Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, ironella napisał(a):

Ja lubię jak na stronie podają w opisie ile modelka ma wzrostu, to daje obraz jak opis ma się do rzeczywistości.

No ja już sie przyzwyczaiłam, ze w tamtym sklepie rzeczy są robione pod właścicielki i spodni tam nie uświadczę zazwyczaj 😃

na szczęście są inne sklepy bardziej uniwersalne 😃

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Jak jestes niski to wiekszosc ciuchow w Twoim rozmiarze jest za dluga, te obcisle tez.

Ja jestem niska, ale w Zarze itd nigdy nie miałam problemu. A najprościej wiadomo jakies lee czy levisy bo sie wszystko dobiera:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

No ja już sie przyzwyczaiłam, ze w tamtym sklepie rzeczy są robione pod właścicielki i spodni tam nie uświadczę zazwyczaj 😃

na szczęście są inne sklepy bardziej uniwersalne 😃

Ja jestem niska, ale w Zarze itd nigdy nie miałam problemu. A najprościej wiadomo jakies lee czy levisy bo sie wszystko dobiera:)

Ja lubie sklepy gdzie spodnie maja rozne dlugosci opisane short, regular albo long. To wiem, ze short beda pasowaly :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Za to można je zwinąć, zmarszczyć i nie spadną, bo są tak opięte 🤣

No te obcisłe lepiei sie jednak trzymają w wersji za długiej niz takie ciągnące/szerokie 

Nie Lubie skracać spodni, bo tracą fason. Teraz mi sie podobaja wranglera takie szerokie (zara pokaże 😃) i są delikatnie za długie ale one maja być takie długie ciągnące. Ciachnąc za dużo stracą fason, a ciachać 1 cm mi sie nie chce 😃 może trzeba jak w gimnazjum - niech chodniki i sol sypana na śnieg zrobia swoje z nogawkami 😃 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

No te obcisłe lepiei sie jednak trzymają w wersji za długiej niz takie ciągnące/szerokie 

Nie Lubie skracać spodni, bo tracą fason. Teraz mi sie podobaja wranglera takie szerokie (zara pokaże 😃) i są delikatnie za długie ale one maja być takie długie ciągnące. Ciachnąc za dużo stracą fason, a ciachać 1 cm mi sie nie chce 😃 może trzeba jak w gimnazjum - niech chodniki i sol sypana na śnieg zrobia swoje z nogawkami 😃 

Mi takie dlugie spodnie zbieraja deszcz z chodnika i sa mokre z jakies 10cm od dolu :D Dlatego raczej nie zakladam ich gdy pada, ale ogolnie sa spoko, niby jeansy, a wygodne jak dresy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Dokładnie! Przypomina mi się szkoła i koleżanki w czynie społecznym osuszające chodniki z kałuż.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi