Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Zna go policja, przecietny czlowiek nie ma pojecia kto to.

niestety ma

znam jednego angola i z polskich politykow zna tylko tarczynskiego co jest dziwne bo w pl on nie jest tak popularny jak za granica w pewnych kregach. zapytaj jakiegos prawicowego angola kogo zna z polskich politykow to zobaczysz ze jest duza szansa ze nie wie kto to tusk ale zna tarczynskiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

56 minut temu, libed napisał(a):

niestety ma

znam jednego angola i z polskich politykow zna tylko tarczynskiego co jest dziwne bo w pl on nie jest tak popularny jak za granica w pewnych kregach. zapytaj jakiegos prawicowego angola kogo zna z polskich politykow to zobaczysz ze jest duza szansa ze nie wie kto to tusk ale zna tarczynskiego

Na szczescie nie obracam sie w kregach fanow Tommiego Robinsona, watpie zeby statystyczny Brytyjczyk go znal. Takich zagranicznych oszolomow jest sporo, trzeba byc znawca by ich spamietac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, libed napisał(a):

co ty tak sie przejmujeesz tymi brytolami przeciez i tak tam nie pojedziesz bo nie masz  paszportu a oni juz nie sa w unii wiec te gangi zagrazaja ci tak samo jak piraci w somalii 

3 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Tez tego nie rozumiem, to jakas obsesja, dziwne, ze nie interesuja ich tak bardzo takie rzeczy blizej domu, czyli w KK.

Możecie udawać debili i twierdzić, że jest wszystko ok. Zero zdziwienia. Gardzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Możecie udawać debili i twierdzić, że jest wszystko ok. Zero zdziwienia. Gardzę.

strasza cie a ty jestes podatna na strach bo pewnie od dziecka cie jakims diabłem straszyli  bo mimo ze jestes juz dorosla to nawet niedawno cos pisalas o jakims szatanie :D to masz jak masz.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

No na swiecie dzieja sie zle rzeczy, dziwi mnie jedynie wybiorczosc jaka sie poslugujecie i ze akurat wybieracie Rochdale, a nie cos, co dzieje sie pod Waszym nosem w instystucji, do ktorej chodzicie i wysylacie dzieci. 

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

No na swiecie dzieja sie zle rzeczy, dziwi mnie jedynie wybiorczosc jaka sie poslugujecie i ze akurat wybieracie Rochdale, a nie cos, co dzieje sie pod Waszym nosem w instystucji, do ktorej chodzicie i wysylacie dzieci. 

Ty w ogóle przeczytałaś ten raport? Bo mam wrażenie, że w ogóle nie wiesz o czym piszesz. Totalna znieczulica ze strony kobiety lewicy gdy chodzi o białe ofiary imigrantów. Ale jak można na kościół napluć to bardzo chętnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ty w ogóle przeczytałaś ten raport? Bo mam wrażenie, że w ogóle nie wiesz o czym piszesz. Totalna znieczulica ze strony kobiety lewicy gdy chodzi o białe ofiary imigrantów. Ale jak można na kościół napluć to bardzo chętnie.

Skad wiesz czy jestem znieczulona, to, ze nie pisze codziennie co sie zlego dzieje na swiecie nie oznacza, ze o tym nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

w watykanie zaginela 15 letnie emanuela orlandii i mirandy gregorii czy jakos tak jak na 800 osobowa populacje to dosc duzy odsetek tych zaginionych bo nie byla jedyna watykan odmawia informacji od 40 lat co sie z nia stalo i jakois nie slyszalem zebys biadolila zeby tam nie jezdzic bo porywaja dzieci. 

5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

w pl w poprzednim roku schizofrenik w jednym sklepie ugodzi nozem 6 osob czy piszesz na forahc w innych krajach zeby ludzie tu nie przyjezdzali bo morduja bialych ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ciekawe czy ci ludzie tak na serio. Czy trolluja. Albo są trollami własnego zycia 😄

jakby cie od dziecka straszono dialblem to moze tez na kazdy widok slowa diabel bys sie dopratrywala jakichs przekazow podprogowych :D

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ale jak można na kościół napluć to bardzo chętnie.

bo to siedlisko zla podobne jak wiezienie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na yt tez są fajne inby kochani:

‚Warto pamiętać kogo się zaprasza do swojego życia. Słowa wypowiedziane mają swoje konsekwencje...’

‚Jaki w tej Polsce tej ciemnogród i zacofanie. Boże widzisz i nie grzmisz... Prosty lód usłyszał słowo diabeł i przerażenie xD’

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Bezdzietni lambadziarze - pakistański wiecie co wiecie wam gdzie. Ja mam o co i o kogo walczyć. A wy szukajcie dalej pedofili w zakrystiach, w których często bywacie.

no dziwne ze wlasnie nie boisz sie o dzieci wysylane do kosciola a boisz sie o brytoli. 

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

‚Jaki w tej Polsce tej ciemnogród i zacofanie. Boże widzisz i nie grzmisz... Prosty lód usłyszał słowo diabeł i przerażenie xD’

i pomyslec ze tacy ludzie tu zyja i placi im sie jeszcze z anszych podatkow za to ze sie rozmnazaja i powielaja te ciemnote

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pier... Nawet juz sie z tym nie ukrywaja zaprzedani celebryci , pozdro dla swiadomych ludzi where we go one , we go all’

hahahah

Panie Podsiadło, uważaj pan czego sobie życzysz, bo czasami życzenia się spełniają, a takie jak Twoje tym bardziej. Niech Cię Pan Bóg błogosławi i strzeże.

nie wierze w to 🫠

Ty nie jesteś świadomy kto rządzi światem. Obudź się i zobacz ile zła nas otacza . Nie daje pozwolenia na tak satanistyczne piosenki w zabawnej formie lecące w radiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd się biorą tacy odklejeńcy religijni jak w komentarzach? Lol. Typ ma dosłownie piosenkę o dziewczynie i nazywa ją diabłem żeby podkreślić to jak go przez cały czas zwodzi. Tymczasem banda fanatyków religijnych, która najwidoczniej nie ma pojęcia o interpretacji tekstów, wbija tu i nawija o mrocznych siłach i demonach. Puknijcie się ludzie w czoło i zastanówcie zanim coś napiszecie. A piosenka bardzo fajna i zostaje w pamięci.

X

to nie odklejenie religijne a illuminati to realna sprawa, pozdrawiam

pozdrawiam 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Bezdzietni lambadziarze - pakistański wiecie co wiecie wam gdzie. Ja mam o co i o kogo walczyć. A wy szukajcie dalej pedofili w zakrystiach, w których często bywacie.

popatrz pieprz na swoje lęki i wyciągnij wnioski i przestan te biedne dzieci straszyc od malego diablemi to chociaz one jak dorosna nie beda sie tak jak ty wszystkiego bac. te leki moze sie wlasnie z takie wychowania biora ze diabel na nie czyha na kazdym kroku i za chwile je zje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi