Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, ironella napisał(a):

W sumie taki test to całkiem sprytny sposób, żeby się czegoś o kimś dowiedzieć i nie mieć potem żadnych niespodzianek. Libed to jednak ma głowę na karku.

Chyba nie bardzo bo test zrobiły osoby, które raczej nie za bardzo go interesują 😜 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Pokraka napisał(a):

Bez zaskoczeń, z tekstu o tatusiu to ja bym się przez tydzień śmiała. 

Jestem trochę starsza od Ciebie  😉 

Nie mam linku bo to akurat był na papierze z tej gazety, ale może są gdzieś podobne w internecie. 

Jakim tekście o tatusiu? 😅

Edytowane przez Elciaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, ironella napisał(a):

Preferencje i potrzeby seksualne chyba z wiekiem się jakoś radykalnie nie zmieniaja, ale nazwenictwo rzeczywiście potrafi rozbawić.

Tez mi się wydaje, że nie, a przynajmniej preferencje. Choć znawcy kobiet jak wpadną to mi powiedzą, że nie wiem jakiem mam  😁  bo jeszcze nie spotkałam odpowiedniego mężczyzny (w domyśle zapewne jego)  😂 

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Jakim tekście o tatusiu? 😅

Ze byłby Ci w łóżku jak ojciec.  Ja na takie hasła reaguje śmiechem 😂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Elciaa napisał(a):

No co Ty, mam wyniki tego testu gdzieś około 8 facetów i każdy wynik jest skrajnie różny.

Przyłapałaś mnie na stereotypowym myśleniu  😉 Oczywiście, że są różni. Sama nawet w życiu spotkałam różnych facetów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Pokraka napisał(a):

Przyłapałaś mnie na stereotypowym myśleniu  😉 Oczywiście, że są różni. Sama nawet w życiu spotkałam różnych facetów.

Z wyników to wygląda nawet jakby nie mieli wspólnych punktów, w każdym razie ja tylko informacyjne że można tam dodać wynik jednej i drugiej strony i zobaczyć co wyjdzie, niekiedy jest 30-40% dopasowanie co jest akurat słabe a mi się zdarzyło 92% dopasowanie. 😄

Edytowane przez Elciaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Pokraka napisał(a):

Chyba nie bardzo bo test zrobiły osoby, które raczej nie za bardzo go interesują 😜 

Z tego co zrozumiałam to on tym testem próbował atakować krejzi więc to nie do końca tak.😜

20 minut temu, Pokraka napisał(a):

Tez mi się wydaje, że nie, a przynajmniej preferencje. Choć znawcy kobiet jak wpadną to mi powiedzą, że nie wiem jakiem mam  😁  bo jeszcze nie spotkałam odpowiedniego mężczyzny (w domyśle zapewne jego)  😂 

Ze byłby Ci w łóżku jak ojciec.  Ja na takie hasła reaguje śmiechem 😂 

Bo nie ma to jak staroświeckie, intuicyjne metody sprawdzania preferencji ze "znawcami kobiet".😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Elciaa napisał(a):

Z wyników to wygląda nawet jakby nie mieli wspólnych punktów, w każdym razie ja tylko informacyjne że można tam dodać wynik jednej i drugiej strony i zobaczyć co wyjdzie, niekiedy jest 30-40% dopasowanie co jest akurat słabe a mi się zdarzyło 92% dopasowanie. 😄

Może na początku znajomości to ma sens po 20 latach nie bardzo 😂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, ironella napisał(a):

Z tego co zrozumiałam to on tym testem próbował atakować krejzi więc to nie do końca tak.😜

Bo nie ma to jak staroświeckie, intuicyjne metody sprawdzania preferencji ze "znawcami kobiet".😄

Ach to łobuz, a taki niby przyzwoity 😉

Tak, a jak powiesz, że nie jesteś interesowana to się dowiesz, że masz zahamowania i w ogóle to twoja strata 😂  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Dokladnie, wydaje sie czlowiekowi, ze kogos zna, a tu takie rozczarowanie. I jak sie wytlumaczyc przed rodzina?

I jak wytłumaczyć, że przez tyle lat nie zauważyłaś problemu, dopiero test cię olśnił 😄 

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Coś tam wiem na ten temat, co prawda nie 20 lat a najdłużej 9 lat byłam w związku.

A związek sam się rozwiązał czy potrzebowałaś testu?  😉 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, ironella napisał(a):

Te testy osobowościowe czy na dopasowanie seksualne są dobre jako ciekawostka do pogdania przy herbatce, traktowanie poważnie jakichś dopasowan procentowych z takiego schematycznego  testu to lekka przesada.

Jesli chodzi o charakter to czesto sie widzi zwiazki dwoch roznych typow charakteru i niekoniecznie musi to byc nieudany zwiazek. Najwazniejsze to znalezc wspolna plaszczyzne i wyznawac wspolne wartosci. No i kochac i lubic te duga osobe oczywiscie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, ironella napisał(a):

Te testy osobowościowe czy na dopasowanie seksualne są dobre jako ciekawostka do pogdania przy herbatce, traktowanie poważnie jakichś dopasowan procentowych z takiego schematycznego  testu to lekka przesada.

No raczej nikt rozsądny nie traktuje tego poważnie😉 

U mnie w fabryce są często różne szkolenia miękkie i kiedyś na takim robiliśmy jakieś testy osobowościowe i wszystkim jak jeden mąż powychodziły jakieś analityczne typy osobowości i teraz pytanie czy faktycznie mamy wszyscy podobne osobowości czy to nasza praca na nas wymusza  😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Jesli chodzi o charakter to czesto sie widzi zwiazki dwoch roznych typow charakteru i niekoniecznie musi to byc nieudany zwiazek. Najwazniejsze to znalezc wspolna plaszczyzne i wyznawac wspolne wartosci. No i kochac i lubic te duga osobe oczywiscie.

Bo ludzie nie dobierają się zgodnościami charakterów a zgodnością światów zsocjalizowanych. Czyli całego zespołu przekonań o świecie, wyglądzie społeczeństwa, rolach społecznych itp. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Pokraka napisał(a):

Bo ludzie nie dobierają się zgodnościami charakterów a zgodnością światów zsocjalizowanych. Czyli całego zespołu przekonań o świecie, wyglądzie społeczeństwa, rolach społecznych itp. 

No, ja mam calkiem inny charakter niz moj chlop.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi