Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, eRCe napisał(a):

Ja się szybko zorientowałem, bo zbyt podobny głos miał do dziadka... także 5 lat i już wyczułem podpuchę. 😆 

U mnie było trudniej bo mialem mocny sen i spałem do późna a u nas przychodził rano a nie wieczorem że mogłem z nim pogadać. 

Tzn. nie przychodził bo nie istnieje!!! 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, shadow_no napisał(a):

U mnie było trudniej bo mialem mocny sen i spałem do późna a u nas przychodził rano a nie wieczorem że mogłem z nim pogadać. 

Tzn. nie przychodził bo nie istnieje!!! 

To też tak raz miałem, że pod poduszką były klocki lego wymarzone. Ale rok wcześniej się dziadek przebrał, tylko jednego rodzice nie wzięli pod uwagę - dzieci mają wyobraźnię, więc czemu ów Mikołaj mówi z lekkim francuskim akcentem - jak dziadek xD

Dziadek z rodzicami przed wojną emigrowali za pracą w kopalnii do Francji, na południe i tam chodził do szkoły, więc miał akcent 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

No ale tak w remizie sensowniej niż na dworze.

@libeda co masz do remizy? Jakby w ogóle sala w restauracji a taka w remizie się czymś miała różnić XDD Nie wiedziałam że jesteś taki ą i ę :D nie trawię mocno takich ludzi :D :D

A rękę podasz takim wieśniakom czy godność nie pozwoli? :D

Hihi

strasznie wyglada taka impreza i nie chodzi o sama sale ale o to ze to zwykle wesele na 300 osob gdzie pospraszaja jakichs wujkow zenkow ktorych nigdy nie widzili, gra disco polo i jest w uj goraco tak wiem ze jest klimatyzacja tam tez zwykle jedna :D  bylem chybaa dwa razy na czyms takim trwalo to 2 dni a nawet i dluzej. meczarnia. nie wiem jak mozna sobie taka krzywde zrobic i takie wesele zorganizowac. plus taki ze tam zawsze jest beka bo sie pospijaja i zawsze jakies cyrki odstawiaja. 

8 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

nie trawię mocno takich ludzi

mnie to nie przeszkkadza :D

4 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Uee no nie musi zaraz namiot odlatywać, ale jak nie masz ścian to ci sałatka z talerza odfruwa 😜

masz sciany jak sobie doczepisz bo np. pada zwykle masz ten namiot z czesciowymi scianami i jak chcesz cos zjesc to se tam idziesz nie wszedzie musi byc jak w remizie ze zarcie lezy w zasiegu reki bo wszyscy tacy spici ze nie moga wstac. pozniej to jedzenie z tym kurzem jesz w tych remizach bo ludzie tancza i ten pyl sie unosi i osiada na tym jedzeniu zobacz jak to jedzeniie wyglada na drugi dzien w tej remizie ile tam brudu jest 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeszcze gorsze niz wesele w remizie sa urodziny jak wesele w sensie jakies tam prezentacje denne jak ktos dorastal itd. bylem ostatnio dwaa rtazy na takich urodzinach i to jeszcze gorsze brakowalo na tym tylko oczepin czy jak sie ta najwieksza durnota z remizyjnych wesel nazywa ? jak np. podrzucaja jakas stara babe na znak radosci ze takiego piekneggo syna urodzila ktory slub bierze :D rzucaja jakimi welonamii ktorych nikt zlapac nie chce itd. zabawy adekwatne do muzyki ktora do nich przygrywaja czyli jakies majteczki w kropeczki. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, libed napisał(a):

a jeszcze gorsze niz wesele w remizie sa urodziny jak wesele w sensie jakies tam prezentacje denne jak ktos dorastal itd. bylem ostatnio dwaa rtazy na takich urodzinach i to jeszcze gorsze brakowalo na tym tylko oczepin czy jak sie ta najwieksza durnota z remizyjnych wesel nazywa ? jak np. podrzucaja jakas stara babe na znak radosci ze takiego piekneggo syna urodzila ktory slub bierze :D rzucaja jakimi welonamii ktorych nikt zlapac nie chce itd. zabawy adekwatne do muzyki ktora do nich przygrywaja czyli jakies majteczki w kropeczki. 

Ja tylko nie rozumiem, po co się męczyć na takich imprezach, a potem opowiadać jakie to było straszne. Przecież chyba wiesz do kogo idziesz i mniej więcej czego się spodziewać po organizowanym przez nich weselu. Jeśli ktoś urządza typowe wesele na 300 osób z disco polo, bigosem, swiniakiem i oczepinami, to raczej trudno oczekiwać nagle kameralnego przyjęcia bez tego całego weselenego cyrku i robić wielkie oczy, że impreza jednak nie w twoim guście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Elciaa napisał(a):

Po jakimś czasie to przyzwyczajenie przechodzi.

Ale śmiesznie jak z automatu chcesz wstawić kropkę, a po chwili zdajesz sobie sprawę, że możesz od razu udostępnić piosenkę 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi