Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

mozesz sobie kupci jest jakas firma ktora odbiera paczki w zgorzelcu przechodzi przez granice i nadaje w de w druga storne tez sie da tylko zapomnialem nazyw. jeszcze z francji i paru innych panstw tak robiaa ze przepakowuja i taniej wychodzzi niz wysylka za granice oni cos ok 20zl chyba licza za przepakowanie i nadanie ponowne w innym kraju

kiedys tam kupilem szynke wiejska od jakiegos chlopa ktory sam robil i dobra byla :D

😅😅😅O kurw..nawet szynkę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

mozesz sobie kupci jest jakas firma ktora odbiera paczki w zgorzelcu przechodzi przez granice i nadaje w de w druga storne tez sie da tylko zapomnialem nazyw. jeszcze z francji i paru innych panstw tak robiaa ze przepakowuja i taniej wychodzzi niz wysylka za granice oni cos ok 20zl chyba licza za przepakowanie i nadanie ponowne w innym kraju

kiedys tam kupilem szynke wiejska od jakiegos chlopa ktory sam robil i dobra byla :D

Ja bym w życiu nie zaryzykowała. Może i dobra, ale jak sobie wyobrażę higienę pracy u takiego domoroslego wędliniarza to dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, ironella napisał(a):

Ja bym w życiu nie zaryzykowała. Może i dobra, ale jak sobie wyobrażę higienę pracy u takiego domoroslego wędliniarza to dziękuję.

jakbys widziala jak wyglada higiena w sklepie w ktorym kupujesz to tez bys nie jadal :D

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

Czemu?moze ty po prostu nie lubisz,ale mi taki kowbojski kapelusz bardzo sie podoba,i na pewno sa faceci którym też 

bo to brzydkie :D

1 minutę temu, ironella napisał(a):

U mnie na bazarze nawet zupy sprzedają takie domowej roboty pasteryzowane i jakieś sosy w słoikach.😄

tego bym sie bal na goracu to sie psuja a szynka wedzona i pakowana :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, ironella napisał(a):

U mnie na bazarze nawet zupy sprzedają takie domowej roboty pasteryzowane i jakieś sosy w słoikach.😄

Moze tez powinnam otworzyc taki gastronomiczny biznes,zupy,bigosy ,schabowe i fasolka po bretonsku🤣zwlaszcza w de.Juz myslalam o tym często.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

jakbys widziala jak wyglada higiena w sklepie w ktorym kupujesz to tez bys nie jadal :D

Pewnie tak😄 ale w sklepach są kontrole, daty ważności, lodówki itp a od chłopa z internetu to nawet nie wiesz co kupujesz i w jakich warunkach on to przechowuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, libed napisał(a):

no popros elke to ci moze pokaze ja kojarze biale kozaki jeansy chyba i rozowa bluzka ale nie wiem czy dobrze pamietam 

Nie miałam nigdy białych kozaków, coś Ci się pojebało.

21 minut temu, libed napisał(a):

bardzo sexowna do dzisiaj niektorzy jej amanci za nia chodza i ja podrywaja a minelo z 5 lat jak im te zdjecia pokazala

najbrzydsze co moze zalozyc kobieta to kapelusz :D

tylko babciom pasuje

juz lepsze sa wystajace majtki :D

Nikt za mną nie chodzi, libed odkleja Ci się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Moze tez powinnam otworzyc taki gastronomiczny biznes,zupy,bigosy ,schabowe i fasolka po bretonsku🤣zwlaszcza w de.Juz myslalam o tym często.

plynow nie mozna wysylac jak sie wyleje cos to cie obciaza kosztami jak zaleje inne paczki. 

20 minut temu, ironella napisał(a):

Pewnie tak😄 ale w sklepach są kontrole, daty ważności, lodówki itp a od chłopa z internetu to nawet nie wiesz co kupujesz i w jakich warunkach on to przechowuje.

taaa przychodzi sanepid daja mi 500zl i idzie

ale jak szynka jest wedzona to co jej sie ma stac ?

przeciez sa wedliny wolnodojrzewajace czyli surowe jem je i sobei chwale. te w sklepie po 2 dniach w lodowce sa takie klejace jak klej i do niczego sie nie nadaja. normalna wedlina moze lezec tydzin czy dwa i najwyzej wyschnie i tyle. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Elciaa napisał(a):

Nie miałam nigdy białych kozaków, coś Ci się pojebało.

Nikt za mną nie chodzi, libed odkleja Ci się.

a to zdjecie w drzwiach tam nie bylo kozakow ? kojarzy mi sie tez rozwoa bluzka i kozaki

w tamtym tygodniu ktos wklejal twoje zdjecie nawet skomentowalem ze jak z teraz to moj blad ze sadzilem ze ta malkowanego to ty i zreflektowalem sie na co moon napisal ze to zdjecie sprzed dekady to bylo 5 lat temu, wiec jednak laza amanci za toba i wklejaja zdjecia

23 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ja miałam różowe kozaczki 😊

ty lubisz disco polo to ci pasuja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

55 minut temu, libed napisał(a):

a to zdjecie w drzwiach tam nie bylo kozakow ? kojarzy mi sie tez rozwoa bluzka i kozaki

w tamtym tygodniu ktos wklejal twoje zdjecie nawet skomentowalem ze jak z teraz to moj blad ze sadzilem ze ta malkowanego to ty i zreflektowalem sie na co moon napisal ze to zdjecie sprzed dekady to bylo 5 lat temu, wiec jednak laza amanci za toba i wklejaja zdjecia

Nie nie było kozaków.

Tak widziałam tamtą akcje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi