Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Kaleka nie umie jeździć rowerem 😂

:D jestes druga osoba ktora znam i ktora nie moze utrzymac rownowagi na rowerze :D

6 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

mięśni brzucha wciąga centymetr w talii

wiem ale lepiej zabierz dzieci na basen lepszy efekt ale pewnie plywac tez nie umiesz ?

basen duzo daje i rzeźbe i chudniecie

7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Post przerywany? Nom, to jest ostatnio na czasie. Pewnie będę próbować.

nie wiem jak sie to nazywa ale polega na tym ze nie jesz dlugo organizm spala tluszcz a pozniej jesz ile chcesz zoladek sie skurczy przez te x godzin wiec nie zjesz duzo jak jesz powoli a organizm nie magazunuje u mnie to dziala ale to musze byc zajety zeby nic nie jesc tyle czasu jak mi sie nudzi to zawsze cos sobie przegryze albo wypije :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, ironella napisał(a):

Spoko, tak właśnie czułam, że jak nie drogi zalane, to tory krzywe.🤭

Lubię skakankę - pierdolnęło mi kolano. Lubię ergometr wioślarski - jebło mi w krzyżu. Mi tylko obóz nazistowski mógłby pomóc (mam nadzieję, że się nikt za czarny humor nie obrazi).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to skor mialem przeprowadzac wywiady to zapowiadam jutrzejszu

wywiad z elka ktora na konkurencyjnym forum przyznala sie ze w scieku netowym wyrwala 22 latka i jest zakochana :D podobno pasuja do siebie bo mentalnie czuje ze ma 16 lat. 

wiedzialem kogo za jezyk dzisiaj pociagnac nastepnym razem prosze mi nie psuc wywiadow bo elka sama sie chce pochwalic podbojami :D

bedzie 3 bombelek jak prognozowalem pol roku temu :d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Lubię skakankę - pierdolnęło mi kolano. Lubię ergometr wioślarski - jebło mi w krzyżu. Mi tylko obóz nazistowski mógłby pomóc (mam nadzieję, że się nikt za czarny humor nie obrazi).

A pływania lub gimnastyki w wodzie próbowałaś? Nie obciążasz stawów, a angażujesz mięśnie i spalasz kalorie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Hahaha, oczywiście. A byłam nawet na profesjonalnych lekcjach 😄 Jak się nie ma siły machać nogami w biegu, to w wodzie tym bardziej 😉

w wodzie latwiej poza tym wiele osob plywa jakby byli sparalizowani od pasa w dol i daja rade. malo osob nie ma problemu z koordynacja przy np. kraulu rece i nogi zwykle albo robia na przemian albo czasami zapominaja ze maja tez nogi :D

7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

bo to trzeba najpierw miesnie wyrobic a dopiero brac sie za wioslarza a jak paralityk sie bierze od razu to zawsze mu cos jebnie. 

dlatgego ja ci serio mowi kup bieznie dla psa i jakies cwiczenia ogolnorozwojowe na pcozatek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

bo to trzeba najpierw miesnie wyrobic a dopiero brac sie za wioslarza a jak paralityk sie bierze od razu to zawsze mu cos jebnie. 

Tera pojadę leżakiem - korzystam z pamięci mięśniowej, wcale takich słabych nie mam do zwykłych ćwiczeń. Niestety wioślarz jest niezalecany przy schorzeniach kręgosłupa. Ale jak tylko lepiej się poczuję, to znowu mnie będzie korcić.

5 minut temu, libed napisał(a):

jakbys chciala oboz nazistwoski to ja ci moge rozpisac cwiczenia :D 

Ty mi celę głodową zaoferuj 😝

A co byś mi rozpisał? Paralityk się na wszystkim wyłoży.

10 minut temu, libed napisał(a):

przyznala sie ze w scieku netowym wyrwala 22 latka i jest zakochana

Dej namiary, bo nagle się tam zrobiło dużo tematów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, libed napisał(a):

huawei zdrowie i wszystko jasne :D no ja jestem od pieprza ciezszy pewnie z 50% i mnie po 20km pokazuje z 1500kcal 

500kcal to kobieta czyli ktos o wadze do 60kg :D ma po 30 minut biegu w tempie 10km/h nie sugeruj sie tym huaweiem  no chyba ze wpisalas wage 90kg :D

po godzinei biegu czyli jakies 10km kobieta ma z 750kcalspalone. jak idzie pod gore na 12% to bedzie ponad 500. 

Mi nie zależy na utracie wagi,napisałam to co mi apka mowi nie analizuje tego czy spalam 500 kalorii czy mniej podczas marszu, a przy okazji odkryłam że ważę 90 kg lol.

Godzinę temu, libed napisał(a):

no mnie smieszy :D reklama dzwignia handlu ja ci moge jakis slogan wymyslic i zdetronizujesz elke :D

gdybys potrzebowala pomocy w promocji to daj znac. 

Ale wiesz ze to działa w obie strony,  prawda? Ja też potrafię wymyślać nośne slogany reklamowe więc jakby co to służę pomocą. 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, libed napisał(a):

no to skor mialem przeprowadzac wywiady to zapowiadam jutrzejszu

wywiad z elka ktora na konkurencyjnym forum przyznala sie ze w scieku netowym wyrwala 22 latka i jest zakochana :D podobno pasuja do siebie bo mentalnie czuje ze ma 16 lat. 

wiedzialem kogo za jezyk dzisiaj pociagnac nastepnym razem prosze mi nie psuc wywiadow bo elka sama sie chce pochwalic podbojami :D

bedzie 3 bombelek jak prognozowalem pol roku temu :d

Nie wierz we wszytko co przeczytasz, taka rada na przyszłość. 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi