Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Skąd się biorą tacy odklejeńcy religijni jak w komentarzach? Lol. Typ ma dosłownie piosenkę o dziewczynie i nazywa ją diabłem żeby podkreślić to jak go przez cały czas zwodzi. Tymczasem banda fanatyków religijnych, która najwidoczniej nie ma pojęcia o interpretacji tekstów, wbija tu i nawija o mrocznych siłach i demonach. Puknijcie się ludzie w czoło i zastanówcie zanim coś napiszecie. A piosenka bardzo fajna i zostaje w pamięci.

X

to nie odklejenie religijne a illuminati to realna sprawa, pozdrawiam

pozdrawiam 😂

to sa wariaci religijni ktorzy nam zagrazaja bardziej niz islamisci z innych panstw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Na yt tez są fajne inby kochani:

‚Warto pamiętać kogo się zaprasza do swojego życia. Słowa wypowiedziane mają swoje konsekwencje...’

‚Jaki w tej Polsce tej ciemnogród i zacofanie. Boże widzisz i nie grzmisz... Prosty lód usłyszał słowo diabeł i przerażenie xD’

Przeciez nie pisze sie lód tylko lut.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Miałem w pracy fanatyka religijnego z rybą na samochodzie, tragedia, z dialblem by sie lepiej pracowalo. Wiesław pora na leczenie

😄 Z ryba na samochodzie Buahaha leję

to nie jest smieszne u mnie np. duzo ryb jezdzi trzeba na nich uwazac bo zobaczy w tobie diabla i gotow katastrofe spowodowac

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Przeciez nie pisze sie lód tylko lut.

raczej lud :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Wiecie co? Pierdolcie się. Wielce oświeceni liberałowie. Zwyczajne z was prostactwo wychodzi. Bawcie się dobrze w swoim antykatolickim sosiku. Chciałabym tylko widzieć wasze zdziwko po śmierci.

Uwazaj, bo za brak milosc do blizniego tez mozesz trafic do piekla, a tam my.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Wiecie co? Pierdolcie się. Wielce oświeceni liberałowie. Zwyczajne z was prostactwo wychodzi. Bawcie się dobrze w swoim antykatolickim sosiku. Chciałabym tylko widzieć wasze zdziwko po śmierci.

Nie zobaczysz, bo ty będziesz sie męczyć w czyśćcu albo niebie a my będziemy na imprezie z podsiadła w dabrowie górniczej 😄 ale nie ‚tam’ w dabrowie 

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

tam my.

My w dabrowie ale na jedno wychodzi 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

ale o co ty sie tak denerwujesz ? ja dla twojego dobra to pisze to nie twoja wina ze cie od dziecka diablami straszyli ale jestes juz dorosla i mozesz przemyslec pewne rzeczy

5 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Zaloze sie, ze Krejzi zaczaila zart lepiej niz Ty.

ja podobno nie znam sie na zartach bo mam autyzm :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To to tam jeszcze pikus, najgorsi są ci od illuminati od wyszukiwania tych znakow, bo ktos krzywo palca ułożył do zdj i interpretacja na A4 co to oznacza 😄

albo deszcze modyfikowane genetycznie 

ale i tak hitem i nierozwiązywalna zagadka logiczna są maszty 5G roznoszące wirusa covida, ale covid nie istnieje 😄 czego nie rozumisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Albo jak usłyszą piosenkę Dawida w radiu eska pod tytułem diable 😛 

jakby zobaczyl modlacych sie islamistow na chodniku to byc moze u nas te mielibysmy zamachu polegajace na tym ze ktos wjechal samochodem w tlum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

ale o co ty sie tak denerwujesz ? ja dla twojego dobra to pisze to nie twoja wina ze cie od dziecka diablami straszyli ale jestes juz dorosla i mozesz przemyslec pewne rzeczy

ja podobno nie znam sie na zartach bo mam autyzm :D

Zauwazylam, Tobie trzeba wszystko wprost napisac, zebys sie zasmial, na przyklad, ze na matke spadl telewizor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

ale i tak hitem i nierozwiązywalna zagadka logiczna są maszty 5G roznoszące wirusa covida, ale covid nie istnieje 😄 czego nie rozumisz

wazne ze mozna im sprzedac rozne cudowne przedmioty reklamowane w republice. to sa chetnie kupujacy rozne bzdury czarodziejskie

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Zauwazylam, Tobie trzeba wszystko wprost napisac, zebys sie zasmial, na przyklad, ze na matke spadl telewizor.

no to byl najbardziej bekowy temat ale to nie bylo smieszne tylko dalsza czesc :D na matke spadl telewizor obudzil sie przerazony ale pomyslal ze to tylko 10k wiec kupi nowy i poszedl spac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Kurde to ja może sprostuje od razu, ze nie mam jednak brudu w pępku 😄

Kurde wpada w ucho ten podsiadły opętany 😄

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

53 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Wow, typowe dla dkk, zarzucanie komus prostactwa, jednoczesnie "polecajac" pierdolenie sie. Pewnie diabel ja podkusil, poniewaz ma ja w garsci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi