Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Czego i tobie życzę 😉

Byłam 3 głębokie oddechy od cesarki.

Ja byłam kilka godzin od braku dziecka i być może późniejszej i mojej śmierci. I się bardzo cieszę, że lekarz miał odwagę podjąć trudną decyzję, bo wyciągnięcie dziecka w 31 tc to nie była łatwa decyzja a gdyby coś poszło nie tak to wiadomo.

Nie ma co tak demonizować cesarek, strasznej krzywdy mi tym nie zrobili i to aż 3 razy 😏 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Pokraka napisał(a):

Ja byłam kilka godzin od braku dziecka i być może późniejszej i mojej śmierci. I się bardzo cieszę, że lekarz miał odwagę podjąć trudną decyzję, bo wyciągnięcie dziecka w 31 tc to nie była łatwa decyzja a gdyby coś poszło nie tak to wiadomo.

Nie ma co tak demonizować cesarek, strasznej krzywdy mi tym nie zrobili i to aż 3 razy 😏 

Tak, pamiętam o twoich przejściach. Tu nie ma kompletnie się do czego przyczepić. Nikt nie każe reglamentować lekarzom cesarek ze względów zdrowotnych i zagrożenia życia. Ale to nie powinno uciszać głosów rozsądku wobec kobiet, które ze strachu chcą dać się pociąć. Powinny znać konsekwencje, które akurat mogą im się pechowo przytrafić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cesarka to pikuś. 

Wiecie co było straszne? Że mnie wybudzili z narkozy gdzieś po pierwszej i od tamtej pory do godziny 7 do obchodu nikt nie chciał mnie poinformować czy moje dziecko żyje. Bo syna zabrali intensywną terapie a mnie zostawili na sali i nikt nie czuł się uprawniony mi powiedzieć w jakim stanie jest dziecko. 😃 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pokraka napisał(a):

Cesarka to pikuś. 

Wiecie co było straszne? Że mnie wybudzili z narkozy gdzieś po pierwszej i od tamtej pory do godziny 7 do obchodu nikt nie chciał mnie poinformować czy moje dziecko żyje. Bo syna zabrali intensywną terapie a mnie zostawili na sali i nikt nie czuł się uprawniony mi powiedzieć w jakim stanie jest dziecko. 😃 

Tiaaa, rodzić po ludzku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Pokraka napisał(a):

Można przypuszczać kto to i niech czytają jak nie maja lepszych zajęć  😀

Jeszcze żeby być jeszcze bardziej wredna, to nie powinnam tego pisać tutaj, tylko by sie podglądacze zdziwiły pewnego dnia i stwierdziły, ze może usunięte;p

a o co chodzi z tym spamem z temu tam? Ta moderacja szuka sposobu, żeby udowodnic ze da sie mieć jeszcze bardziej wylane na to forum?

Ścigają sie sami ze soba, jakis konkurs na najbardziej niezbornego moderatora?😄

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Jeszcze żeby być jeszcze bardziej wredna, to nie powinnam tego pisać tutaj, tylko by sie podglądacze zdziwiły pewnego dnia i stwierdziły, ze może usunięte;p

a o co chodzi z tym spamem z temu tam? Ta moderacja szuka sposobu, żeby udowodnic ze da sie mieć jeszcze bardziej wylane na to forum?

Ścigają sie sami ze soba, jakis konkurs na najbardziej niezbornego moderatora?😄

Nie odbieraj im drobnych przyjemności codziennych radości 😁

Nie wiem ale coraz ciężej tam się wpisać w jakimś temacie co by nie był zaraz skasowany albo blokniety i jeszcze nie dotyczył urojeń leżaka. 😏 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pokraka napisał(a):

Znieczulica maksymalna, wypłakałam morze łez. 

Nie uwierzysz jak powiem, że mimo wszystko warto 😂 

Uwierzę 😛

4 minuty temu, Pokraka napisał(a):

Nie odbieraj im drobnych przyjemności codziennych radości 😁

Nie wiem ale coraz ciężej tam się wpisać w jakimś temacie co by nie był zaraz skasowany albo blokniety i jeszcze nie dotyczył urojeń leżaka. 😏 

To to standard ale te kupony z temu to jakis chichot moderacji 😄 pewnie dalej sie dziwia, ze nadal wciąż jednak ktos tam coś próbuje, a oni czekają na smierć naturalna po prostu  😄

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

To to standard ale te kupony z temu to jakis chichot moderacji 😄 pewnie dalej sie dziwia, ze nadal wciąż jednak wciąż tam coś próbuje a oni czekają na smierć naturalna 😄

Tak sądzę, czekają aż zdechnie samo i dziwią się, że jeszcze zipie. 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Pokraka napisał(a):

Tak sądzę, czekają aż zdechnie samo i dziwią się, że jeszcze zipie. 😏

To taka polska upartość partyzanta 😄

18 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

To to standard ale te kupony z temu to jakis chichot moderacji 😄 pewnie dalej sie dziwia, ze nadal wciąż jednak ktos tam coś próbuje, a oni czekają na smierć naturalna po prostu  😄

Nie zdziwisz się jak ci powiem, że Ewka dostała bana od pulsara za zgłoszenie spamu Temu a spam zostawili 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Zostali już najwytrwalsi 😁

19 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie zdziwisz się jak ci powiem, że Ewka dostała bana od pulsara za zgłoszenie spamu Temu a spam zostawili 😄

To juz nie głupota a złośliwość 😏

Edytowane przez Pokraka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A Ewka nadal uparcie rozprawia tam z leżakami i prawikami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi