Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

To moze po prostu nie patrz komus na dupe, bo pomimo Twoich czarnych scenariuszy watpie by kobiety zaczely chodzic w burkach.

No zobaczymy, już macie formujące się partie o islamskim rodowodzie w wyborach samorządowych, już burmistrz B-ham, islamista i jego ludzie urządzają w radzie miasta modły do Allaha na pomyślne rozpoczęcie obrad...

Jakoś nie jest dla mnie abstrakcyjne wyobrazić sobie, że wraz ze wzrostem populacji, coraz więcej będzie polityki islamo-centrycznej na nieszczęsnych wyspach, a chusta na głowach może być elementem szkolnego mundurka...

Mój konserwatyzm modowy wobec Julek to jest nic przy tym co mają w dress kodzie muzułmanie.

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, eRCe napisał(a):

No zobaczymy, już macie formujące się partie o islamskim rodowodzie w wyborach samorządowych, już burmistrz B-ham, islamista i jego ludzie urządzają w radzie miasta modły do Allaha na pomyślne rozpoczęcie obrad...

Jakoś nie jest dla mnie abstrakcyjne wyobrazić sobie, że wraz ze wzrostem populacji, coraz więcej będzie polityki islamo-centrycznej na nieszczęsnych wyspach, a chusta na głowach może być elementem szkolnego mundurka...

Mój konserwatyzm modowy wobec Julek to jest nic przy tym co mają w dress kodzie muzułmanie.

Tak, wiem, tutaj juz panuje prawo szariatu, a po ulicach biegaja Talibowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Tak, wiem, tutaj juz panuje prawo szariatu, a po ulicach biegaja Talibowie.

Ja mówię o przyszłości, dziś dopiero się politycznie organizują. 

3 minuty temu, lamma napisał(a):

Coś szokującego w tym zdjęciu i gdzie tu seksualizacja 

Ja tu głównie legginsy i adidasy widzę a fota z temu

Hahaha... 🤣

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Wg was można by i latać z gołymi cycami i nikt nie ma prawa się gapić. Radzę zejść na ziemię.

Ja nie cierpię jak dla faceta wszystko się kręci wokół męskiego oka i uważa że ma prawo decydować co dziewczyny powinny nosić ponieważ traktuje ich ubiór jako skierowany do niego. Logika oblecha gapie się bo ona się tak ubrała, gdyby ubrała  się inaczej to bym się nie gapił więc to jej wina tez do mnie nie przemawia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Wg was można by i latać z gołymi cycami i nikt nie ma prawa się gapić. Radzę zejść na ziemię.

Spojrzec kazdy moze jesli cos jest wystawione na widok publiczny, ale gapienie sie jest juz niekulturalne i nie, nikt sie nie powinien gapic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Spojrzec kazdy moze jesli cos jest wystawione na widok publiczny, ale gapienie sie jest juz niekulturalne i nie, nikt sie nie powinien gapic.

Między rzuceniem okiem, a obmacywaniem wzrokiem jest potężna przepaść i o to obmacywanie tu chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

54 minuty temu, eRCe napisał(a):

W sumie masz rację... Mój błąd, faktycznie nie ma w tym nic seksualizującego. 

8d763c53-e816-4015-a54c-78b0c9b292da.webp

A jakby miała płaski tyłek tez byłaby seksualna? W identycznym stroju ?

to trochę jak z biustem. Jak ktos ma mały i założy dekolt to spoko, a jak większy i ubierze sie tak samo to wulgarna i szczuje.

no kobiety maja ciało, rozne, jedna osoba może być bardziej seksualna w modzie x, a druga w y, trzeba sie z tym pogodzic, jedynie wór mógłby to dobrze ukryć, a tego jak zrozumiałam nie chcemy ;)

Może panowie niech zmienia mental i opanują chuć bo niektorzy kwestie worów z dziura na oczy przerabiali i żadna ze stron prawacko lewackich nie jest z tego tytułu zadowolona:)

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

A tak zmieniajac (troche) temat. Pamietacie takie buty plastiki? Nosilibyscie je znowu? Ja nie jestem przekonana, chyba ze moze na basen, albo gdzie jest mokro.

W sensie takie a la sandały?

miałam pare lat temu baleriny melisa, tragedia, były wygodne same w sobie bo miękkie, ale odparzały nawet przy pogodzie 20 stopni.

ja bym nie nosiła, jedynie do Chorwacji na kamienie to sie nadaje 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

W sensie takie a la sandały?

miałam pare lat temu baleriny melisa, tragedia, były wygodne same w sobie bo miękkie, ale odparzały nawet przy pogodzie 20 stopni.

ja bym nie nosiła, jedynie do Chorwacji na kamienie to sie nadaje 😛 

Takie wlasnie, pamietam, ze bardzo je lubilam, ale nie wiem czy bym teraz kupila pomimo tego, ze znowu staja sie popularne. No wlasnie skojarzyly mi sie z takimi klimatami, ze gdzies jest cieplo i mokro, ale lepiej miec buty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

A jakby miała płaski tyłek tez byłaby seksualna? W identycznym stroju ?

to trochę jak z biustem. Jak ktos ma mały i założy dekolt to spoko, a jak większy i ubierze sie tak samo to wulgarna i szczuje.

no kobiety maja ciało trzeba sie z tym pogodzic, jedynie wór mógłby to dobrze ukryć, a tego jak zrozumiałam nie chcemy ;)

Odpowiem ci bardzo uczciwie i szczerze: kobiety z bardzo małymi piersiami i mało wydatnymi, tj. płaskimi tyłkami są mniej pociągające wizualnie, więc i leginsy je mniej, siłą rzeczy, seksualizują.  

No ale jak dobrze usposobiona kobieta, ma obcisłe leginsy, wżynające się wręcz w tyłek, no to winić należy biologię, nie mężczyzn, że patrzymy... Z resztą kobiety nie są głupie, doskonale wiedzą co robią... O ile jest dorosła, to może sobie nosić co jej się podoba, bo temat dotyczy tylko dzieci, de facto.

Daj Boże by w naszych stronach nie było nigdy odgórnej policji modowej... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ha nie w sensie temu od katalizatorów :D @Krejzi1

Ja mam pytanie do @libedi @eRCeale nie wiem czy mogę je zadać. Udało wam się obejść wojsko bo poszliscie na studia? 

Ja jestem rocznik 1991 r. więc obowiązkowo stawiłem się na komisji wojskowej, kazano rozebrać się do naga, pokazać jajca, zgryz, przeczytać literki, pokazać czy odróżniam zielony kolor od czerwonego, czy kręgosłup prosty, dostałem kategorię "A" i na tym się kariera wojskowa kończyła w naszych rocznikach, niezależnie czy chłopcy szli na studia czy nie. 

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, eRCe napisał(a):

Odpowiem ci bardzo uczciwie i szczerze: kobiety z bardzo małymi piersiami i mało wydatnymi, tj. płaskimi tyłkami są mniej pociągające wizualnie, więc i leginsy je mniej, siłą rzeczy, seksualizują.  

No ale jak dobrze usposobiona kobieta, ma obcisłe leginsy, wżynające się wręcz w tyłek, no to winić należy biologię, nie mężczyzn, że patrzymy... Z resztą kobiety nie są głupie, doskonale wiedzą co robią... O ile jest dorosła, to może sobie nosić co jej się podoba, bo temat dotyczy tylko dzieci, de facto.

Daj Boże by w naszych stronach nie było nigdy odgórnej policji modowej... 

A czemu biologie trzeba za to winic? Nie obdarzyla was systemem nerwowym, ktory by Wam pozwalal kontrolowac gdzie patrzycie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, eRCe napisał(a):

Ja jestem rocznik 1991 r. więc obowiązkowo stawiłem się na komisji wojskowej, kazano rozebrać się do naga, pokazać jajca, zgryz, czy kręgosłup prosty, dostałem kategorię "A" i na tym się kariera wojskowa kończyła w naszych rocznikach, niezależnie czy chłopcy szli na studia czy nie. 

Oops RC przyznałes mi się do wieku :D myślałam że jesteś około wieku libeda. Toś niewiele starszy jestes ode mnie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi