Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

45 minut temu, shadow_no napisał(a):

Podobno intuicyjnie też można nauczyć się pływać. Gówno prawda

jakbys byl cyganem to bys plywal albo by cie nie bylo wiec jednak to jest prawdziwe tylko zbyt brutalne zeby stosowac na szersza skale. 

ja mysle ze z sexem jest podobnie jeden bedzie umial a drugi nigdy sie nie nauczy i tyle. z plywaniem tez. 

widocznie masz inne talenty bez sensu sie na sile uczyc plywac chociaz to sie przydaje wiec naucz sie tyle zeby nie utopic a plywakiem dobrym pewnie nigdy nie bedziesz. 

sa nawet dorosli ludzie ktorzy nie potrafia jezdzic na towerze w sensie sie przewracaja bo maja problem z utrzymaniem rownowagi. nie kazdy sie do wszystkiego nadaje. 

ja np. nie mam talentu do tanca :D za to chyba niezle plywam chociaz moim zdaniem nie umiem ale ludzie bija brawo :D 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

no ja to se sam zawsze szkodze

Do roboty, bo czas mi składać wniosek na plusy na kolejny rok 😄 A 1300 dzisiaj poszło na nową pompę do oczyszczalni ścieków 😏 A dopiero co niedawno nam bojler wysiadł. Ciekawe co następne 🤦🏻‍♀️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Do roboty, bo czas mi składać wniosek na plusy na kolejny rok 😄 A 1300 dzisiaj poszło na nową pompę do oczyszczalni ścieków 😏 A dopiero co niedawno nam bojler wysiadł. Ciekawe co następne 🤦🏻‍♀️

Mozesz sie tym pochwalic na temacie "Co sobie ostatnio kupiliscie" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

No właśnie. To są rzeczy ktorych można nauczyc sie przy 1 osobie

ważniejszy jest chyba temperament niz te techniki 4 na krzyż jako wielka ars amandi 😃

bekę mam z tego bo to jednak prosta biologiczna czynnośc która większość intuicyjnie potrafi dobrze ;) 

Mam dokładnie to samo podejście, to się po prostu robi intuicyjnie reagując na drugą osobę, a nie odtwarzając jakieś wyuczone schematy.

37 minut temu, Pokraka napisał(a):

Też nie rozumiem, ale zauważyłam, że są kobiety, które  ewidentnie się tym jarają ale może nie tyle doświadczeniem co miała taki wybór i wybrał mnie patrzcie patrzcie tak jestem zajebista. 

O, to też zauważam że niektóre kobiety taktują takiego chłopa w kategorii trofeum i  dowodu swojej wartości rynkowej.

32 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Przyklad anegdotyczny, z mojego doswiadczenia ci faceci, ktorzy zaliczaja duzo lasek i duzo o tym gadaja wcale nie sa w tym najlepsi. 

Znam podobny przyklad ruchacza ze swojego podwórka o którego bujnym życiu erotycznym krążą legendy w towarzystwie tyle że wcale nie o jakichs kosmicznych doznaniach z jego udziałem , tylko wrecz przeciwnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, ironella napisał(a):

O, to też zauważam że niektóre kobiety taktują takiego chłopa w kategorii trofeum i  dowodu swojej wartości rynkowej.

pieprz :D nie dosc ze wziela sprawdzony model to jeszcze nawrocila i ona ma a te baby maja 35 lat i zaden chlop ich "nie chcia" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, libed napisał(a):

pieprz :D nie dosc ze wziela sprawdzony model to jeszcze nawrocila i ona ma a te baby maja 35 lat i zaden chlop ich "nie chcia" :D

Gdybyś nie zauważył, one piszą o ruchaczach zaliczających panienki na pęczki, a nie o zwyczajnym Maćku, który stracił prawictwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Gdybyś nie zauważył, one piszą o ruchaczach zaliczających panienki na pęczki, a nie o zwyczajnym Maćku, który stracił prawictwo.

jeden ma aparycje sprzet i mozliwosci ze ustawia sie do niego kolejka elek(sorry elka za przyklad ale to pierwsza mysl :D )a inny musi sie zadowlolic pijana gina raz na piec lat. inaczej oceniam ludzi ktorzy moga cos zrobic a tego nie robia a inaczej inceli z kafe ktorzy prawia wzniosle moraly bo i tak wiedza ze nic nie bedzie.  

w moim systemie wartosci wyzej jest 35 letnia baba ktora mogla miec 10 chlopow a nie ma zadnego niz slepa kura ktorej sie trafilo ziarno i teraz z duma podnosi dziób. 

dlatego wyciaganie wnioskow z jakichs zdarzen zalezy nie tylko od efektu koncowego. 

bawcie sie zamykam sie juz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi