Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Jestem gotowa go kupic , ale zawsze lubie sprawdzić czy przerost formy nad treścią i są ‚odpowiedniki’ czy faktycznie hit, ale ten u siostry to rewela.

" Maszyna heblująca"🤣

Nie ,no jest dobry,jestem zadowolona.Bardzo wygodny,szybki.Dlugo trzyma aku przy jednym naladowaniu do godziny prawie lekki brud ,dywan ciagnie mocniej wiec wiecej energi zuzywa.Ale na prawde godny zakupu.

Jak to bylo... Coś co wiecej kosztuje,wiecej warte jest😜choc nie zawsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Jestem gotowa go kupic , ale zawsze lubie sprawdzić czy przerost formy nad treścią i są przyzwoite ‚odpowiedniki’ czy faktycznie hit, ale ten u siostry to rewela.

Wanilia z nożem za pazuchą?:d

Nie wiaze bólu i agresji z seksami tylko z zagrozeniem

Uległa i dominująca osoba też nie musi zara lubić sadomacho

Edytowane przez lamma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, lamma napisał(a):

Nie potrzebuje testu żeby wiedzieć że jestem waniliowa. W sumie ta społeczna "twarz" jaka inni pokazuja światu mało się przekłada na preferencje łóżkowe 

Zerknęłam na ten test żeby wiedzieć co to jest i czego właściwie mozna sie po nim spodziewać i według mnie jeśli ktoś nie lubi bólu i nie jest dominujacy/ skrajnie uległy to szkoda w ogóle na to tracić czas, bo zakres pytań jest z góry dość oczywisty.

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

On pod kołdrą przy zgaszonym świetle na misjonarza. Jest kryptoamiszem dlatego tak ciągle na innych się rzuca z moherem 😄

Albo odwrotnie za bardzo tłamsi, ja to mu kiedyś nawet radziłam by się otworzył na swoje ukryte pragnienia to będzie mu lżej. 😉 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, lamma napisał(a):

podoba mi sie ze z krejzi nie som przeslodzeni i nie podlizuja sie sobie ciagle, taka moja obserwacja, dosyc juz mialam tych tekstow z kafe o wysokich chadach z silowni i 21 cm, plastik aaa xD

Ze mną to ciężko psychicznie wyrobić a gdzie tu jakies podlizywanie zmieścić 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 minut temu, Lucy32 napisał(a):

" Maszyna heblująca"🤣

Nie ,no jest dobry,jestem zadowolona.Bardzo wygodny,szybki.Dlugo trzyma aku przy jednym naladowaniu do godziny prawie lekki brud ,dywan ciagnie mocniej wiec wiecej energi zuzywa.Ale na prawde godny zakupu.

Jak to bylo... Coś co wiecej kosztuje,wiecej warte jest😜choc nie zawsze.

Myslalam, ze opisujesz swoja maszyne heblujaca.

1 minutę temu, ironella napisał(a):

Libed to juz chyba ma czkawke i pieką go uszy od tych plotek.😄

On zawsze jest niezmiernie popularny.

9 minut temu, Pokraka napisał(a):

Albo odwrotnie za bardzo tłamsi, ja to mu kiedyś nawet radziłam by się otworzył na swoje ukryte pragnienia to będzie mu lżej. 😉 

Ty mu nie podpowiadaj takich rzeczy, bo bedziemy musieli tego sluchac, a tam sa zapewne takie fantazje, o jakich sie filozofom nie snilo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Ty mu nie podpowiadaj takich rzeczy, bo bedziemy musieli tego sluchac, a tam sa zapewne takie fantazje, o jakich sie filozofom nie snilo.

Sugerujesz, że to forum i my nie jesteśmy gotowi na wypuszczenie tej bestii z klatki  😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi