Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, Dalila_ napisał(a):

nie wiem czy to komplement czy obelga bardziej. Może ani to ani to:p

Nie napisała że była z Indii, w sensie obie mają koleżanki z Indii to niezły zbieg okoliczności. Chyba ze tu takie światowe towarzystwo to nie mam pytań:D

Ale tak źle czytam i nieuwaznie i wtrącam się i to irytuje xd

Odniosłam sie do posta żaby która pisala o Hindusce. Dlatego zrobiłam analogie. Ze takie scenariusze różnie sie kończą 

Hindusów dużo jest;p

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

. Pewnie powinnam go zapytać o konkretną liczbę stosunków i tyle samo ogarnąć z sąsiadami 🤦🏻‍♀️

no :D i ja mu w wyrko nie zagladam dziwi mnie twoja logika ze jemu wolno a mnie nie bo nie dalam sie gwalcic :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Różni się bardzo.

Prostytuki chętniej robią loda niż się całują. Na pocałunek trzeba sobie zasłużyć

Tak czysto technicznie jakos bardzi sie nie różni. Ale w sumie logiczne że prostytutki wola zrobić loda w gumie niż się całować bo przez całowanie przenoszą się drobnoustroje mogące wywoływać mnóstwo chorób stąd pewnie to podejście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, ironella napisał(a):

Tak czysto technicznie jakos bardzi sie nie różni. Ale w sumie logiczne że prostytutki wola zrobić loda w gumie niż się całować bo przez całowanie przenoszą się drobnoustroje mogące wywoływać mnóstwo chorób stąd pewnie to podejście.

Nie napisałem, że w gumie

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Po co wy mi uswiadamiacie takie rzeczy?

Nerwica bawi i uczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Pokraka napisał(a):

To facet, baba będzie sprawdzać czy nie ustawił z tą osobą statusu na fb w związku 😂

ja mysle ze baby w necie zachowuje sie identycznie jak faceci

14 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Xddd

Libed jak baba może mieć status cwela. Nie smieszkujcie

Wy za szybko piszecie nie jestem w stanie nadążać za rozmową także możecie mnie pomijać Xd

nie wiem pytaj autora tych slow :D ta kafeteryjna klaudia to byla jego wirtualna dziewczyna wiec sadze ze moze ci sie spodobac taki okaz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ja wolę być cwaną katoliczką. Nie dość, że chłop dobry i przetestowany, to jeszcze mi punkty nabiją na górze za sprowadzenie zbłąkanej owieczki na tory moralnego życia rodzinnego 😁

no racjonalizacja tak jak myslalem i obawa przed tym ze zostane stara pana dlatego tak teraz innym jedziesz ze maja 35 lat i nie maja chlopa. no nie maja bo moze nie chcialy takiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Kto jej tak mózg sprał? 🙃 A może jednak natura ludzka nie jest zależna od kościoła i baba woli chłopa, który się nie narażał na chlamydie jak Siurek 😛

nie wiem

nie sadze sama swieta nie byla z tego co mi wiadomo. to raczej casus jak twoj chlop sam robi co robi ale chcial dziewice :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

no racjonalizacja tak jak myslalem i obawa przed tym ze zostane stara pana dlatego tak teraz innym jedziesz ze maja 35 lat i nie maja chlopa. no nie maja bo moze nie chcialy takiego

Nie czytałem wszystkiego co pisaliście ale największy challenge w długim związku to imho to, że my sami co pare lat jesteśmy zupełnie innymi osobami. Nie sądze, że którakolwiek z moich ex byłaby ze mną gdybyśmy się poznali np. 5 lat później niż w rzeczywistości. Ajak się jest w długim związku to nie jedna a dwie osoby przechodzą w cholere zmian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Kto jej tak mózg sprał? 🙃 A może jednak natura ludzka nie jest zależna od kościoła i baba woli chłopa, który się nie narażał na chlamydie jak Siurek 😛

Oczywiscie ze tak. Kto by chciał kolekcję hpv. Nie wiem kogo kreci ‚przebieg’ u faceta. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

To jak by porównywać kradzież z morderstwem. Dzieciatego bym nie brała pewnie. A że ktoś nie jest prawiczkiem to aż tak się na życiu nie odciska jak alimenty c'nie.

no wlasnie juz nie o grzechu i wierze a wazne ze nie ma alimentow :D no piszesz jak rasowa lewaczka z blyskawica :D

moze ty jednak pieprz jestes normalnym czlowiekiem :D tylko bzdury wypisujesz o jakiejs ideologii. 

11 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Zaraz mi przyznasz rację, że należy czekać z seksem do ślubu 😆

nie, nalezy dobrze wybrac czekanie nie ma nic do rzeczy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi