to, jak ono traktuje mężczyzn.

25 minut temu, RefleXia napisał(a):

Mężczyźni też zdradzają i mają drugie rodziny. Żony nie wiedzą o kochankach i dzieciach płodzonych z nierządu.

Jednak nie wychowują przez to cudzych dzieci.

Jasne jest, że zdrada w obie strony jest zła i nie w porządku. Tyle że zdrada żony oznacza dla jej męża ryzyko wychowywania cudzych dzieci bez wiedzy o tym, a zdrada męża nie oznacza dla żony ryzyka wychowywania cudzych dzieci bez wiedzy o tym.

To też tłumaczy, dlaczego często mężczyzn bardziej boli zdrada fizyczna partnerki, a kobiety - zdrada emocjonalna partnera.

Oczywiście pomijając kwestię, gdy żona zdradza męża z inną kobietą. Wtedy taka zdrada może nawet być bezbolesna dla męża. A już na pewno dużo łatwiejsza do przełknięcia

28 minut temu, RefleXia napisał(a):

Za to też odpowiada w jakimś sensie biologia.

Tzn. że tych różnic się nie przeskoczy, bo biologia?

Ogólnie: każda płeć ma swoje trudności i problemy i zmaga się z różnymi przeciwnościami i absurdami - i dobrze by było, gdyby obie strony je wzajemnie znały i wspierały się w dążeniu do ich pokonywania. Na pewno lepsze to od antagonizowania płci, jak niektórzy robią.

29 minut temu, Dalila_ napisał(a):

ale to wina tylko i wyłącznie tych chłopów że płacą A nie zrobią testu

Jeśli ślepo ufają żonom i nie mają pojęcia, co te robią za ich plecami, to nie przychodzi im do głowy zrobienie testów.

Taki przypadek: https://kobieta.wp.pl/dowiedzial-sie-ze-nie-jest-ojcem-swoich-dzieci-dramat-mezczyzn-6341640703543425a 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

46 minut temu, RefleXia napisał(a):

Po przemyśleniu..ma.

Przypomniał mi się syndrom Cooligde :D „Efekt Coolidge’a”, definiowany jako spadek skłonności samca do wielokrotnego kopulacji z tą samą samicą w połączeniu ze zwiększonym zainteresowaniem seksualnym nowymi samicami.

"Anegdota głosi, że kiedy prezydent Stanów Zjednoczonych John Calvin Coolidge pewnego razu zwiedzał fermę drobiu wraz z żoną, ta na wieść, że kogut może odbywać dziesiątki stosunków dziennie, powiedziała: „Proszę powtórzyć to panu Coolidge’owi!”. Kiedy wiadomość dotarła do prezydenta, ten zapytał czy kogut odbywa te stosunki zawsze z tą samą kurą. Kiedy otrzymał odpowiedź, że nie, polecił czym prędzej przekazać ją małżonce." 

Hahahahahahah swietne

41 minut temu, RefleXia napisał(a):

Wg mężczyzn NIEKTORYCH istnieje przeknanie, że oni to zdobywcy. I chwała się swoimi zdobyczami nawet z obrączka na ręku. Kobieta zawsze dziffka.

Czy aby na pewno niektórych? 😜

Bo jest tak i panuje tak. Napisałam o tym wyżej kiusiu kilka dni temu

Ale ten syndrom coolligde muszę zapamiętać do śmierci 

42 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Nie czaje tu związku i czemu to była odpowiedź na to co wyżej stąd chciałem dopytać co masz na myśli. Ale jednak nadal nie rozumiem. Qrwiarz, że chodzi na dziffki czy że sam daje? I co ma jedno do drugiego :S

Chciała mnie pocieszyć mala_mi co doceniam 💕

42 minuty temu, Kiusiu napisał(a):

Tak jak nie każdy mężczyzna korzysta z profilaktyki raka jąder, pęcherza itd. A społecznych kampanii zachęcających mężczyzn do regularnych badań jest nadal mniej niż analogicznych kierowanych do kobiet. A szkoda.

Ale ma prawo i to, jak ono traktuje mężczyzn.

Jednak nie wychowują przez to cudzych dzieci.

Jasne jest, że zdrada w obie strony jest zła i nie w porządku. Tyle że zdrada żony oznacza dla jej męża ryzyko wychowywania cudzych dzieci bez wiedzy o tym, a zdrada męża nie oznacza dla żony ryzyka wychowywania cudzych dzieci bez wiedzy o tym.

To też tłumaczy, dlaczego często mężczyzn bardziej boli zdrada fizyczna partnerki, a kobiety - zdrada emocjonalna partnera.

Oczywiście pomijając kwestię, gdy żona zdradza męża z inną kobietą. Wtedy taka zdrada może nawet być bezbolesna dla męża. A już na pewno dużo łatwiejsza do przełknięcia

Tzn. że tych różnic się nie przeskoczy, bo biologia?

Ogólnie: każda płeć ma swoje trudności i problemy i zmaga się z różnymi przeciwnościami i absurdami - i dobrze by było, gdyby obie strony je wzajemnie znały i wspierały się w dążeniu do ich pokonywania. Na pewno lepsze to od antagonizowania płci, jak niektórzy robią.

Jeśli ślepo ufają żonom i nie mają pojęcia, co te robią za ich plecami, to nie przychodzi im do głowy zrobienie testów.

Taki przypadek: https://kobieta.wp.pl/dowiedzial-sie-ze-nie-jest-ojcem-swoich-dzieci-dramat-mezczyzn-6341640703543425a 

No to już ich ryzyko, ja nie ufam ludziom w 100 procentach, możliwe że poprosilabym męża żeby zrobić test na dziecku gdyby było odwrotnie xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi