Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Hrabina sprawdza jak tam uzależnienie towarzystwa w obliczu sytuacji opisanej poniżej przez ciebie.

Ale chyba się złamałaś co? 😉

Tradycyjnie. Skakanie po Sylwestrach w tv, rodzinna partyjka chińczyka, lampka wina musującego i pomstowanie na szczyli atakujących drzwi petardami.

Haha długo to nie trwało. Już po moim

niczku:p ale widze ze tematy jak poblokowane były tak dalej są hahaha. Pulsar jak zwykle wykonał kawał dobrej roboty 

Godzinę temu, RefleXia napisał(a):

Co takiego w kafe jest pociągającego, że ciągle tam wracacie? 😄🤔

Mamy syndrom sztokholmski plus jesteśmy hejterami.

a tak serio to nie wiem, chyba jakis sentyment no i to forum naprawdę potrafiło kiedyś zyc no i są roooozne bekowe historie z nim związane 😃 oraz romantyczne 😃 

23 minuty temu, RefleXia napisał(a):

To by mieli rozkminę 😀

Możemy Ci pomoc zalozyc nick, bo mody i admini w ramach promowania forum uniemożliwili normalna intuicyjna rejestrację xD 

Ale aktualnie nie jest to najlepszy moment, jest nudno słabo w kolko blokują i pierwszy raz powaznie mysle, ze to forum naprawdę zdycha (nasz dział, bo reszta dawno zdechla).

54 minuty temu, RefleXia napisał(a):

Może powinnam spróbować  😛 

Ps i twoja stopka pasuje do klimatu tamtejszego 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Mamy syndrom sztokholmski plus jesteśmy hejterami.

a tak serio to nie wiem, chyba jakis sentyment no i to forum naprawdę potrafiło kiedyś zyc no i są roooozne bekowe historie z nim związane 😃 oraz romantyczne 😃 

Każde pewnie ma dobre czasy i te mniej dobre. Tak jak i tutaj. Sentyment pozostaje..

14 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ps i twoja stopka pasuje do klimatu tamtejszego 😃

OMG nie ludzcie się..te klimaty panują wszędzie 😄

Edytowane przez RefleXia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Bo koty się lubią przywiązywać do miejsc ^^ mniej do ludzi 

Aha 😀 dziękujemy 😀

Przy okazji jak już jesteś - czy jesteś w stanie zmienić coś w wyglądzie tej stront czy to już po stronie wp? Choezi o te nieszczęsne powiadomienia na telefonie w które sie nie da kliknąć 

26 minut temu, shadow_no napisał(a):

Wygląda na to, że jeszcze trochę dni do końca roku Ci zostało. Wykorzystaj je dobrze. Samo może nie przyjść

Jej chodziło o mnie 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Przy okazji jak już jesteś - czy jesteś w stanie zmienić coś w wyglądzie tej stront czy to już po stronie wp? Choezi o te nieszczęsne powiadomienia na telefonie w które sie nie da kliknąć

WP ale mam na uwadze żeby dopilnować tego by to zostało zmienione

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Jej chodziło o mnie 😃

Mogę się dołączyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, shadow_no napisał(a):

WP ale mam na uwadze żeby dopilnować tego by to zostało zmienione

Mogę się dołączyć?

Dzieki bo trochę to irytujace! Ogolnie jak jest powiadomienie na zielono to jeszcze jakos sie można doklikac choc z trudem ale jak zniknie to już w dzwonek nie ma

opcji Wejść (w stare powiadomienia).

do czego chcesz dołączyć do przełomu w sprawie? 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Na razie się tu tylko rozglądam ale mam FOMO więc żeby tylko mnie tu jakaś impreza nie ominęła 

FOMO to byś dopiero miał na kafeterii 😀 gdzie tematy swego czasu leciały po minucie. Albo przychodzisz, jest temat na 17 stron, zaczynasz czytać i nagle leci a ty na 3 stronie 😀 tam to sie można nabawić nie fomo, a nerwicy i ptsd 😀 tutaj to luksus panie

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

FOMO to byś dopiero miał na kafeterii 😀 gdzie tematy swego czasu leciały po minucie. Albo przychodzisz, jest temat na 17 stron, zaczynasz czytać i nagle leci a ty na 3 stronie 😀 tam to sie można nabawić nie fomo, a nerwicy i ptsd 😀 tutaj to luksus panie

Weź, mam flashbacki po jednym forum. Znosiłem tych popieprzonych faszystów (administrację tamtego forum) zdecydowanie za długo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

To tu tak było ale wiele lat temu. Teraz nuuuda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

Hmm może do celowy zabieg, żeby nas tam zatrzymać : ) musisz sprawdzać bo przepadnie, a tutaj nie ma tego napięcia... możesz wejść dzisiaj, jutro kiedy chcesz bez obawy (co jest ogromnym plusem), ale nie jest też takim 'priorytetem' .)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, marra napisał(a):

Hmm może do celowy zabieg, żeby nas tam zatrzymać : ) musisz sprawdzać bo przepadnie, a tutaj nie ma tego napięcia... możesz wejść dzisiaj, jutro kiedy chcesz bez obawy (co jest ogromnym plusem), ale nie jest też takim 'priorytetem' .)

Bardzo mi się podoba, że tutaj posty najczęściej nie są usuwane, tylko lądują w koszu, więc można sobie na spokojnie je przeczytać, jak się akurat było poza domem i drama nas ominęła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Bardzo mi się podoba, że tutaj posty najczęściej nie są usuwane, tylko lądują w koszu, więc można sobie na spokojnie je przeczytać, jak się akurat było poza domem i drama nas ominęła.

Gdyby na kafe coś takiego istniało to kosz byłby najchętniej odwiedzanym miejscem. : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Pytanie co w tym złego. Są pewne ramy, ale ogólnie uważam, że forum jest dla ludzi, a nie ludzie dla forum.

Nic, wyobraziłam nas sobie grzebiących w przepełnionym kontenerze. : ) 

Pomysł całkiem spoko bo serio to ciągle usuwanie bywa irytujące, ale z drugiej strony wtedy chyba baczniej się śledzi temat który zaciekawi...

Dobrego dnia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, marra napisał(a):

Nic, wyobraziłam nas sobie grzebiących w przepełnionym kontenerze. : ) 

Trochę tak to wygląda :D

Pomysł całkiem spoko bo serio to ciągle usuwanie bywa irytujące, ale z drugiej strony wtedy chyba baczniej się śledzi temat który zaciekawi...

Czy ja wiem… jak mnie temat ciekawi to i tak go śledzę. A przynajmniej nie mam FOMO ze strachu że zaraz ktoś coś powywala.

Dobrego dnia. 

Pierwszy dzień w pracy po świątecznej przerwie może być dobry? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Doktor Indor napisał(a):

Tęsknisz za tymi czasami? :D

Teraz to nie ma czasów

A tak serio to nie. Chyba ja nie umiem żyć w przeszłości. Tylko teraźniejszość + przyszłość się dla mnie liczy. Przeszłość wspominam tylko z nostalgią i sentymentem ale jest dobrze jak jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, shadow_no napisał(a):

A tak serio to nie. Chyba ja nie umiem żyć w przeszłości. Tylko teraźniejszość + przyszłość się dla mnie liczy. Przeszłość wspominam tylko z nostalgią i sentymentem ale jest dobrze jak jest

No to razem żyjemy wszędzie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi