Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, MicMic napisał(a):

Załóżmy, że tak było. Tylko tak. I to Cię śmieszy? To jest to wasza katolicka postawa? Znaczy bardzo mnie to nie dziwi w sumie, już się przyzwyczaiłem do ludzkiej hipokryzji i braku wrażliwości, szczególnie na prawicy. 

Tak, śmieszy mnie to, bo to częsty przypadek, że ktoś jest mega gorliwy dopóki go los na próbę nie wystawi. Potem doznaje olśnienia, że był ciemiężony katolskim zabobonem i zostaje kapłanem antyklerykalizmu. Nuuuda, panie.

Jak oczekujesz wrażliwego podejścia, to sam się grzecznie zachowuj, bo ja się nie certolę z tymi co rzucają mięsem przy każdym wspomnieniu o kościele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pokraka napisał(a):

Tak, jakby dopiero on swoim wyborem nadał je wartość. 😏

To sa mentalne pozostalosci po tysiacach lat gdy mezczyzna nadawal kobiecie wartosc, tak latwo sie tego nie wymaze z mentalnosci niestety. Czesto podswiadomie powielamy takie schematy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

49 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ale że o seksie mówimy, przecież nikt nie ma wypisane na buziu ile zaliczył. Chyba że chodzi o wygląd że przystojniak, A to też może byc mylące bo np przystojniak jest niesmialy i nie ma dziewczyn

No im ktoś starszy tym trudniej nauczyć się plywac

Czasem trafisz na kogoś gdzie za 1 razem jest złoto. Potem wyszło że na dziewczynę czegos mi brakuje ale do seksu to tak to zawsze 1 myśl 😒😒😒

Mówimy o tych, które się tym chwalą, a są takie. 

Ech, bo to faceci to jednak złamasy 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Pokraka napisał(a):

Dopiero będziesz składać ja juz złożyłam.  Jutro rozlicze w końcu pity bo chce zwrot podatku na dzieci, jeszcze nie wiem ile mi ujebią kasy z tego, w końcu takimi burżujami jesteśmy. 😏

- Kiedy będziemy rozliczać?

- Nie wiem, nie chce mi się teraz.

😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

No i po co tak

Przecież jest z przymróżeniem oka i językiem czyli tak żartem 🤷‍♀️

8 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

To sa mentalne pozostalosci po tysiacach lat gdy mezczyzna nadawal kobiecie wartosc, tak latwo sie tego nie wymaze z mentalnosci niestety. Czesto podswiadomie powielamy takie schematy.

Tak, i straszne bo często też pozują na strasznie niezależne i wyzwolone jednocześnie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

- Kiedy będziemy rozliczać?

- Nie wiem, nie chce mi się teraz.

😏

Ja swego pita miałam już dawno ale czekałam na mężowskiego bo w ramach państwa wcale a wcale nie z dykty. Wypłacali dodatki bez przepisów jak to potem rozliczyć. 😊 Dobrze, że w połowie lutego się dowiedzieli.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, shadow_no napisał(a):

No w końcu ktoś załapał :D a to podobno my autystyczni

Pokraki się nie podrywa. Bez powodu się nie ukrywa pod maską brzydoty. Ale poczekajmy na jej oświadczenie, może dopuszcza podryw bez narządów płciowych przesyłanych w formacie jpg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Pokraki się nie podrywa. Bez powodu się nie ukrywa pod maską brzydoty. Ale poczekajmy na jej oświadczenie, może dopuszcza podryw bez narządów płciowych przesyłanych w formacie jpg.

A po co miałbym ktoś podrywać starą grupą babę, o byciu dzieciatą to już nie wspomnę 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Pokraka napisał(a):

To też, wychowanie dziewczynek jest zjebane. Jest mnóstwo przykładów takiej zinternalizowanej mizogini. 

Tak, wszystkie to robimy niestety w mniejszym lub wiekszym stopniu. Sama sie czasem na tym lapie, a czasem zatrzymuje w pol slowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pokraka napisał(a):

A po co miałbym ktoś podrywać starą grupą babę, o byciu dzieciatą to już nie wspomnę 😂

Każda pokraka znajdzie swojego amatora. Nie znasz takiego przysłowia?

Ale w drugą stronę to już nie działa raczej. Ultrabrzydcy faceci to raczej mają przejebane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi