Skocz do zawartości
Nerwica.com

Uciekinierzy z Kafeterii, pieprz gdzie jesteś?

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, LoginEmail napisał(a):

Sam sobie idz sribed schizolu

Jak ja tu pisalem to ty nie wiedziales co to nerwica, wiec nie kozacz tak pajacu

jak widac to forum ci nie pomoglo bo coraz gorzej z toba 

Teraz, LoginEmail napisał(a):

Ja tu mam konto z 2013 bylem pierwszy, wiec to wy nie robcie syfu i nie obrazajcie, bo mam lepsze konto od was.

Ja tu bylem przed toba sribed, wiec wypad jak sie nie podoba swiezaku i szanuj ludzi ktorzy maja konta z dluzszym stazem pajacu 

po co za nami chodzisz ? idz z powrotem na kafeteriie i dalej blokuj wszystkie tematy skoro moderacji to nie przeszkadza to niech oni z toba gadaja i cie znosza my mamy cie dosyc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

tego sie obawialem ze jak zostaniemy tu dluzej to przyjda za nami chorzy ale nie po to zeby sie leczyc tylko syf robic. schizofrenik blokujacy juz jest jeszcze tylko brakuej widmoka z kazirodczymi tekstami

No to zgłaszaj go bana może wyłapie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, LoginEmail napisał(a):

Ja tu mam konto z 2013 bylem pierwszy, wiec to wy nie robcie syfu i nie obrazajcie, bo mam lepsze konto od was.

Ja tu bylem przed toba sribed, wiec wypad jak sie nie podoba swiezaku i szanuj ludzi ktorzy maja konta z dluzszym stazem pajacu 

Po co zamęt siejesz siedziałeś tam szczęśliwy ze odejdziemy to skad twoja obecnosc tu?

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Zalecam zen i ignor.

Zapomniałam o tej wspaniałej funkcji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, LoginEmail napisał(a):

ja mam na klafeterii od 2006 wygralem :D

jakos mnei nie szanujesz i blokujesz tematy spamem :D wiec wypad tam z powrotem i sobie blokuj dalej. 

nudno sie zrobilo jak nie ma komu blokowac i nie ma sie kto denerowac ? twoj podly charakter nie ma odrobiny radosci bo nie masz komu robic na zlosc ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

ja mam na klafeterii od 2006 wygralem :D

jakos mnei nie szanujesz i blokujesz tematy spamem :D wiec wypad tam z powrotem i sobie blokuj dalej. 

nudno sie zrobilo jak nie ma komu blokowac i nie ma sie kto denerowac ? twoj podly charakter nie ma odrobiny radosci bo nie masz komu robic na zlosc ?

No nie ma komu blokowac to było oczywiste ze tu przylezie. Komu ma blokowac sobie samemu czy widmokowi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Ok funkcja ignor nie działa wiec po prostu musimy ignorować. Libed ty tez, po to stamtad poszliśmy żeby sie w te gadki nie wkręcać, zaraz zapieprzy cały temat. Zgłaszaj go i tyle zrobimy test moderacji;)

dziala wybierz zeby ci ignorowalo wiadmosci i wspomnienia i nie bedziesz go widziala

najezdzasz an nick wybierasz ignora i dajesz co ma ignorowac daj sobie tez wiadomosci bo nie wiadomo czy blokowanie skryznek tu dziala czy nie a jak zoabczy ze nie ma reakcji to pewnie przejdzie do blokowania skrzynek

1 minutę temu, Wypierd Szatana napisał(a):

Hej, co tam /cenzura/ki? 

hej dumbo

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

To forum chyba nie jest stworzone do walk i łechtania ego stad brak lajkow i ignorow 😃

da sie po prostu nie zaznaczylas co ma ignorowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

dziala wybierz zeby ci ignorowalo wiadmosci i wspomnienia i nie bedziesz go widziala

najezdzasz an nick wybierasz ignora i dajesz co ma ignorowac daj sobie tez wiadomosci bo nie wiadomo czy blokowanie skryznek tu dziala czy nie a jak zoabczy ze nie ma reakcji to pewnie przejdzie do blokowania skrzynek

A to na kompoe. Na tel nie wiem jak ale sprobuje tak jak na Kafe robiłam jakos w ustawieniach 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Można z poziomu swojego profilu wpisać ręcznie nazwę ignorowanego.

Tak tak już se poradziłam dzieks.

no i tyle z kazdym tak robić i po problemie.

ale jak sie wija z braku możliwości przeszkadzania komuś w rozmowie, to jest niesamowite ;)

3 minuty temu, libed napisał(a):

hej dumbo

da sie po prostu nie zaznaczylas co ma ignorowac

Nie m, na tel jest inaczej po prostu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

on i tak lubi gadac z soba wiec na pewno nie bedzie mu przeszkadzalo jak go wszyscy damy do ignorowanych

zaraz tez nie bedzie musial rymcym testowac bo sam pewnie wklei swoj spam liczac ze tu tez zablokuje cale forum

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Wypierd to dumbo?

tak obstawiam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi