Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Haha chcesz coś z avonu?:D

To co tam jest w tym klubie

rozkręcić wam gownoburze? 😀

Wpisz sobie w google Voo do klub bo ja juz nie mam cierpliwości tłumaczyć.

Wiesz że byłam kilka lat konsultantką?

Niedaleko mam 2 sklepy stacjonarne Avon.

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

rozkręcić wam gownoburze? 😀

Dajesz maleńka! 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby to nie wystarczyło to oto druga nitka do gownoburzy:

w hotelu paradise jest taka tępa dzida strasznie i dużo jej wstawiają na rolki itd.  No takie kompletne głupoty baba mowi. A gawiedź w komentarzach zachwycona ‚przynajmniej nie udaje’, ‚taka swojska’ itd. Ona raczej gra taka idiotkę ale sporo to mowi o podnieconej gawiedzi i tego, ze takie osoby podnoszą oglądalność. Ale ta argumentacja mnie dobija - przynajmniej jest swojska. Laska nie wie dlaczego jest dzień i noc ale przynajmniej nikogo nie udaje 😅 standardy XXI wieku kurwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 4.05.2026 o 10:23, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Bo Tusk miał wprowadzać nowe standardy a jest pisem z waszej propagandy podniesionym do potęgi entej. Chcę się w końcu poczuć zawstydzona, że głosowałam na PiS i póki co nie widzę niczego co by sprawiało, że uważam lata szczucia i zapowiedzi programowe Tuska za nic innego niż paszę dla idiotów.

daj juz spokoj z powtarzaniem tego co w republice mowia cale dnie.. tylko tusk i tusk. kazdy temat sprowadzony do tuska. 

W dniu 4.05.2026 o 11:55, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Tylko jakoś przypadkiem nigdy nie przeczytałam krytyki rządu ze strony tych niby nienależących do żadnego obozu. Za to jak rządził PiS to codziennie był powód do lamentu.

bo po rzadach pisu to kazdy bedzie lepszy nawet tusk. taka propagande ohydna prowadzili ze po nich to nawet konfa by byla lepsza czego jestes swietnym przykladem bo powtarzasz te bzdury wwymyslane przez nich bezrefleksyjnie. 

dzisiaj glapinski ujawnil ten zysk nbp z ktorego chcial ten jakis sejf finansowac i okazalo sie ze ten zysk na zlocie z 200 miliardoww zrobilo sie minus 35 :D tak wlasnie dajecie sobie bzdury wmawiac i te zaslyszane bzdury szczegolnie ty lubisz potarzac zamiast sie zastanowic nad bezsensem tego  co ci serwuja bo jak mozna zarobic na zlocie bez jego sprzedazy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Jakby to nie wystarczyło to oto druga nitka do gownoburzy:

w hotelu paradise jest taka tępa dzida strasznie i dużo jej wstawiają na rolki itd.  No takie kompletne głupoty baba mowi. A gawiedź w komentarzach zachwycona ‚przynajmniej nie udaje’, ‚taka swojska’ itd. Ona raczej gra taka idiotkę ale sporo to mowi o podnieconej gawiedzi i tego, ze takie osoby podnoszą oglądalność. Ale ta argumentacja mnie dobija - przynajmniej jest swojska. Laska nie wie dlaczego jest dzień i noc ale przynajmniej nikogo nie udaje 😅 standardy XXI wieku kurwa

jacy aktorzy tacy widzowie kiedys w srodku nocy wlaczylem i bylo to i zastanawialem sie kto to oglada teraz juz wiem :D nie wiem naprawde co ludzie widza w tych durnych programach

pewnie chodzi o te glupiutka blondynke z wada wymowy bo ona faktycznie byla taka przasna, ludziom sie podoba bo najladniejsza tam byla reszta to takie glonojady same z tego co rpzez chwile widzialem, ludzie w kazdym zdaniu powtarzali slowo relacja. 

strasznie kretynskie te programy sztuczne 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uzywane rzeczy mozna sprzedac na vinted, no chyba, ze jest dziura, to raczej nikt nie kupi. Raz nawet znalazlam spodnie i je sprzedalam za 5 funtow.

Teraz, libed napisał(a):

jacy aktorzy tacy widzowie kiedys w srodku nocy wlaczylem i bylo to i zastanawialem sie kto to oglada teraz juz wiem :D nie wiem naprawde co ludzie widza w tych durnych programach

pewnie chodzi o te glupiutka blondynke z wada wymowy bo ona faktycznie byla taka przasna, ludziom sie podoba bo najladniejsza tam byla reszta to takie glonojady same z tego co rpzez chwile widzialem, ludzie w kazdym zdaniu powtarzali slowo relacja. 

Nie ogladasz, ale wszystko wiesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Elciaa napisał(a):

Niestety mnie tego typu tematy kompletnie nie interesują.

Mnie tez aż tak nie, tylko ten babon wyskakuje mi z fejsbukowej lodówki:p ale ogolnie nudne to. Czasami królowa przetrwania ogladam jak są dramy. Teraz jest ta Pajączkowska, niezle jest poryta również 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Sosnowiec piekne miasto, nieoficjalna stolica Polski.

starsznie brzydkie ale na slasku jest jeszcze brzydziej. sosnowiec ma jedna zalete jest latwo o prace i nieruchomosci tanie w porownaniu do zarobkow na tle innych miast w pl i tyle. no i w sumie tam jest dosc zielono wbrew pozorom i nie ma bloku na bloku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

Nie, inna taka szatynka 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

starsznie brzydkie ale na slasku jest jeszcze brzydziej. sosnowiec ma jedna zalete jest latwo o prace i nieruchomosci tanie w porownaniu do zarobkow na tle innych miast w pl i tyle. no i w sumie tam jest dosc zielono wbrew pozorom i nie ma bloku na bloku

To byl zart, zawsze gdy jezdze po tych okolicach to sie ciesze, ze tam nie mieszkam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Uzywane rzeczy mozna sprzedac na vinted, no chyba, ze jest dziura, to raczej nikt nie kupi. Raz nawet znalazlam spodnie i je sprzedalam za 5 funtow.

tam wlasnie zaczely sie wwyludzenia na dziury ludzie przez ai przerabali zdjecia ze cos dziurawe albo zniszczone dostawali kase i czesto ktos nie chcial zeby to odsylali albo deklarowwwali ze juz wyrzucili wiec straszne jełopy tam musza kupowac skoro nawet gorzej kombinuja niz na allegro

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Nie ogladasz, ale wszystko wiesz.

nic nie wiem widzialem moze 20min w zyciu a to pewnie z 10 sezon leci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi