Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Mister B. znowu się uaktywnił na konkrencyjnym srorum i pewnie do rana będzie tam xD.
Więc chyba pora zawijać żagle stamtąd na razie, ale w piątek wieczorem i tak robię sobie przerwę od internetów i mnie nie będzie przez weekend. Edytowane przez KochamElciee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamElciee napisał(a):

Mister B. znowu się uaktywnił na konkrencyjnym srorum i pewnie do rana będzie tam xD.
Więc chyba pora zawijać żagle stamtąd na razie, ale w piątek wieczorem i tak robię sobie przerwę od internetów i mnie nie będzie przez weekend.

Tak tak widziałam jego przemianę właśnie 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Pieprz w moździerzua tak myślę ze dopóki będzie o mnie gadać to sobie będę to czytać :D do Ciebie nic nie mam Ciebie lubię nigdy mi nie uchybilas :D

@ironellaa tak chciałam go sobie sprawdzić podpuścić jak zareaguje, nie można? :D Napisałam czemu jej uwagi nie zwraca bo byłam ciekawa czy jest taki sam i czy to ja go źle nie odbieram przypadkiem. Elci nie bronił, jak o to chodzi i mam się wypowiedzieć to spaghetti slusznie zareagował. Nie mówię oczywiscie o wyzwiskach, odezwał się kiedy powinien, a że zaczęli się sadzic do niego z kwiatkami to się brzydko odezwał, za co ma osta, więc jak dla mnie wszystko w porządku, moderacja zareagowała. Ja myślę ze jakby nie patrząc za swoją rodzinę czy partnerów też się odpowiada. Widocznie pasują do siebie jeśli chodzi o ocenę co jest ok a co nie i co wypada a co nie. I bardzo dobrze, inaczej przecież by parą nie byli. Ja im życzę jak najlepiej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi