Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Ze świrami nie ma żartów. Najpierw są słodcy j uroczy. Komplementują i całują wirtualnie. A potem taki psychol się przyczepi i będziesz każdy dzień mieć do dupy, bo świr będzie ciągle pisał. Potem dowie się k Tobie wszystkiego, wyciągnie Twoje zdjęcia albo znajdzie w necie. Będzie Cię napastował, potem groził i pisał okropne rzeczy.

Siedzę milion lat w internecie niestety i już miałam przypadki gdzie np. gość mnie nagrywał gdy gadaliśmy przez skype. Nie mówiąc o groźbach i ciągłym dzwonieniu.

I tak w ogóle to... Ci ludzie z neta, te cwaniaki, to są dupy wołowe w rzeczywistości. Spotykałam się z wieloma ludźmi z internetu i bardzo różnią się od tego, co reprezentują sobą w sieci. Nie mówię o wyglądzie, tylko i sposobie bycia. W necie udają mocnych ludzi,  twardym i charyzmatycznym charakterem, a w realu ... Ledwo się odezwá. Boją się i nic nie mówią. Jeden taki gość mnie wyzywał na czacie, aż się spotkaliśmy i rozumie, że on na spotkaniu się mnie bal? Nie ufajcie temu, co widzicie w sieci. Poza tym to niebezpieczne, choć ja wtedy się niczego nie bałam..no ale jakoś uszło mi to płazem na szczęście. Nie polecam znajomości wirtualnych. No chyba, że z dystansem. Nie angażujecie się mocno, bo można się zdziwić. Nawet taka pipa w świecie potrafi w internecie Cię zmieszać z błotem i truć Ci życie. Pamiętam jak dostałam groźbę na Instagramie. Serio. Bałam się, bardzo. I bardzo długo trwało to, gdy w końcu o tym zapomniałam.

Uważajcie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Patryssia Noctis napisał(a):

Ze świrami nie ma żartów. Najpierw są słodcy j uroczy. Komplementują i całują wirtualnie. A potem taki psychol się przyczepi i będziesz każdy dzień mieć do dupy, bo świr będzie ciągle pisał. Potem dowie się k Tobie wszystkiego, wyciągnie Twoje zdjęcia albo znajdzie w necie. Będzie Cię napastował, potem groził i pisał okropne rzeczy.

Siedzę milion lat w internecie niestety i już miałam przypadki gdzie np. gość mnie nagrywał gdy gadaliśmy przez skype. Nie mówiąc o groźbach i ciągłym dzwonieniu.

I tak w ogóle to... Ci ludzie z neta, te cwaniaki, to są dupy wołowe w rzeczywistości. Spotykałam się z wieloma ludźmi z internetu i bardzo różnią się od tego, co reprezentują sobą w sieci. Nie mówię o wyglądzie, tylko i sposobie bycia. W necie udają mocnych ludzi,  twardym i charyzmatycznym charakterem, a w realu ... Ledwo się odezwá. Boją się i nic nie mówią. Jeden taki gość mnie wyzywał na czacie, aż się spotkaliśmy i rozumie, że on na spotkaniu się mnie bal? Nie ufajcie temu, co widzicie w sieci. Poza tym to niebezpieczne, choć ja wtedy się niczego nie bałam..no ale jakoś uszło mi to płazem na szczęście. Nie polecam znajomości wirtualnych. No chyba, że z dystansem. Nie angażujecie się mocno, bo można się zdziwić. Nawet taka pipa w świecie potrafi w internecie Cię zmieszać z błotem i truć Ci życie. Pamiętam jak dostałam groźbę na Instagramie. Serio. Bałam się, bardzo. I bardzo długo trwało to, gdy w końcu o tym zapomniałam.

Uważajcie...

Takie pipy w realu sa w necie chyba wlasnie najgorsze, bo tutaj ulewaja swoje frustracje. Jesli ktos nie jest sfrustrowany i zalekniony to raczej nie ma powodu by wyzywac innych lub udawac lepszego od reszty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorsi to chyba ci incele . Pragną jakakolwiek kobiete,a nie moga mieć żadnej, więc ich nie nawidza.

Kolo się kręci ,bo babka jak nawet da takiemu szanse i z nim zechce pogadać ,to zaraz wyłazi z niego ta nienawisc. Więc babka ucieka ,po prostu się boi ,bo widzi że ten ma cos z garem nie teges.No i ten znowu nienawidzi ,bo wszystkie baby głupie, i daja mu kosze😅Ogladalam ostatnio jakis film o podobnym przypadku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Takie pipy w realu sa w necie chyba wlasnie najgorsze, bo tutaj ulewaja swoje frustracje. Jesli ktos nie jest sfrustrowany i zalekniony to raczej nie ma powodu by wyzywac innych lub udawac lepszego od reszty.

A co to jest pipa meska mozesz wyjasnic ?

4 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

@KochamBabkęBożąpodobno się zastanawiałeś jakie mam stópki. Chyba fajne bo mam małe dłonie w sumie i stopy, rozmiar 37. Ale miewam okresy w życiu że kalecze stopy i ręce bo pamiętaj że jestem psychiczna to wtedy już nie są takie fajne 😘

A pisalas ze go nie podrywasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filip jest gorszy ode mnie, bardziej niestabilny i nie pije. Ja mam usprawiedliwienie przynajmniej ale i tak lepiej sie kontroluje.

Ten filip to bardzo podly czlowiek

Len, bumelant, nygus, egocentryk, zero szacunku do ludzi, narcyzik. Falszywiec, parszywek

Edytowane przez pyszny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Pipa meska to ktos, kto w realnym swiecie boi sie wlasnego cienia i zamiast nad tym pracowac, wyzywa sie na innych w necie.

Nie bierz tego do siebie, pisalam ogolnie.

Ja nikogo nie wyzywam, jedynie wysmiewam tych co sobie zasluzyli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Takie pipy w realu sa w necie chyba wlasnie najgorsze, bo tutaj ulewaja swoje frustracje

zwykle pewnie tak ale czasami jednak w normalnym zyciu incelowi odwala i np. kogos zabija

Godzinę temu, pyszny napisał(a):

A co to jest pipa meska mozesz wyjasnic ?

np. ty

Ten filip to bardzo podly czlowiek

no masz racje jest byc moze nawet bardziej podly od ciebie ale ty jestes swirem a on jest bardziej wredny nie ma odchyłów jak ty i nie pisze ze jakby mial dziecko to by je przybil do drzwi wiec moze sam sobie odpowiedz dlaczego jestes nienormalny. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Miałabym watpliwosci

A to bylo nawiazanie ze typ zdiagnozowany sie nie leczy swiadomie

Ma wyjeebane na siebie samego..

Ja tez mam wady ale jestem ich swiadomy i pracuje nad nimi.

Jestem bliski jak nigdy od kolo 6 lat zeby wyjsc na prosta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przynajmniej nie mam chorob psychicznych, jedynie moze jakies zaburzenia ale traktuje je jako style osobowosci on ma od dziecka stwierdzona schizofrenie i jej nie leczy bo odmawia. Libed wie wiecej o jego akcjach.

oczywiscie ze ty tez jestes chory psychicznie nie trzeba miec schizofrenii zeby byc chorym to co piszesz nie jest normalne jestes niestabilny i na bank jestes chory. pisanie komus milych rzeczy a za chwile zebys ja je.bal az jej jakas szyjka wypadnie a dziecko przybil do drzwi swiadcza ze jestes z cala pewnoscia chory moze tu maja jakichs psychiatrow i ci poleca jakis temat na ktorym cie ktos w koncu zdiagnozuje ale moim zdaniem jestes po prostu psychopata a to pewnwie mozna leczyc tak ze zamyknac cie w klatce w celu izolacji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

zwykle pewnie tak ale czasami jednak w normalnym zyciu incelowi odwala i np. kogos zabija

np. ty

no masz racje jest byc moze nawet bardziej podly od ciebie ale ty jestes swirem a on jest bardziej wredny nie ma odchyłów jak ty i nie pisze ze jakby mial dziecko to by je przybil do drzwi wiec moze sam sobie odpowiedz dlaczego jestes nienormalny. 

To o drzwiach byl troling nawiazanie do filmu psy 2. Dziwne taki stary jestes a nie znasz.

Bardziej powaznie pisalem ze bym nie mugl mniec bahora bo trzeba sie opiekowac a ja jestem wolny ptaszek skupiony na siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zreszta moim zdaniem i ciebie i sernika powinna rodzina w klatce trzymac bo jestescie niezrownowazeni i macie psychopatyczne sklonnosci on biegal z nozem po domu i wszystko cial bo mu cos tam w grze nie poszlo czy mu stara grac nie dala juz nie pamietam, a ty masz fantazje o przybijaniu dzieci do drzwi. 

2 minuty temu, pyszny napisał(a):

To o drzwiach byl troling nawiazanie do filmu psy 2. Dziwne taki stary jestes a nie znasz.

Bardziej powaznie pisalem ze bym nie mugl mniec bahora bo trzeba sie opiekowac a ja jestem wolny ptaszek skupiony na siebie

a te 100 innych tematow ktore zalozyles to tez bylo nawiazanie do innych filmow ? znasz chyba cytaty ze wszytskich horrorow bo tam wszystko bylo. 

no tak pisales ze jestes wolny ptak i do drzwi bys przybil i jakies inne pomysly jeszcze mialas na pozbycie sie ale to pewnie byly jakies cytaty moze to cytat z gebbelsa byl albo kogos podobnego nie wnikam. 

a przypomnialem sobie kopanie po brzuchu jeszcze bylo :D to penie cytat z przemka z lyszkowic on mial tez takie teksty i karmienie baby kiszonka, lanie pretem i trzymanie w  piwnicy. 

i ty myslisz naprawde ze ty jestes normalny ? 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, libed napisał(a):

zreszta moim zdaniem i ciebie i sernika powinna rodzina w klatce trzymac bo jestescie niezrownowazeni i macie psychopatyczne sklonnosci on biegal z nozem po domu i wszystko cial bo mu cos tam w grze nie poszlo czy mu stara grac nie dala juz nie pamietam, a ty masz fantazje o przybijaniu dzieci do drzwi. 

a te 100 innych tematow ktore zalozyles to tez bylo nawiazanie do innych filmow ? znasz chyba cytaty ze wszytskich horrorow bo tam wszystko bylo. 

no tak pisales ze jestes wolny ptak i do drzwi bys przybil i jakies inne pomysly jeszcze mialas na pozbycie sie ale to pewnie byly jakies cytaty moze to cytat z gebbelsa byl albo kogos podobnego nie wnikam. 

a przypomnialem sobie kopanie po brzuchu jeszcze bylo :D to penie cytat z przemka z lyszkowic on mial tez takie teksty i karmienie baby kiszonka, lanie pretem i trzymanie w  piwnicy. 

i ty myslisz naprawde ze ty jestes normalny ? 

👍👍👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, pyszny napisał(a):

Ja nie jestem podly ja w wiekszosci zartuje a ta kuuuurwa sie cieszy jak wnerwia ludzii.

ciekawe zarty. w domu ze starymi tez se tak zartujesz ? stary mowi do starej ze ja byla z toba w ciazy to ja kopal po brzuchu i dlatego taki jestes ? czy to tez z filmow te inne zarty byly ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, pyszny napisał(a):

Ja nie jestem podly ja w wiekszosci zartuje a ta kuuuurwa sie cieszy jak wnerwia ludzii.

To masz chore poczucie humoru,dewianckie i psychopatyczne

I jeszcze masz jakies nadzieje znalezc normalna partnerkę?

Edytowane przez Lucy32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi