Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

My mamy różne gusta i trudno nam wybrać coś co jeden będzie na siebie psikał, żeby drugi mógł to znieść xD

Już nigdy nie będę kobietą 🤧

jak jestes wyzsza to raczej nie a jak grubsza to jest nadzieja :D

prosciej schudnac niz stopy obciac :D

6 minut temu, Elciaa napisał(a):

Że kto nie żyje? I jakiego idola, pisz jaśniej bo naprawdę ja nie mam siły na to żeby się domyślać o co chodzi. 

jak sobie przypomnisz jaki mial nick na C i wejdziesz w wiadomosci to bedziesz wiedziec kto byl jego idolem. 

pociesz go to zapunktujesz ze jestes raz ze oczytana i wiesz a dwa ze wspierasz go w niedoli :D zona pewnie go nie pocieszy z tego powodu to masz szanse :D

Cytat

Nemesio Oseguera Cervantes, znany jako "El Mencho", zginął podczas operacji wojskowej przeprowadzonej o świcie w stanie Jalisco. Przewodził kartelowi Jalisco Nowa Generacja, jednej z najpotężniejszych i najbrutalniejszych organizacji przestępczych w Meksyku. Był najbardziej poszukiwanym przestępcą w kraju.

meksyk sie pali loty odwolane itd. bo swira unicestwili a ty nie wiesz, musisz wyjsc poza kafeterie. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

prosciej schudnac niz stopy obciac :D

Może na jakimś obozie gdzie głodzą ludzi, bo zwiększanie spalania zawsze się kończy pogruchotaniem kości i stawów. Moja znajoma była na takim obozie dla grubasów, karmili ich samymi warzywami (dieta dr Dąbrowskiej). Ja bym tam zemdlała po dwóch godzinach pobytu 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

jak sobie przypomnisz jaki mial nick na C i wejdziesz w wiadomosci to bedziesz wiedziec kto byl jego idolem. 

pociesz go to zapunktujesz ze jestes raz ze oczytana i wiesz a dwa ze wspierasz go w niedoli :D zona pewnie go nie pocieszy z tego powodu to masz szanse :D

meksyk sie pali loty odwolane itd. bo swira unicestwili a ty nie wiesz, musisz wyjsc poza kafeterie. 

Mam mu napisać że moje kondolencje? 🤣

Poza tym ja już rzadko kiedy z nim gadam bo chyba skończyły nam się wspólne tematy do rozmowy. xD

Edytowane przez Elciaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Może na jakimś obozie gdzie głodzą ludzi, bo zwiększanie spalania zawsze się kończy pogruchotaniem kości i stawów. Moja znajoma była na takim obozie dla grubasów, karmili ich samymi warzywami (dieta dr Dąbrowskiej). Ja bym tam zemdlała po dwóch godzinach pobytu 😂

nie zemdlalabys po bialku sie nie chce jesc poza tym jak sie zoladek wypelni to nie ma uczucia glodu wiec trzeba go wypelniac czyms co ma malo kalorii.

stres tez pomaga mnie sie udalo w tydzien zrzucic 2kg tylko sie denerwujac i malo jedzac. 

nie ma sensu uprawiac sportu jak sie nie ma wymaganej masy miesniowej bo stawy siada jak ktos jest tak zastany to musi zaczac od chodzenia najlepiej pod gore to duzo spala i wzmacnia miesnie 

jak masz problem ze stawami to tym bardziej nie powinnas miec nadawagi bo to je oslabia. 

12 minut temu, Elciaa napisał(a):

Mam mu napisać że moje kondolencje? 🤣

Poza tym ja już rzadko kiedy z nim gadam bo chyba skończyły nam się wspólne tematy do rozmowy. xD

to juz nie gadacie codziennie ? a co to sie stalo ?

wystarszyl sie ciebie i zniknal z netu :D a taki zawsze byl mocny podrywacz :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, shadow_no napisał(a):

Nie znam tego kejsu z x ale nie miałaś nigdy tak, że np. rozmowa się kleiła w necie a na żywo jakaś totalna masakra?

Niektórzy ludzie mają tak denerwujący sposób bycia, że w necie da się to zamaskować a na żywo paru minut się nie da wytrzymać.

Od dłuższego czasu jestem np. totalnym przeciwnikiem "długiego randkowania bez spotkania".

Pare razy spotkałem się z dziewczynami, z którymi rozmowa w necie czy przez tel była spoko ale na żywo coś totalnie nie grało. Chociaż już przez tel. dużo można wyłapać   

Miałam. Dla mnie randki z internetu to w ogóle totalna porażka, kiedyś myślałam że da się kogoś poznać przez pisanie i tel ale to tylko iluzja. W necie wszystko wydaje się fajne chemia się zgadza, a na żywo klapa magia znika. Nic nie zastąpi kontaktu na żywo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, libed napisał(a):

no stary chlop to jak kula u nogi. zwykle to dobre tylko na czas wyjscia z biedy albo do czesu znalezienia innego :D

Cieszę się że po latach w końcu doszliśmy do tego, ze stary chłop jest tak samo stary jak stara baba.

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

No ale właśnie warzywa to nie białko. Na keto to bym mogła przejść, ale post Dąbrowskiej to jest jakaś masakra.

Najprościej chyba schudnąć jedząc to co zawsze tylko ograniczyć kalorie i tyle te ekstremalne posty czy diety wykluczające całe grupy produktów to murowany efekt jojo po zaprzestaniu.

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, libed napisał(a):

to juz nie gadacie codziennie ? a co to sie stalo ?

wystarszyl sie ciebie i zniknal z netu :D a taki zawsze byl mocny podrywacz :D 

Tak dokładnie było jak mówisz, wystraszył się mnie i dlatego pisał do mnie prawie codziennie. 🤣

Edytowane przez Elciaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, ironella napisał(a):

Najprościej chyba schudnąć jedząc to co zawsze tylko ograniczyć kalorie i tyle te ekstremalne posty czy diety wykluczające całe grupy produktów to murowany efekt jojo po zaprzestaniu.

Gorzej jak za bardzo nie ma z czego uciąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

No ale właśnie warzywa to nie białko. Na keto to bym mogła przejść, ale post Dąbrowskiej to jest jakaś masakra.

warzywa to tez moze byc bialko na dietach sie nie znam na zadnej nigdy nie bylem wystarczy jesc mniej kalorii niz sie spala i sie chudnie diety sa bez sensu. jedyna skuteczna to mniej zrec i ta dla cukrzykow moginiacka czy jakos tak bo pokarmy i niskim indeksie glikemicznym an dluzej dostarczaja sytosci. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, ironella napisał(a):

Cieszę się że po latach w końcu doszliśmy do tego, ze stary chłop jest tak samo stary jak stara baba.

ale ja zawsze tak uwazalem tylko pisalem ze baby sie wczesniej starzeja. a dla baby i dla chlopa stary jest tak samo stary. 

moim zdaniem po prostu kobiety wczesniej dojrzewaja i wczesniej sie starzeja wiec czesto 20 latka wyglada doroslej niz 20 latek a 40 latka starzej niz 40 latek i tyle. to ze stary jest stary niezaleznie od plci to ja wiem od zawsze :D

to nie ty cytowalas kogos ze kobeity szybciej "babcinnieja" ? ja sie z tym zgadzam :D 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, ironella napisał(a):

Miałam. Dla mnie randki z internetu to w ogóle totalna porażka, kiedyś myślałam że da się kogoś poznać przez pisanie i tel ale to tylko iluzja. W necie wszystko wydaje się fajne chemia się zgadza, a na żywo klapa magia znika. Nic nie zastąpi kontaktu na żywo.

Jeśli u Ciebie 100% się tak kończylo to chyba to Ty jestes właśnie tą osobą która jest inna na żywo a inna w necie HAAaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Tak dokładnie było jak mówisz, wystraszył się mnie i dlatego pisał do mnie prawie codziennie. 🤣

no ale juz nie pisze moze myslal ze ty tylko taka mocna w necie a jak przyszlo do wyjscia za kamienice na male baba bara to uciekl jak typowy gangus internetowy :D ja to tak widze oczami wyobrazni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

@libed gdzie w internecie można kupić oryginalne najeczki w dobrej cenie? Bo mi dziedzgo podsuwa fałszywe promocje. Dwie godziny mu tłumaczymy jak działają oszuści w necie, ale biedactwu ciężko przełknąć taki zawód.

Kup mu podróby jeśli i tak się nie zna 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

@libed gdzie w internecie można kupić oryginalne najeczki w dobrej cenie? Bo mi dziedzgo podsuwa fałszywe promocje. Dwie godziny mu tłumaczymy jak działają oszuści w necie, ale biedactwu ciężko przełknąć taki zawód.

https://www.sportsdirect.com

polecam under armour buty nie do zdarcia zamiast najek ja knur mam juz 3 lata chodze biegam w nich i nic im nie dolega chyba juz 1600km przebylem w nich bo maja licznik. 

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Jeśli u Ciebie 100% się tak kończylo to chyba to Ty jestes właśnie tą osobą która jest inna na żywo a inna w necie HAAaa

dobre :D

chyba zastapisz mnie na miejscu glownego wroga :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Ale to będzie śmierdzieć 😄

Raz mu kupiliśmy Reeboki w normalnym sklepie i wytrzymały krócej niż nołnejmy z Biedronki. Młodzież powinna mieć zakaz noszenia butów droższych niż 100 zł dopóki im stopa rośnie i grają w piłkę😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Tak było.

Tak nie jest.

Wykończyłam chłopa 🥹

jest tylko nikt na siebie nie umie spojrzeć obiektywnie ale w wiekszosci przypadkow w wieku 40 lat tez chlop wyglada mlodziej. 

natura skoro wolniej zaczyna dojrzewac to i wolniej sie zestarzeje

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

dzieci sie lepiej znaja niz dorosli w szkole go wysmieja i przyjdzie z placzem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ale to będzie śmierdzieć 😄

Raz mu kupiliśmy Reeboki w normalnym sklepie i wytrzymały krócej niż nołnejmy z Biedronki. Młodzież powinna mieć zakaz noszenia butów droższych niż 100 zł dopóki im stopa rośnie i grają w piłkę😛

To mu poperfumujw środku jakimś nieudanym prezentem 😛

No, nie opłaca się kupować drogich ubrań jeśli rosną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

https://www.sportsdirect.com

polecam under armour buty nie do zdarcia zamiast najek ja knur mam juz 3 lata chodze biegam w nich i nic im nie dolega chyba juz 1600km przebylem w nich bo maja licznik. 

Dzięki, będziemy obczajać.

3 minuty temu, libed napisał(a):

dzieci sie lepiej znaja niz dorosli w szkole go wysmieja i przyjdzie z placzem 

Wtedy przeprowadzimy z nim rozmowę ala lex 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi