Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

Zapytałaś i stwierdziłas, że według ciebie mogą. Zapytałem, czym to jest poparte na co odpowiedziałaś moim widzimisię. Coś się nie zgadza?

niczym - powtarzam. Przeformułuj to sobie na ‚obstawiam ze mogą / jak na moje mogą’. Czekałam dalej na odpowiedz. Serio nie rozumiem kompletnie twojego problemu.

O i jeszcze może tym ze mojemu psu sie zdarzyło coś zjesc z cukrem i nic mu nie było.

teraz lepiej?

ale to wciąż byla odpowiedz z gatunku ‚obstawiam’.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, lily was here napisał(a):

niczym - powtarzam. Przeformułuj to sobie na ‚obstawiam ze mogą / jak na moje mogą’. Czekałam dalej na odpowiedz. Serio nie rozumiem kompletnie twojego problemu.

Ja nie mam problemu. Napisałaś, że według ciebie mogą. Myślałem, że chociaż powiesz dlaczego tak uważasz, a usłyszałem "to moje widzimisię", więc zakończył rozmowę.  Wyżej napisałem, że nie mogą i napisałem dlaczego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, lily was here napisał(a):

Słaby jest ten trend. Najbardziej jak 2 się zbiorą i zaczynają przenikliwy szczek w zamkniętym pomieszczeni

ja nie mowie ze dobry bo nie lubi jesc z psem ale to juz tak sie zadomowilo ze ciezko spotkac miejsce w ktorym nie mozna wchodzic z psem

dzieci jedza z rodzicami i nie można ich zostawić samych w domu

wielu psow tez nie bo np. szczekaja

Podejrzewam ze mogą istniec restauracje bez dzieci skoro sa hotele 

podejrzewam ze w polsce nie moga bo to dyskryminacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ze im cukier szkodzi nie znaczy ze nie moga ludziom tez szkodzi po prostu pies jest zalezny od czlowieka ale tak smao lubi ciasteczka :D ja tam swojemu czasami dawalem :D moj tez lubil taki makaron z biedry syfiasty po koreanski jak czul zapach to szalal na pewno mu tez szkodzil i czlowiekowi tez szkodzi :D

winogron pies nie moze juz nie pamietam dlaczego czasami pojedyncze swojemu tez dawalem bo tez lubil 

dzieci tez nie powinny jesc slodyczy etc. a jedza 

2 godziny temu, Malowany_ napisał(a):

Ja nie mam problemu. Napisałaś, że według ciebie mogą. Myślałem, że chociaż powiesz dlaczego tak uważasz, a usłyszałem "to moje widzimisię", więc zakończył rozmowę.  Wyżej napisałem, że nie mogą i napisałem dlaczego.

jak tak was czytam to ja nie wiem o czym gadacie. chyba zbyt filozoficzne te rozkminy macie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 godzin temu, libed napisał(a):

@Dalila_ tam nie mogę to odpowiem ci tu. 

po co komentujesz coś o czym nie masz żadnego pojęcia na podstawie jednego zdania ? własnie z takich powodów często się obrazasz bo nie jestes w temacie, pozniej 5 osob ci pisze, ze nie masz racji a ty sie obrazasz. 

do meritum, nie piszę kazdemu tępemu, że jest tepy bo bym musial to polowie ludzi pisac i nic innego nie robic tylko sie z nimi wyzywac, o iskrze napisałem m.in. dlatego że jest wredna. jak ktoś przez całe lata cytuje jakies psalmy, biblie etc. czepia się rozwodników, ludzi bez słubów etc. i pisze swoje mądrości a pozniej sie okazuje wirtualna kochanka męza i ojca 3 bąbelków to jest nazywany przeze mnie tępakiem. jak czegoś nie rozumiesz to zapytaj najpierw. pieprz mimo ze ma poglady jakj iskra to nie nazywam jej tepakiem bo raz ze nie jest taka tepa tylko mozg ma wyprany religia,  poza tym jest konsekwetna i robi to co radzi innym a nie mowi jedno a jak nikt nie widzi to sapie do sluchawki albo udaje 16 latke i podrywa kazdego.  ja kumam że się obrazilas bo jestes tu starym wyjadaczem i jakies przybledny z kafeterii napisaly ci ze nie masz racji wiec pobiegalas po moderacje ktora ci nie pomogla tak jak zakladalas.  w sumie to nawet logiczne, że bardziej powinni pomagac tobie niz nam, ale moze ktos akurat byl na bieżąco w tej dyskusji bez znaczenia o weselu i uznal ze dramatyzujesz a moze mu sie nie chcialo czytac, mial slabszy dzien albo uznal ze ty masz albo cos innego. po paru godzinach powinnas to po prostu olac i tyle. 

jak przezywasz ze ktos ci mowi, ze nie masz racji itd. to najprosciej takich tematow jak np. polityka czy nasze plotkarskie omijac, ja jak nie mam nic do powiedzenia w jakims temacie to nie wchodze w niego i tyle. dlatego ja na tym forum poza tymi glupotami na preclach, muzyka i tymi tematami. ktore ty zakladalas w innych sie nie udzielalem bo sie nie znam i nie mam nic do powiedzenia jakbym sie wpisal to tez by mi pewnie napisali ze nie mam racji i to normalne. 

tak samo pisalem o serniku ze jest podly i pewnie tez wielce oburzona zgrywalas ale ja mam krotka pamiec wiec nie wiem nawet. teraz prosze mi przyznac racje :D masz ponizej tekst ktory pisze zeby ci przekazac 

jak sama widzisz czasami nawet libed ma racje jak cos pisze, wiec nie ma sensu sie obrazac tylko wystarczy czasami poczekac i widac kto miał racje albo jakie mial intencje. 

tyle ode mnie skoro mnie wymienilas. nie dramatyzuj nawet jesli faktycznie przybledy z kafeterii ze mna na czele cie czyms obrazily a koledzy z nerwicy ci nie pomogli  i zakladaj te tematy w ktorych nawet ja moge cos napisac bo tu nie ma nikogo innego komu by sie chcialo to robic. no i czasami stawali po twojej stronie pamietam ze raz ci pojechalem od tepakow i shadow pisal dlaczego jestem niemily nic mi nie zrobilas i cie przeprosilem wiec to nie do konca tak jak i pewnie chodzi o urazona dume. 

no w jego pamieci pozostanei ze robisz kupe :D

Skoro temat został wyłączony to nie po to, abyś odpowiadał w innych. Myślę, ze każdy juz wystarczająco sie wypowiedział i pora skończyć tą przedszkolna aferę. Musisz miec ostatnie zdanie? To nie w tym miejscu. Uważam, ze zaistniała sytuacja nie służy ani Dalili, ani całej społeczności. Dlatego proszę, abyś przestał powrotów do w/w kłótni. 

Twoje własne oczekiwania ranią cię bardziej niż cokolwiek innego. 

Dbanie o siebie jest największym wyrazem dbania o najbliższych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, lily was here napisał(a):

ale doustny ? O wow. W sumie można brać na trądzik tetralysal itd 

Brałam kiedyś Tetralysal. Teraz mam Sumamed (azytromycyna).

1 godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Dojrzewasz.

Tiaaa, druga młodość. Pewnie mi przejdzie trądzik z ostatnim okresem 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Brałam kiedyś Tetralysal. Teraz mam Sumamed (azytromycyna).

Tiaaa, druga młodość. Pewnie mi przejdzie trądzik z ostatnim okresem 😛

Ale to na jednego pryszcza aż bierzesz antybiotyk? To jakis bardziej wrzód pewnie? Smarujesz czyms?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, lily was here napisał(a):

O i jeszcze może tym ze mojemu psu sie zdarzyło coś zjesc z cukrem i nic mu nie było.

teraz lepiej?

ale to wciąż byla odpowiedz z gatunku ‚obstawiam’.

Ok, ale nikt ciebie nie pytał jak obstawiasz, tylko sama się wychylilas i napisałaś, że według ciebie mogą, więc moim zdaniem powinnaś to jakoś uzasadniać i dlatego zapytałem skąd takie wnioski, a odpowiedz bo tak, to moje widzimisię mnie nie satysfakcjonuje. Rozumiem, że wspomniałaś o twoim psie, który zjadł słodkie i nic mu nie było, tylko po to, żeby to miało ręce i nogi? i że dobrze wiesz, że można coś spróbować raz i nie odbije się to negatywnie na zdrowiu, ale jeśli szkodliwa substancja będzie przyjmowana regularnie, to skutki tego mogą być bardzo poważne? 

Edytowane przez Malowany_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Ok, ale nikt ciebie nie pytał jak obstawiasz, tylko sama się wychylilas i napisałaś, że według ciebie mogą, więc moim zdaniem powinnaś to jakoś uzasadniać i dlatego zapytałem skąd takie wnioski, a odpowiedz bo tak, to moje widzimisię mnie nie satysfakcjonuje. Rozumiem, że wspomniałaś o twoim psie, który zjadł słodkie i nic mu nie było, tylko po to, żeby to miało ręce i nogi? i że dobrze wiesz, że można coś spróbować raz i nie odbije się to negatywnie na zdrowiu, ale jeśli szkodliwa substancja będzie przyjmowana regularnie, to skutki tego mogą być bardzo poważne? 

Już mi wczoraj odpisałeś w temacie, ja zignorowałam twoj post do mnie ostatni, na jakiej podstawie myslisz ze chce z tobą kontynuować ten temat? 3x tłumaczyłam o co mi chodziło, nie trafiło na żyzna glebę i odpuściłam. Tak ze ja na razie dziękuje 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, lily was here napisał(a):

Już mi wczoraj odpisałeś w temacie, ja zignorowałam twoj post do mnie ostatni, na jakiej podstawie myslisz ze chce z tobą kontynuować ten temat? 3x tłumaczyłam o co mi chodziło, nie trafiło na żyzna glebę i odpuściłam. Tak ze ja na razie dziękuje 

Na takiej podstawie, że zrobiłaś edit i zapytałaś czy teraz lepiej. Tyle ode mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Malowany_ napisał(a):

Na takiej podstawie, że zrobiłaś edit i zapytałaś czy teraz lepiej. Tyle ode mnie.

Ale to było przed twoim ostatnim postem który już olałam. Męczysz. Pomagluj jakaś babkę boża skoro lubi taki czepliwy wajb, ja nie bardzo.

Zaraz zacznie sie rozkmina kiedy zedytowalam. Zedytowalam zanim dostalam powiadomienie ze cytujesz. Może dluzej pisałeś. whatever

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio zjadłem trzy maxi king w pracy i miałem wyrzuty sumienia.

a co to maxi king ? nie znam wiec pewnie niedobre :D

jak ty jakies byle co chcesz psu dac to zdechnie :D

kinderki a fuj to jest niedobre. to tylko dzieci jedza bo one smaku jeszcze nie maja 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami się zastanawiam ile ty masz lat. To jest niebo w gebie. Poproś krezji to ci może kupi, jak będziesz grzeczny.

mysle ze crazy tez uzna to za syf

nie znasz sie to jest niedobre, dobrych slodyczy nie jadles albo nie masz smaku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

Czasami się zastanawiam ile ty masz lat. To jest niebo w gebie. Poproś krezji to ci może kupi, jak będziesz grzeczny.

Ja wole te hipcie moje najnowsze odkrycie. Takie spimpowane bueno

1 minutę temu, libed napisał(a):

mysle ze crazy tez uzna to za syf

nie znasz sie to jest niedobre, dobrych slodyczy nie jadles albo nie masz smaku

Powiedział człowiek który poi sie pepsi zamiast woda, napój który smakuje jak Ludwik do naczyń 😂

Maxi king lubie akurat to jest to z lodówki? Większość rzeczy z kinder lubie a najbardziej bueno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi