Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Mister B. znowu się uaktywnił na konkrencyjnym srorum i pewnie do rana będzie tam xD.
Więc chyba pora zawijać żagle stamtąd na razie, ale w piątek wieczorem i tak robię sobie przerwę od internetów i mnie nie będzie przez weekend. Edytowane przez KochamElciee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamElciee napisał(a):

Mister B. znowu się uaktywnił na konkrencyjnym srorum i pewnie do rana będzie tam xD.
Więc chyba pora zawijać żagle stamtąd na razie, ale w piątek wieczorem i tak robię sobie przerwę od internetów i mnie nie będzie przez weekend.

Tak tak widziałam jego przemianę właśnie 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Pieprz w moździerzua tak myślę ze dopóki będzie o mnie gadać to sobie będę to czytać :D do Ciebie nic nie mam Ciebie lubię nigdy mi nie uchybilas :D

@ironellaa tak chciałam go sobie sprawdzić podpuścić jak zareaguje, nie można? :D Napisałam czemu jej uwagi nie zwraca bo byłam ciekawa czy jest taki sam i czy to ja go źle nie odbieram przypadkiem. Elci nie bronił, jak o to chodzi i mam się wypowiedzieć to spaghetti slusznie zareagował. Nie mówię oczywiscie o wyzwiskach, odezwał się kiedy powinien, a że zaczęli się sadzic do niego z kwiatkami to się brzydko odezwał, za co ma osta, więc jak dla mnie wszystko w porządku, moderacja zareagowała. Ja myślę ze jakby nie patrząc za swoją rodzinę czy partnerów też się odpowiada. Widocznie pasują do siebie jeśli chodzi o ocenę co jest ok a co nie i co wypada a co nie. I bardzo dobrze, inaczej przecież by parą nie byli. Ja im życzę jak najlepiej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

58 minut temu, Daliyah napisał(a):

@Pieprz w moździerzua tak myślę ze dopóki będzie o mnie gadać to sobie będę to czytać :D do Ciebie nic nie mam Ciebie lubię nigdy mi nie uchybilas :D

@ironellaa tak chciałam go sobie sprawdzić podpuścić jak zareaguje, nie można? :D Napisałam czemu jej uwagi nie zwraca bo byłam ciekawa czy jest taki sam i czy to ja go źle nie odbieram przypadkiem. Elci nie bronił, jak o to chodzi i mam się wypowiedzieć to spaghetti slusznie zareagował. Nie mówię oczywiscie o wyzwiskach, odezwał się kiedy powinien, a że zaczęli się sadzic do niego z kwiatkami to się brzydko odezwał, za co ma osta, więc jak dla mnie wszystko w porządku, moderacja zareagowała. Ja myślę ze jakby nie patrząc za swoją rodzinę czy partnerów też się odpowiada. Widocznie pasują do siebie jeśli chodzi o ocenę co jest ok a co nie i co wypada a co nie. I bardzo dobrze, inaczej przecież by parą nie byli. Ja im życzę jak najlepiej :D

podpuszczać? Takie gołębie serduszko? Pomanipuluj sobie swoimi znajomymi.

dziecinada i zenada. Najpierw wielki oburz i cyrk, bo ‚nie możesz tak oceniać’ i ‚nie mogę przejsc obojętnie blabla’, teraz ktorys z kolei post oceny jaka to ja nie jestem najgorsza. Myśl sobie co chcesz, mnie to wisi bo widze jakie masz z grubsza modus operandi, natomiast chciałam tylko skomentować ze jesteś w tym żenująca i nie, absolutnie nie jawisz sie jako dojrzała osoba. 
libed ktorego opinii tak sie uczepiłaś elci nie bronił zdziwiona istotko, gdyż ten właśnie libed sam ten temat nakręcił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakies komentarze typu ze ktos ma za kogos odpowiadac / zadziwienia ze mi nie zwraca uwagi - pilnuj swojego nosa, swoich relacji i układów, bo ja tez mogę zacząć analizować i oceniać ciebie i twoje zachowania okołoforumowe. Coś czuje ze drama i manifesty odejścia nie miałyby końca.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Daliyah napisał(a):

@Elciaaseks za kamienicą super sprawa :D Pamiętasz jak wyszło z testu oni są vanilla sky to wiadomo ze dla nich to oburzenie i beka. Każdy się bawi jak chce 

Widze ze czytasz bardzo wybiórczo akurat tutaj o mnie konkretnie było napisane coś odwrotnego. 
Nie wiem jak ty czytasz, to czy ze zdziwiona jesteś ze libed nie broni elki, libed który najwiecej prowokuje jakiejś beki z niej. Ogarnij sie ja rozumiem ze czekasz na ten order od januszy ale ze tak zacytuje klasyka ludzie trochę godności 😂

Pod tezę dobierasz te posty i tak tez czytasz? Proponuje ci czytać całość watkow na jakie sie wypowiadasz i postanawiasz dopierdolic wybiórczo.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Daliyah napisał(a):

Przeleciałam wzrokiem modus operandi o kurwa 🤣🤣🤣 awansowałam na socjopate nr 1 chyba. Szkoda czasu Krejzi na analizę mojego modus operandi 😆 dobranoc

Ahahah

Nie odpowiadam za twoje nadinterpretacje mojego tekstu co robisz nagminnie. Ciesze sie ze rozbawiłam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi