Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, Miaina napisał(a):

Okej ; ) Miło był baj!

Nie było miło ale każde miejsce żeby wyprostować mity które łykasz w jakichś szemranych odmętach internetu czy nie wiem jakiego miejsca dobre:) jako odtrutka i na chwile refleksji czy to co serwuje mi ktos czy alegorytm na pewno jest prawda a może jednak ktos próbuje  zrobić mnie w wala:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, libed napisał(a):

no lepiej bym tego nie ujał ale dobrze sie podsumowałas

Żeby drgnęła mi powieka

musisz bardziej się postarać🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Miaina napisał(a):

Żeby drgnęła mi powieka

musisz bardziej się postarać🤣

To kim ty jesteś i dlaczego na Kafe twierdziłaś kiedys ze Gretą?

Greta nie greta, odstaw te ‚zrodla’ piorące mozg 

2 godziny temu, libed napisał(a):

nie musisz po tym co napisalas jasno widac co masz w glowie, wiec wiadomo bylo ze jakis link poleci ze stron typu wifi powoduje covid albo szczepionka na covid powdouje cale zlo tego swiata.

piora wam mozgi od 5 lat nowy kosciol niedowiarkow szczepionkowych powstal i trzepie kase na polmozgach

😃

To były moje ulubione plot twisty szurow z czasow pandemii 😀

z cyklu - covida nie ma ale roznosi go 5g ale covida nie ma 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, nihil666 napisał(a):

zebys sie nie przejmowala tymi malymi zyjatkami, kto ma umrzec ten umrze, dziecko w wieku 1 roczku dostaje bialaczki, menel alkus dozywa 80tki, a sportowiec co trzyma diete, cwiczy nie tyka alko i tytoniu umiera na raka w wieku 25 lat. tak to juz jest, wszystkie choroby to fikcja, tzn towarzysza nam od setek tysiecy lat a moze nawet wczesniej , nie ma co sie przejmowac tym i czytac bo szkoda krwi na to heh

Wybacz ale mam inne podejscie do zycia i zdrowia niz it is what it is i skoro można jakaś chorobę wyeliminować to sie ja powinno eliminować. 
a ty jak masz takie yolo podejscie to bardzo proszę prywatnie względem samego siebie miej ale nie protestuj i nie uniemożliwiaj innym skorzystać z osiągnięć nauki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, nihil666 napisał(a):

ja nie uniemozliwiam tylko mowie nie czytac tych glupot xD jak chcesz to idz sie badaj i tyle, o ile ufasz lekarzowi ze ci nie wcisnie choroby zeby dotacje brac na leki ktore bedzie ci aplikowal, no sorry ale w dzisiejszych czasach wszechobecnego kuuurestwa gdzie wszystko nawet reklama w apce mcdonalda jest biznesem to ja juz nie wierze w bezinteresowna pomoc xDDDD wole co ma byc co bedzie i zdechnac niedlugo niz isc do koniowala co mi wkreci chorobe i mnie struje zeby zarobic na mnie i mi skroci zycie o 30 lat xD

Tak w zasadzie ufam lekarzowi / nie ufam szurom z netu. 

te wymyślane choroby wciskane przez lekarzy to jakies opowiesci z mchu i paproci.

nie wiem co na do tego reklama w apce McDonalda xD

tak lekarze wciskają choroby a najmądrzejsi nie chodzą do lekarza tylmo prostytutek zbierać doświadczenia i inne atrakcje 😀

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

@libed zostawiam ci to tutaj żeby nie zniknęło 😂

"z miłości Joanny Krupy i Dominika narodzi się Krupnik, który da odpór sędziemu Żurkowi.

Jarosław Kaczyński zagrał va bank, wchodzimy w decydującą fazę walki o prymat"

Hahaha krupnik 😀

tutaj możecie sie nawalac bez szwanku 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

@libed zostawiam ci to tutaj żeby nie zniknęło 😂

"z miłości Joanny Krupy i Dominika narodzi się Krupnik, który da odpór sędziemu Żurkowi.

Jarosław Kaczyński zagrał va bank, wchodzimy w decydującą fazę walki o prymat"

pisiory wszystkiego beda bronic jakby sie zurek spotykal z lewaczka to bylby krzyk jak prawak to na pewno jarek ma w tym jakis glebszy plan :D

2 minuty temu, ironella napisał(a):

Dzoana i Dominik są w tym samym wieku, a on wygląda jak jej wujek. A to niby kobiety szybciej się sypia, a faceci wiecznie mlodzi.😅

no to akurat prawda on wyglada na starszego od niej o dekade ale to dlatego ze on jest wyjatkowo brzydki a ona wyjatkowo ladna :D

statystyczna rowiesniczka tarczysnkiego wyglada jak beata szydlo zreszya mozna zobaczyc na poslanki z pisu. w sumie w tym sejmie z tych bab to tylko ta leo nie wyglada tak staro ale pewnie baby oceniaja po zmarszczkach i zaraz sie dowiem ze wyglada na 55 lat :D a beata kempa mlodziej bo na pyzatej twarzy zmarszczek tak nie widac :D

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

No. I wymieniają na nowsze modele, takie 45-letnie czy ile ona tam ma 😃

46 stara du.pa juz ostatni dzwonek zeby znalezc jelenia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć libuś

2 minuty temu, libed napisał(a):

statystyczna rowiesniczka tarczysnkiego wyglada jak beata szydlo zreszya mozna zobaczyc na poslanki z pisu.

A statystyczny rówieśnik jak Herkules?😃

Ta leo taka trochę Klaudia el dursi, trochę Malwina Wędzikowska 

Kurde nie mogę sie pochwalić super nowina bo kazi stalker pewnie tu włazi 😀 coś co spodobałoby sie pieprzowi 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Cześć libuś

A statystyczny rówieśnik jak Herkules?😃

Ta leo taka trochę Klaudia el dursi, trochę Malwina Wędzikowska 

nie wiem kto to jakas malwina dobrze wiesz ze nie znam jakichs bab ktore sa znane z tego ze du.py czy cycki pokazuja i na tym zebraja kliki 

no ta leo z twarzy to bardziej do ciebie podbna niz do el dursi :D

facet w tym wieku to juz niewazne jak wyglada jak nie jest alkoholikiem i ma robote to rozchwytywany :D

a przynajminej tak powinno byc

p.s. masz pozdrowienia od zaby nie wiem jak ona to zrobila ale w tej grze jezykowej przekazala ci pozdrowienia :D tam chyba jak jest pogratuluj to mozna cos napisac w gratulacjach :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

nie wiem kto to jakas malwina dobrze wiesz ze nie znam jakichs bab ktore sa znane z tego ze du.py czy cycki pokazuja i na tym zebraja kliki 

no ta leo z twarzy to bardziej do ciebie podbna niz do el dursi :D

facet w tym wieku to juz niewazne jak wyglada jak nie jest alkoholikiem i ma robote to rozchwytywany :D

a przynajminej tak powinno byc

p.s. masz pozdrowienia od zaby nie wiem jak ona to zrobila ale w tej grze jezykowej przekazala ci pozdrowienia :D tam chyba jak jest pogratuluj to mozna cos napisac w gratulacjach :D 

W ogóle niepodobna do mnie:)

no to wygoogluj od czego masz Google 😀 poza tym niektóre jakos znasz:p

dziękuje za pozdrowienia to teraz będziesz musiał sie pilnie uczyc żebyś ty tez mógł dodać jakaś notkę w gratulacjach i ja pozdrowić  🙂 powiedz jej żeby tu przyszła ona tu by mogła pisać nie zrobiłaby siary.

Ona dostała bana ze nie może tam pisać czy tak sie zawzięła?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

W ogóle niepodobna do mnie:)

no to wygoogluj od czego masz Google 😀 poza tym niektóre jakos znasz:p

dziękuje za pozdrowienia to teraz będziesz musiał sie pilnie uczyc żebyś ty tez mógł dodać jakaś notkę w gratulacjach i ja pozdrowić  🙂 powiedz jej żeby tu przyszła ona tu by mogła pisać nie zrobiłaby siary.

Ona dostała bana ze nie może tam pisać czy tak sie zawzięła?

ale ja nie wiem jak tam mozna pisac :D i to chyba jej musi lepiej isc zeby jej mozna gratulowac

a skad mam wiedziec ? podobno nie ma bana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, libed napisał(a):

ale ja nie wiem jak tam mozna pisac :D i to chyba jej musi lepiej isc zeby jej mozna gratulowac

a skad mam wiedziec ? podobno nie ma bana

Aha czyli to tobie dobrze poszło? Czyli jak na 5 min wyjdziesz z kafeterii robisz coś pożytecznego dla mozgu? Niewiarygodne;)

nie wiem skad masz wiedzieć to ty konwersujesz w duolingo:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Aha czyli to tobie dobrze poszło? Czyli jak na 5 min wyjdziesz z kafeterii robisz coś pożytecznego dla mozgu? Niewiarygodne;)

nie wiem skad masz wiedzieć to ty konwersujesz w duolingo:p

nie konwersuje bo umiem dostalem gratulacje i pozdrow krejzole :D to popzdrawiam jak sie to robie nie wiem :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

nie konwersuje bo umiem dostalem gratulacje i pozdrow krejzole :D to popzdrawiam jak sie to robie nie wiem :D 

No to jak dostałeś gratulacje to chyba za coś je dostałes:p dlateto jestem zdziwiona ze masz tam jakies osiągnięcia patrząc po tym ile czasu poświęcasz kafeterii:p a co by było gdybys odwrócił proporcje:p

I nie jestem podobna do tej Leo ona ma wielkie czoło a ja niskie wypraszam sobie:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

No to jak dostałeś gratulacje to chyba za coś je dostałes:p dlateto jestem zdziwiona ze masz tam jakies osiągnięcia patrząc po tym ile czasu poświęcasz kafeterii:p a co by było gdybys odwrócił proporcje:p

I nie jestem podobna do tej Leo ona ma wielkie czoło a ja niskie wypraszam sobie:p

no widzisz nie doceniasz mojej wiedzy jezykowej :D

ty tez kiedys tam jakies miallas widziialeem a terraz cie juz nie widze wiec albo zmienilas imie na popularniejsze albo juz rzucilas to na rzecz kafeterii :D

ta aplikacja podpowiada ludzi z ksiazki telefonicznej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi