Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Hm, ja zbieram nudesy. Tylko są obwarowania :D

Że w sensie że zaskakująco prosto siedziałem jak na kogoś tak przetrąconego? :D

Nawet dopiero ja później pomyślałem o tym, że siedzieliśmy na krzesłach bez oparcia. A oboje kręgosłupy rozjebawszy xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, shadow_no napisał(a):

Nawet dopiero ja później pomyślałem o tym, że siedzieliśmy na krzesłach bez oparcia. A oboje kręgosłupy rozjebawszy xd

No i widzisz, i nie bolało. To chyba nie jest jeszcze aż tak źle. Chociaż ja nie wiem co mi było z tym kręgosłupem, że tak napi…dalało a potem przeszło w zasadzie zupełnie. Jakiś wirus czy inna zaraza…

9 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A męskie tez Cie interesują?😀

No ba, shad codziennie mi wysyła. Tylko się nie przyzna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

‚u nas’ libed i rym cym @eRCe sie znają, ale nie chcieli dać mu moderatora (nie wiem tez na ile moderator widzi takie rzeczy). Wola żeby forum było 3 dni zablokowane i zbanować zgłaszających ten spam 😀 a jakies tam

rodo srodo to kto by sie w ogóle przejmował 😀

Moderatora/moderatorów społecznych, jednak musiałby ktoś nadzorować, bo co jak taki moderator zacznie nadużywać swoich przywilejów i faworyzować jednych, a drugich za byle co karać, albo wołać nudesy od jakiejś użytkowniczki na priv? Dlatego WP musiałaby wyznaczyć administratora, człowieka już powiązanego z korporacją, a nie randoma, który przynajmniej te trzy razy dziennie by zaglądał na forum i doglądał pracy społecznych modów... No i tu jest tak naprawdę problem, bo im się nie opyla taki deal. 😉 Wolą pozostawić na samopas tej bajzel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, eRCe napisał(a):

Moderatora/moderatorów społecznych, jednak musiałby ktoś nadzorować, bo co jak taki moderator zacznie nadużywać swoich przywilejów i faworyzować jednych, a drugich za byle co karać, albo wołać nudesy od jakiejś użytkowniczki na priv?

Albo kraść IP :shock:

Moralność i obiektywizm jest podstawą. A władza w rękach niektórym szkodzi. Nikt nie jest ideałem ale wiadomo, że bezstronność to podstawa. 

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Nesia napisał(a):

Albo kraść IP :shock:

Rok temu bawiłem się na prywatne potrzeby systemem od Invision Community i nie ma najmniejszych problemów, by administrator okroił konto moderatora. Jeżeli admin ustawi konto moda, by nie widział adresów IP, to nie będzie widział, to samo wgląd w prywatne treści itp. Także to się z pozycji konta administratora ustawia, to admin ma najwyższe przywileje i tworzy grupy, decyduje o ich uprawnieniach itd.

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, eRCe napisał(a):

Rok temu bawiłem się na prywatne potrzeby systemem od Invision Community i nie ma najmniejszych problemów, by administrator okroił konto moderatora. Jeżeli admin ustawi konto moda, by nie widział adresów IP, to nie będzie widział, to samo wgląd w prywatne treści itp. Także to się z pozycji konta administratora ustawia, to admin ma najwyższe przywileje i tworzy grupy, decyduje o ich przywilejach itp.

Pewnie tak ale jakoś multi trzeba próbować weryfikować. Miałam admina a i tak wiem, że miałam okrojone funkcje zapewne ;)

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi