Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Koralgol zaliczył udawanie odklejki i jakies bledy ortograficzne ktorych nigdy nikt, przemianę w normalsa by znów powrócić do dumbusiowania.

jedno jest pewne, to jest ktos kto usilnie nie chce zostać rozpoznany;)

I ja uważam, że to facet im bardziej chce pisać o babskich rzeczach tym sztuczniej mu to wychodzi.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Cooo? To ta niby świeżynka z gwiazd kojarzy portki a stary zwyrol z ero z kompromami za uszami nie? 😄

Tak się zastanawiałam czy ta krejzola ma jakieś wspólne geny z misiem Koralgolem, że tak język kaleczą bzdurami.

Serio, nie pamiętam ani avka, ani żadnego krejzola. Krejzi na ero w sumie też nie pamiętam 😛 Może dlatego, że w pewnym momencie przeszłam na uczuciowy a tam nawet nie wchodziłam?

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

Nie połowa tylko tak z 90%

No, coś koło tego 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Śliwka Bla Bla napisał(a):

Serio, nie pamiętam ani avka, ani żadnego krejzola. Krejzi na ero w sumie też nie pamiętam 😛 Może dlatego, że w pewnym momencie przeszłam na uczuciowy a tam nawet nie wchodziłam?

No, coś koło tego 🙂

Mnie nie było nigdy na ero ale ten portki pisał normalnie na uczuciowym 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, ironella napisał(a):

Facet by się tak rwał do "dyskusji" z mężem ewki? Ja bym jednak stawiała na kobietę.

Tak, wystarczy, że to facet który ma jakieś esy, że może Piotrowi się lepiej powodzi, wyrwał na forum laskę a mu się to nie udało, że mu się laski wbijają na priv. Zrozum zryty beret. 

Edytowane przez Pokraka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pokraka napisał(a):

Albo dobre było też opowiadanie o tym, że gdy się kontrolka w aucie zapali i stanie na poboczu to lubi jak się mężczyźni zatrzymują jej pomóc.  

A myslisz ze nie ma takich lafirynd? Taka jedna manipulantka szczycąca sie umiejętnościami niczym mentalista która jednak nie opanowała rzucania rac w taki sposób zeby nie poleciało jej na… twarz moglaby ze spokojem sie tak zachować ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Pokraka napisał(a):

Tak, wystarczy, że to facet który ma jakieś esy, że może Piotrowi się lepiej powodzi, wyrwał na forum laskę a mu się to nie udało, że mu się laski wbijają na priv. Zrozum zryty beret. 

Możliwe, ale zauważyłaś że ta czy ten koralgol buduje wokół "nich" tzn. siebie i piotra taki duszny, osaczający klimat w którym żona przeszkadza, "klika" przeszkadza? Mnie to bardziej na babę wygląda. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

A myslisz ze nie ma takich lafirynd? Taka jedna manipulantka szczycąca sie umiejętnościami niczym mentalista która jednak nie opanowała rzucania rac w taki sposób zeby nie poleciało jej na… twarz moglaby ze spokojem sie tak zachować ;) 

Chciałbym wierzyć, że nie ma takich głupich cip.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Pokraka napisał(a):
17 godzin temu, Koralgor napisał(a):

Ja mam takie cyce, ze jak wkladam ...enki to czuje sie jak drapieznik zbocze/niec ktory jak te roslinki wabi muchy 

8 minut temu, Pokraka napisał(a):

Albo dobre było też opowiadanie o tym, że gdy się kontrolka w aucie zapali i stanie na poboczu to lubi jak się mężczyźni zatrzymują jej pomóc.  

Haha dlaczego ja tego nie widziałam.😂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, ironella napisał(a):

Możliwe, ale zauważyłaś że ta czy ten koralgol buduje wokół "nich" tzn. siebie i piotra taki duszny, osaczający klimat w którym żona przeszkadza, "klika" przeszkadza? Mnie to bardziej na babę wygląda. 

Nie wiem, reki sobie obciąć nie dam, ale taki jest mój odbiór, że to facet mocno zaburzony ale facet. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, ironella napisał(a):

Haha dlaczego ja tego nie widziałam.😂 

Nie wiem ale mi się wydaje, że hejt jest wymierzony główne w Ewe, z Piotrem to chce sobie porównywać siusiaki ale słabo to wychodzi bo udaje babę. 

Przecież głownie zarzuca mu niemęskość 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi