Skocz do zawartości
Nerwica.com

Psychologia to pseudonauka .

Walczący z wilkami

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Niektórzy chyba potrafią ale chyba wtedy to się nikogo nie kocha. Tylko jest sie przywiazanym

No ja niedawno poznałem taką jedną borderkę, co jest w "wolnym zwiazku" ze swoim narzeczonym. Twierdzi ze go kocha, ale rucha sie tez z innymi :D I jemu to zdaje sie nie przeszkadza nawet xD Takiego ze świecą szukać 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, MicMic napisał(a):

No ja niedawno poznałem taką jedną borderkę, co jest w "wolnym zwiazku" ze swoim narzeczonym. Twierdzi ze go kocha, ale rucha sie tez z innymi :D I jemu to zdaje sie nie przeszkadza nawet xD Takiego ze świecą szukać 🙂

Cuckold. No fajna sprawa :D niektórzy by byli spełnieni, więc fajnie że są ludzie co lubią to combo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, MicMic napisał(a):

Ogólnie, terapie pomogły mi stać się tym kim jestem teraz, czyli socjopatą :D

Daleko ci do socjopaty.

4 minuty temu, conditioner napisał(a):

Niebywałe jak z psychologii temat dał radę wam zejść na gejostwo 😆

Świat zaczyna się na dupie i na dupie się kończy. To uniwersalna prawda życia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, MicMic napisał(a):

Ogólnie, terapie pomogły mi stać się tym kim jestem teraz, czyli socjopatą :D

A właśnie, nie znam Cię ale socjopaci z reguły nigdy się z tym nie odkrywają, więc wątpliwe 😛

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A kto mówi o gejach? No przeze mnie pewnie jak zwykle bo moje myśli zjeżdżają z torów.... dużo osób mi to wytyka 😆😆

Nie wiem tak na marginesie to jak dla mnie trzeba być gejem by żyć w trójkącie mfm (czy jeszcze więcej tych m)

No tak, jak zwykle tematy skaczą przez Ciebie 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, conditioner napisał(a):

A właśnie, nie znam Cię ale socjopaci z reguły nigdy się z tym nie odkrywają, więc wątpliwe 😛

Nie wiem tak na marginesie to jak dla mnie trzeba być gejem by żyć w trójkącie mfm (czy jeszcze więcej tych m)

No tak, jak zwykle tematy skaczą przez Ciebie 😆

Lub bi. Lub nie trzeba, przecież ludzie maja różne fetysze. Inny lubi trójkąty, inny lubi patrzeć jak ktoś śpi z jego kobieta. Z wszystkich powalonych fetyszy, te są względnie normalne xD 

Cuckold nie musi wiązać się z patrzeniem. A z sama świadomością. Otwarte związki, swingersi. No różne ludzie mają pomysly

Może nawiazmy do tematu. Psycholodzy. Tymi sprawami to tez seksuolog. Czy myślicie ze to powód do terapii lub terapii par?

A co do socjopaty, myślę że psychopaci się kryją. Socjopata to też np ktoś kto popełnia przestępstwa, jest okrutny, tacy ludzie wszystko to robią jawnie jakby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi