Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

no wlasnie faceci jakos sa przyzwyczajeni ze trzeba isc do pracy wiec praktywcznie prawie zaden by nie polecial na 40 milfa z dziecmi :D wiec ona nie jest zadna ofiara tylko cynicznie sie godzi na taki uklad. 

poza tym dla chlopa wazny wyglad a dla baby portfel i tak wwlasnie takei uklady jak ten sie w praktyce sprawdzaja bo i ona nie musi z rodzicami mieszkac a on czuje sie mlody obok mlodej baby mimo ze jest starym zalosnym dziadem. 

Mam na myśli 40 letniego milfa z odchowanymi dziećmi i porządnym posagiem i dużym doświadczeniem seksualistycznym że mogą niektórzy woleć taka od nieopierzonej cizi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie nie są.

ludzie sie zmieniaja

madrzeja

20latka nie ma tego samego w głowie co 40latka itd.

jak dojdą do ciebie te proste prawdy to zrozumiesz wreszcie co jest bekowego w 40parolatku prowadzającego sie z Asia z 3c

nie ludzie sie nie zmieniaja to sa geny

jakn teraz chajzer oglada sie za 20 latkami jak bedzie mial 60 lat nadal bedzie sie ogladal ale moze za 30 czy 40 latkami i tyle sie zmieni a ona za 20 lat  bedzie sie ogladala za 60 letnimi dziadami chyba ze jakjims zbiegiem okolicznosci znajdzie rowiesnika ktory zaoferuje to samo co 60 letni dziad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

😅

Kolejna która zazdrosci…

opamiętajcie sie dziewczyny i przestancie go szkalowac bo wybrał maturzystkę zamiast was!!!😜

Kazda z nas płacze w poduszkę i oddałaby wszystko żeby wrócić do czasów matury i móc pokazać się z ponad 20 lat starszym gościem który zrobił z żenady swój znak ropoznawczy.😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, libed napisał(a):

bo sie do teog odnosilem moim zdnaiem nie maja beki bo im to obojetne wiec sie tym nie ekscytuja i nie sledza tego

Ale co do tego co napislam ma jakies ‚twoje Zdanie’ skoro ja mowie jak to wyglada w tych komentarzach i ze maja te bekę? Czyli ja widze te bekę i widze kto ja ma, ale ‚twoim zdaniem’ tak nie jest? Ze co? 😅 a co mnie obchodzi jakies twoje zdanie skoro to JA widziałam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

no wlasnie faceci jakos sa przyzwyczajeni ze trzeba isc do pracy wiec praktywcznie prawie zaden by nie polecial na 40 milfa z dziecmi :D wiec ona nie jest zadna ofiara tylko cynicznie sie godzi na taki uklad. 

poza tym dla chlopa wazny wyglad a dla baby portfel i tak wwlasnie takei uklady jak ten sie w praktyce sprawdzaja bo i ona nie musi z rodzicami mieszkac a on czuje sie mlody obok mlodej baby mimo ze jest starym zalosnym dziadem. 

To ciekawe skad tylu facetow, ktorym sie nie chce chodzic do pracy i sa finansowo nieodpowiedzialni? Nie wiem w jakim Ty swiecie zyjesz, ale w moim kobiety tez chodza do pracy. Na dodatek czesto sa bardziej ogarniete finansowo i zyciowo od facetow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, lamma napisał(a):

Mam na myśli 40 letniego milfa z odchowanymi dziećmi i porządnym posagiem i dużym doświadczeniem seksualistycznym że mogą niektórzy woleć taka od nieopierzonej cizi

prawie zaden 20 latek takiej nie bedzie wolal chyba ze zyje w jakiejs patologi i wielkiej biedzie a i to watpie.. 

w zyciu nie widzialem zadnego 20 latka spotykajacego sie z 40 latka ktora ma odchowane dzieci za to w druga strone wiele razy wiec jednak t o tak nie dziala. 

pewnie dlatego ze chlopu bez rozumu latwiej zarobic kase zeby moc sie wyrwac z domu a babie trudniej bo pojdzie do pracy na budowe a baba bez rozumu to z dochodowych prac do ktorych biora kazdego to tylko prostytucja jej zostaje. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

nie ludzie sie nie zmieniaja to sa geny

jakn teraz chajzer oglada sie za 20 latkami jak bedzie mial 60 lat nadal bedzie sie ogladal ale moze za 30 czy 40 latkami i tyle sie zmieni a ona za 20 lat  bedzie sie ogladala za 60 letnimi dziadami chyba ze jakjims zbiegiem okolicznosci znajdzie rowiesnika ktory zaoferuje to samo co 60 letni dziad

No tak, pozostajemy dokladnie tacy sami od czasow narodzin do smierci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taki uklad to wlasnie prostytucja jest a facetom prostytutkom nikt nie placi poza tym maja latwiej zarobic kase i tyle. 

to proste logiczne wnioski. baby nie sa tak glupie zeby placic nierobowi za 5 minut przyjemnosci dziennie a chlop jest glupi i sklonny do takich rzeczy.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, libed napisał(a):

albo zaciazy odejdzie i bedzie chciala 10k alimentow bo kebab dobrze prosperuje :D

ja tam uwazam ze ona moze byc dojrzalsza i bardziej wyrachowana niz on :D bo on mi wyglada na takiego  gamonia :D

To ze ktos jest wyrachowany to nie rowna sie dojrzały. Dziwne masz pojęcie dojrzałości i nie dziwie sie już twojemu niedziwieniu tym ‚związkiem’ i krucjacie w imieniu januszy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

To ciekawe skad tylu facetow, ktorym sie nie chce chodzic do pracy i sa finansowo nieodpowiedzialni? Nie wiem w jakim Ty swiecie zyjesz, ale w moim kobiety tez chodza do pracy. Na dodatek czesto sa bardziej ogarniete finansowo i zyciowo od facetow.

no i jakos tych facetow starsze baby nie utrzymuja :D 

tak faceci tez sa leniami czy ja mowie ze nie. ja napsialem ze im latwiej o prace nawet jak nie maja w glowie nic i tyle. a jak ktos jest leniem to leniem bedzie i zostanie np. menelem

a czy ja pisze ze nie ? ja napsialem ze LENIWE baby czesto znajduja dziada jako sposob na zycie i lenistwo a nie za kazda baba jest leniwa. ja wiem ze lepiej miec wlasna kase niz sie sprzedawac ale sa kobiety ktore wola tylkiem zarabiac i tyle. nie wiem co negujesz. 

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

No tak, pozostajemy dokladnie tacy sami od czasow narodzin do smierci.

nie przesadzalbnym z tymi narodzinami ale tak ludzie 20 letni w wieku lat 50 sa podobni charakterologicznie i tyle. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, libed napisał(a):

czego baba ma mu zazdroscic ? innej baby ? raczej deneruja ja ze zamiast wziac babe jak ona to se wzial mlodego pustaka tego baby nie lubi ze nie docenia ich pieknego wnetrza tylko se wzial mloda do bzykania

To było ironicznie, aż dziwne ze muszę to tłumaczyc.

i nawiązanie do twojego pierdolenia o zazdrość. Tak tak każdego denerwuje ze nie jest na miejscu ‚młodego ciała’. Tak btw wiem ze reprezentujesz tu frakcje januszy i to pasuje  ale jakbys mógł tak przedmiotowo nie pisać to byłoby delikatnie mniej obrzydliwie;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

To ze ktos jest wyrachowany to nie rowna sie dojrzały. Dziwne masz pojęcie dojrzałości i nie dziwie sie już twojemu niedziwieniu tym ‚związkiem’ i krucjacie w imieniu januszy 

ona ma 20 lat jak nie dojrzała jeszcze to nigdy nie dojrzeje

jej prababaka w jej wieku miala 4 dzieci a teraz mamy edukacje i wiedze dostepna dla kazdego juz jak umie czytac a ty robisz z niej nieporadne niemowle. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do ‚pięknego wnętrza’ ironicznie pisanego również - szkoda ze dryagan już sie nie udziela bo bardzo ładnie pisał o tym co mu sie podoba u kobiety. Wiec mamy 1 dryagana vs 20milionow januszy którzy maja jedynie prymitywne potrzeby tylko Ew. Wstydzą sie o nich mówić głośno 🤣

naprawdę Szkoda ze nie pisze, powtórzyłby tu na temacie co pisał raz i ciekawe czy tez byś mu zarzucił ze kłamie i próbuje sie sam pocieszać

I wiedziałbyś lepiej od niego ze w glebi duszy tez jest prymitywem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

nie przesadzalbnym z tymi narodzinami ale tak ludzie 20 letni w wieku lat 50 sa podobni charakterologicznie i tyle. 

Ale zmienia nam sie myslenie, no nie wiem, moze Ty nadal masz umysl 20-latka, ale ja jednak widze roznice miedzy swoja mentalnoscia kiedys i teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Tak btw wiem ze reprezentujesz tu frakcje januszy i to pasuje  ale jakbys mógł tak przedmiotowo nie pisać to byłoby delikatnie mniej obrzydliwie;)

no ale jak ona sama siebie traktuje jak przedmiot to w czym problem ? sprzedaje sie dziadowi to se bede pisal tak i tyle. sama wybiera sposob na zycie robie z siebie towar to jest towarem i tyle. 

nie wiem nad czym wy ubolewacie. jedna idzie do byle pracy w jej wieku w kebabie a ta se wymyslila ze zamiast robic kebaby to bedzie robic laske dziadowi z kebaba i tym sie rozni od rowiesnikow tylkon sposobem na zycie i t yle. jej wybor jej sprawa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeden woli sie meczyc 8h w pracy a inny woli 8 minut co kto lubi. sa rozne zawody. 

tarczynski tez przeciez kiedys byl utrzymywany przez milfa teraz zarabia w polityce wiec widac ze jak ktos jest leniem to sie miga od ciezkiej pracy i kombinuje i nie dotyczy t o tylko kobiet. eteraz pewnie jak zarabia w polityce to sie pozbyl milfa i spotyka z jakimis dzoanami :D ta blondynka zrobi tak samo jak sie trafi ahemd z siecia kebabow to kopnie chajzera i bedzie beka z niego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

no ale jak ona sama siebie traktuje jak przedmiot to w czym problem ? sprzedaje sie dziadowi to se bede pisal tak i tyle. sama wybiera sposob na zycie robie z siebie towar to jest towarem i tyle. 

nie wiem nad czym wy ubolewacie. jedna idzie do byle pracy w jej wieku w kebabie a ta se wymyslila ze zamiast robic kebaby to bedzie robic laske dziadowi z kebaba i tym sie rozni od rowiesnikow tylkon sposobem na zycie i t yle. jej wybor jej sprawa. 

a to nie jest w końcu wielka milosc i kazdy ma prawo do szczęścia? Już sie pogubiłam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

To było ironicznie, aż dziwne ze muszę to tłumaczyc.

i nawiązanie do twojego pierdolenia o zazdrość. Tak tak każdego denerwuje ze nie jest na miejscu ‚młodego ciała’. Tak btw wiem ze reprezentujesz tu frakcje januszy i to pasuje  ale jakbys mógł tak przedmiotowo nie pisać to byłoby delikatnie mniej obrzydliwie;)

🏆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

W niektorych krajach mozna sie z dziecmi zenic, w imie wolnosci osobistej i anty-agizmu.

Już niedługo w Niemczech. A potem trybunał unijny orzeknie, że w Polsce należy dokonywać transkrypcji ich aktów małżeństwa 😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi