Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, Elciaa napisał(a):

Ja juz znalazłam miejsce gdzie nikt się z takich rzeczy nie nasmiewa a wręcz odwrotnie 

na zbiorniku masz konto ?

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Ktoś wie jak się pozbyć rzepa bo mi się do nogawki przyczepil?

obciac noge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś nie rozumie że to była taka metafora. W taką temperaturę nie noszę długich nogawek Xdd 

Ja to myślę że już w chuj dużo powiedziałam 😂😂 ale jak mnie nie przestaniecie oznaczać to pewnie będe dzwonić A co to znaczy dzwonić? Do drzwi czy na telefon? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ktoś nie rozumie że to była taka metafora. W taką temperaturę nie noszę długich nogawek Xdd 

Ja to myślę że już w chuj dużo powiedziałam 😂😂 ale jak mnie nie przestaniecie oznaczać to pewnie będe dzwonić A co to znaczy dzwonić? Do drzwi czy na telefon? 

Tyle tylko że to ty mnie oznaczyłaś, a nie ja ciebie więc trochę taka średnio sprytna metoda na pozbycie się rzepa, co ? 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol ale ona mnie oznacza zresztą Ty tu nie wiem czego szukasz nie będę się kłócić nawet Cię nie znam i mi nic nie zrobiłaś. Nie wiem co tam pisalyscie pewnie stoisz murem za przyjaciołką i spoko

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Ja zacząłem od razu🤣chciałaś się rzepa pozbyć i wiem że miałaś kogoś na myśli 🤣👍

Bo jesteś bystra dziewczyna, a inni może chcieli być mili i dlatego tak doradzają że najszybciej noge ciachnąc :D  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi