Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Mogłabyś sie z szynszyla umówić, taka kolezanka z Kafe ona była ok i chyba by ci głowy nie uciela. Ale już nie wchodzi bo jej były nawiedził forum który zadał od niej wyrównania długu 40 zł.

ona była chętna na spotkania i tez spotykała sie dosłownie z kazdym 😀

I do tego kobieta!!!! A ona z centrum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

No ale chyba wychodzi z domu :D nie mmusi Się bać nie będę go podrywala. No ale pewnie jak się puszczam to koniec uciąć głowa i ble

Zapytaj go;p ale byczy sie wścieknie jak zobaczy ze chcesz sie z Filipek spotkać a z nim nie 😜 

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

I do tego kobieta!!!! A ona z centrum?

Ona z Pomorza przynajmniej jak wchodziła to była 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To to jest jej fajne 

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Tak. Tę co reprezentuje Polskę a myślisz, że to mulatka z chóru gospel w jueseju.

Na poczatku jak dawno temu o niej pisałaś myslalam ze mowisz o jakiejś lekkoatletce która była mężczyzna a później sobie uswiadomilam ze to ta co mam jej piosenkę na spoti;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale ja obstawiam ze fifi by krzywdy nie zrobił. Ale jakbys miała pomysł umówić sie z byczym to zadzwonilabym do twojej matki 😛 

nigdy nie wiadomo co odwali nieleczacemu sie schizofrenikowi skoro w mieszkaniu z matka biegal z nozem jak byl dzieckiem i oddala go do szpitala  to ja bym nie byl taki przekonany ze obcej osobie nic nie zrobi zwlaszcza jesli uwaza ja za nieczysta i grzeszna :D 

ten mieszko z uw tez chcial tylkko na wyzszy lewel przejsc i zostac demonem a koledzy mowili ze spokojny chlopak i dobrze sie uczyl tylko jakies dziwne czasami mial teksty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

tak ma fach i od razu wie ile pozyskany katalizator bedzie kosztowwal i czy warto pod ten samochod wchodzic czy lepiej pod inny :D

a jak sie z nim umowisz to z pustymi rekami nie przyjdzie i dla ojca bedzie mial zoladkowa czy wyborowa juz nie pamietam marki ale wie ze z pustymi rekami sie nie przychodzi do laski tylko trzeba miec pol litra dla ojca :D

kurde... Bo mój ojciec to pije a jak on by tak zrobił to by serio był dobry pomysł lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Miejze litość dla tej twojej mamy 😜 

mzoe ma duzo zapasow7ych dzieci jeszcze to jakos przelknie strate jednego

9 minut temu, Dalila_ napisał(a):

a znajomi z okolicy mają dzieci i nie mają czasu albo są za granicą i chuj

Ogólnie jestem na etapie że wszyscy wychodzą za maz i rodzą dzieci nawet ci co ja ich pamiętam jako dzieci i to wkurwiajace

miliony much nie moga sie mylic zyj jak one

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Mogłabyś sie z szynszyla umówić, taka kolezanka z Kafe ona była ok i chyba by ci głowy nie uciela. Ale już nie wchodzi bo jej były nawiedził forum który zadał od niej wyrównania długu 40 zł.

ona była chętna na spotkania i tez spotykała sie dosłownie z kazdym 😀

miala mocna psychike dostac kosza od najwiekszych odpadow internetowych jak ogor to normalna baba by wpadla w depresje a po niej splynelo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

nieleczacemu sie schizofrenikowi skoro w mieszkaniu z matka biegal z nozem jak byl dzieckiem

Ale to było 20 lat temu. Porównujesz go do byczego wspominając te sytuacje ale w psychozie - tak można latac z nożem. Nie jest to cool, ale to jest właśnie zaburzenie psychiczne.

prawda jest tez taka, ze na tinderze spotykając sie z obcym tez nigdy nie wiesz, ja mysle ze ona już więcej wie o Filipku niz randomie z tindera 😀

gdyby był niebezpieczny nie siedziałby z dziadkami. 
tak obstawiam ale odpowiedzialności za to nie wezmę kazdy jest dorosły 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

kurde... Bo mój ojciec to pije a jak on by tak zrobił to by serio był dobry pomysł lol

no on po prostu do zlych lasek startowal bo klaudia sie wystraszyla wlasnie tego ze jak przyjdzie z wodka do jej ojca to ojciec wywali i jego i ja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Zapytaj go;p ale byczy sie wścieknie jak zobaczy ze chcesz sie z Filipek spotkać a z nim nie 😜 

Ona z Pomorza przynajmniej jak wchodziła to była 

Oj daleko. Ale byczy liczy na inne spotkania przeciez

2 minuty temu, libed napisał(a):

nigdy nie wiadomo co odwali nieleczacemu sie schizofrenikowi skoro w mieszkaniu z matka biegal z nozem jak byl dzieckiem i oddala go do szpitala  to ja bym nie byl taki przekonany ze obcej osobie nic nie zrobi zwlaszcza jesli uwaza ja za nieczysta i grzeszna :D 

ten mieszko z uw tez chcial tylkko na wyzszy lewel przejsc i zostac demonem a koledzy mowili ze spokojny chlopak i dobrze sie uczyl tylko jakies dziwne czasami mial teksty.

Mieszko z uw tak. Ale Kajetan poznański już był tylko psychopata niedoswiadczonym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Dalila_ napisał(a):

@Żaba Monika byłaś w UK w muzeum Kuby Rozpruwacza? Albo jakimś nie wiem gdzie mieszkał. Jest coś takiego tam

Wiecie że był Polakiem na emigracji i żydem. Z Poznania chyba lub okolic. Nie pamiętam. Aaron Kaminski

Nie, nie bylam, nie wiedzialam nawet, ze jest takie muzeum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

Instynkt samozachowawczy jest bardzo indywidualny. Już się przekonałem, że nie da się niektórych osób przekonać racjonalnymi argumentami w niektórych kwestiach. Nawet własne traumatyczne doświadczenia nie zawsze czegoś uczą. Można se gadać a każdy i tak żyje wg własnych poustawianych filtrów

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Ale to było 20 lat temu. Porównujesz go do byczego wspominając te sytuacje ale w psychozie - tak można latac z nożem. Nie jest to cool, ale to jest właśnie zaburzenie psychiczne.

prawda jest tez taka, ze na tinderze spotykając sie z obcym tez nigdy nie wiesz, ja mysle ze ona już więcej wie o Filipku niz randomie z tindera 😀

gdyby był niebezpieczny nie siedziałby z dziadkami. 
tak obstawiam ale odpowiedzialności za to nie wezmę kazdy jest dorosły 

ale on wpadl w psychoze bo mu w grze nie poszlo prad wylaczyli czy cos w tym stylu wiec nie wiadomo czy jak mu cos powiesz nie tak to znowu nie wpadnie :D

no dziecki jak to dziadki pewnie mysla ze ziola i dobre slowo go wyleczy a moze wola zeby siedzi al z nimi niz w lesie a moze mu dosypuja leki do herbaty nie wiesz tego i kierowanie sie logika dziadka ze ktos jest ok bywwa zgubne. skoro matka sie od niego izoluje a jej gach mu gebe obil to jednak spokojny pewnie nie byl wobec niej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi