Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta - spam

mała_mi123

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Nic takiego sie nie działo, kilku powalencow wykorzystało wyklikiwanie do pozbycia sie tematów z 2 lat. To wina moderacji 

W ogóle mała mi ty mowisz o latach Kafe gdzie ani mnie ani poeprza w ogóle nie było wiec taka odpowiedzialność zbiorowa+ nie dość ze nie my to jeszcze nawet nie nasza epoka 😝

Tematy są usunięte chyba do 5 lat wstecz. Zastanawiam się tylko po co i komu się za free? chciało?

Na kafe z dawnych lat dużo fajnych osób siedziało. Potem nastąpił rozkwit FB i innych social mediów. I kafe zeszło na psy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Tematy są usunięte chyba do 5 lat wstecz. Zastanawiam się tylko po co i komu się za free? chciało?

Na kafe z dawnych lat dużo fajnych osób siedziało. Potem nastąpił rozkwit FB i innych social mediów. I kafe zeszło na psy.

Przecież tłumacze. Umozliwili wyklikiwanie tzn poprzez odpowiednia liczbę zgłoszeń posta znikał automatycznie bez udziału  moderacji. Gdy sie to zrobiło w 1 poście danego tematu znikał cały wątek. A czemu to nie pytanie do mnie , to była taka zabawa z powodu której nie dało sie tam pisać bo tematy znikały po 5 minutach + te stare.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi