Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, lily was here napisał(a):

A to nie wiem jakaś inba była? No rym próbuje zachować obiektywność i nie wplątywać sie w ‚wojenki’ natomiast to forum to tylko wojenki a czasami ‚niewplątywanie’ sie z boku wyglada ślisko ;) wczoraj tez dywagacje ameb jakoby to nie był Krzysio można było skrócić szybkim ‚to był Krzysio, widzialem’. Jesli to jest niewplątywanie to ok, tylko na pewno obiektywizmem

tego nie można nazwać.

Rym jest wciąż w trakcie w kampanii na moda więc bardzo uważa, żeby się za bardzo nie wychylać z własnym zdaniem i przypadkiem nie zrazić do siebie żadnej części elektoratu.😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pokraka napisał(a):

Kupiłam moim zdaniem fajna pierdółke do łazienki (może trochę tandeta ale mi sie podoba) tzn tackę na biżuterię. Myślę czy nie postawić jeszcze jakiegoś kwiatka i łazienkę uznam za skończoną 😁

Dziś odbiorę z paczkomatu 

Tez musze sobie cos kupic na bizuterie, nie mam jej co prawda duzo, ale mam pare lancuszkow, ktore sie placza gdy leza.

Ech, ja musze jeszcze pomalowac lazienke, zaimpregnowac fugi i zmienic swiatla w suficie. Moze zrobimy cos w ten weekend, fugi trzeba jak najszybciej zrobic, zanim sie pobrudza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Tez musze sobie cos kupic na bizuterie, nie mam jej co prawda duzo, ale mam pare lancuszkow, ktore sie placza gdy leza.

Ech, ja musze jeszcze pomalowac lazienke, zaimpregnowac fugi i zmienic swiatla w suficie. Moze zrobimy cos w ten weekend, fugi trzeba jak najszybciej zrobic, zanim sie pobrudza.

Tak, kup impregnat hydrofobowy do kabiny i baterii też.  Nie ma co utrudniać sobie życia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

A byly kiedys w ogole wybory na moda? Nie pamietam czegos takiego.

Nie wiem, ja żartuję z ta kampanią, po prostu mam wrażenie że rym cym tak ostrożnie lawiruje bo ma chrapkę na funkcję moda i nie chce sobie napytać przeciwników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Pokraka napisał(a):

Kupiłam moim zdaniem fajna pierdółke do łazienki (może trochę tandeta ale mi sie podoba) tzn tackę na biżuterię. Myślę czy nie postawić jeszcze jakiegoś kwiatka i łazienkę uznam za skończoną 😁

Dziś odbiorę z paczkomatu 

To chyba dobry zakup. Bo można skończyć z bambusową podstawką od twarogu ustawioną w kuchni. Lądują tam wszystkie pierścionki i bransoletki zaraz po powrocie do domu 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Pokraka napisał(a):

Nie nie było inby, przynajmniej nie uważam drobnej wymiany zdań za inbe. Ja też się nie mieszam w wojenki, ale też nie prenduje do roli miecza sprawiedliwości.

Rym sie szykuje do roli moda może i szuka poparcia zewsząd, ale to spokojnie, to nie będą świry raczej głosować 😄

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, ironella napisał(a):

Rym jest wciąż w trakcie w kampanii na moda więc bardzo uważa, żeby się za bardzo nie wychylać z własnym zdaniem i przypadkiem nie zrazić do siebie żadnej części elektoratu.😛

Problem w tym, że elektorat nie bierze udziału w żadnych wyborach, bo dyktator ma w dupie swoje odległe księstewko bagien i krzaków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, ironella napisał(a):

No no. Tylko akurat w kwestii blokowania bym jednak oczekiwała zajecia stanowiska przez moderatora ;)  Wiec może zrazić elektorat myślący co najwyżej.

14 minut temu, Pokraka napisał(a):

Tylko nie będzie żadnych wyborów, wp położyła lachę na forum i to dawno. Czasem ktoś komu przydzielono fuchę admina wejdzie i pokasuje trochę i pobanuje 

Ja najbardziej lubie ten moment jak wysrywy kazirodcze i bloki zostają, a banowana jest osoba to zgłaszająca. To prawdziwy #mod wp moment 🫠

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

To chyba dobry zakup. Bo można skończyć z bambusową podstawką od twarogu ustawioną w kuchni. Lądują tam wszystkie pierścionki i bransoletki zaraz po powrocie do domu 😛

Ja też pierwsze co robię po powrocie do domu to zrzucam z siebie biżuterię poza kolczykami, tyle że odkładam gdzie popadnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Taką miałam właśnie fantazje, że będzie gdzie zdjąć to do mycia bo zawsze się walało luzem 

5 minut temu, lily was here napisał(a):

Rym sie szykuje do roli moda może i szuka poparcia zewsząd, ale to spokojnie, to nie będą świry raczej głosować 😄

Myślę że nikt na nikogo nie będzie 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, ironella napisał(a):

Ja też pierwsze co robię po powrocie do domu to zrzucam z siebie biżuterię poza kolczykami, tyle że odkładam gdzie popadnie. 

Też tak robię ale zdejmije też kolczyki. 

3 minuty temu, lily was here napisał(a):

Ja spodnie 😬 😂

To też i zakładam sukienkę do wypasu gęsi 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, lily was here napisał(a):

co masz na sobie hej? gdzie jestes?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi