Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, ironella napisał(a):

Frytki owszem ale smażona kiełbasa? Ty już jako dziecko miałeś smaki starego janusza.😄

nie bo raz ze kielba byla wtedy inna poza tym napisalem pieczone plastry to chodzilo zeby zjesc taka spieczona czarna :D czesto przypiekana mielismy tzw. gruba kielbase a ty myslisz pewnie o jakimis syfaczu jak te na grilla. stary jak gotowal to nas czesto pytal co chcemy wiec byly frytki albo kielba

22 minuty temu, Pokraka napisał(a):

Moi chłopcy tez lubią takie rzeczy, wiec może to kwestia płci. 

moze baba by jadla pewnie zielenine zeby nie byc gruba :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 minut temu, Pokraka napisał(a):

Ja zawsze wolałam zjeść późny obiad w domu niż to co serwowali w szkole. Jednak podejrzewam, że aktualnie zjadłabym te obiady bez problemu. Niestety likwidacja kuchni w szkole pogorszyła jeszcze i tak słaba jakość szkolnych obiadów. Zapytania ofertowe wygrywają firmy ceną i oszczędzają niestety na jakości.  Jeśli dojdą do tego te wszystkie restrykcję to nie dziwie się, że nikt tego nie je. 

szkola powinna sie nauka zajmowac a nie innymi bzdurami jak obiady czy opieka nad dziecmi. pelno w szkolach zbytecznych rzeczy. jak w szkole nie bedzie stolowki to obok zaraz sie jakis bar mleczny otworzy albo istniejacy dostosuje menu i klient bedzie decydowal co chce jesc. 

rodzice niech sobie z dziecmi ustalaja czy maja jesc chipsy czy burgera z fasoli. 

to samo powinno byc z religia niech sobei obok  szkoly rozne korporacje religijne kiosk postawia i zabiegaja o klientow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, libed napisał(a):

moze baba by jadla pewnie zielenine zeby nie byc gruba :D

Czy by nie być gruba czy mają inny gust, ale moje koleżanki mają córki to na śniadanie jedzą 1 gotowane jajko a moi jajecznice z tuzina jaj i jeszcze na boczku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, libed napisał(a):

szkola powinna sie nauka zajmowac a nie innymi bzdurami jak obiady czy opieka nad dziecmi. pelno w szkolach zbytecznych rzeczy. jak w szkole nie bedzie stolowki to obok zaraz sie jakis bar mleczny otworzy albo istniejacy dostosuje menu i klient bedzie decydowal co chce jesc. 

rodzice niech sobie z dziecmi ustalaja czy maja jesc chipsy czy burgera z fasoli. 

to samo powinno byc z religia niech sobei obok  szkoly rozne korporacje religijne kiosk postawia i zabiegaja o klientow

Na szczęście nie trzeba na to zapisywać i płacić.  

To mnie w tym najbardziej wkurza, że państwo ustala co ma być w obiadach a płacić mam ja.  Dobrze, że nie są na razie obowiązkowe. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi