Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

jak pisze Pokraka to kwestia cierpliwości do nagrzewania patelni.

Hehe cos z ta patelnia i olejem jest na rzeczy😆trzeba byc dobrze przygotowanym i miec doswiadczenie w smazeniu naleśników.

Ale to byl tylko taki żart ,ktory juz pare razy uslyszalam od kobiet.

Ja osobiscie podziwiam twoja wiarę,i cieszę się z tego ,ze trafilas od razu na dobrego faceta,ktory mysli podobnie do ciebie.I oby się nigdy zadne z was nie wyłamało z tego ukladu.Bo ja tez szanuje dlugoletnie ,wierne związki.Sama w takim jestem,i tez nie czuję się jak w kieracie.Ale nie potrzebujemy ślubu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, eRCe napisał(a):

Jeżeli - słowo klucz - jeżeli go posadzą, to na zasadzie Capone, czyli za zastępczy zarzut, ale tak by odbył karę,

co ty za bzdury rym piszesz ? za duzo gier i filmow i urojen lezaka i ci wjezdzaja zawsze jakies spiskowe teorie

3 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

I myślisz, że nie wpadłby na to przed ślubem i nie powiedział?

po pierwsze tak nie powiedzialby poza tym jakby byl prawiczkiem to skad mialby wiedziec co lubi w tym czego nigdy nie robil ? przeciez by nie wiedzial jeszcze

3 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ale durne podejście. Zwiążę się z jednym, ale dupę wystawię innemu dla zasady zaspokojenia ciekawości. No super pomysł, taki dla bezmózgich kurew, które się naczytały Bravo Girl.

nic takiego nie napisalem tylko czy nie meczy cie ciekawosc i tyle ja nie sugeruje ze mialas wystawiac dupe przed slubem czy po tylko ze ciekawosc ludzka tak dziala

3 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Jak dziadek na wspomnienie o wojnie.

dokladnei tak to wygladalo jak wspomnienie sexu sprzed lat :D

i jak blizna jest :D ?

3 godziny temu, Pokraka napisał(a):

Nie, rodziców nikt nie ukarze, nie dostaniesz wyroku za przestępstwo popełnione przez dziecko. Chyba, że przydzielenie kuratora rodzinnie uważasz za karę.  Możesz tez ponieść jakieś konsekwencje finansowe jak będą i tyle.   

tak mialem na mysli kare przez sad rodzinny wiadomo ze nie wsadza rodzicow do wiezienia za czyn ktory popelnlo dziecko ale np. odpowiedzialnosc odszkodowawcza w postepowaniu karnym juz moga ponosic za dziecko i to tez jest forma ukarania czy pozbawienie praw etc. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Pokraka napisał(a):

Bo większość ludzi nie wierzy, że za pierwszym razem można wybrać dobrze.  Zakładają, że nie. Zawsze w ostateczności można powiedzieć, że nie wiersz czy wybrałaś dobrze czy źle bo nie masz porównania.  

ja wierze odnosilem sie tylko do ciekawosci jakby bylo z innym to ze moze byc ok z jednym to sie zgodze z pieprzem. pomijajac aspekty niedopasowania 

2 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Libedowi chyba chodzilo, ze przed narzeczonym. Ogolnie jalowa dyskusja, nikt nikogo nie przekona, a i tak dla wszystkich juz pozamiatane.

no 

2 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Tak czy siak to debilizm. Mówiąc wprost miałam dać się zgwałcić żeby poznać co to seks. Rzeczywiście to świetny pomysł na udane życie intymne w związku.

ja nie wiem co ty za bzdury wypisujesz jakie gwalty :D pytam, czy ochoty nie mialas i cie nie ciekawi jakby bylo z innym a ty mi o jakims gwalcie ?

Ja rozumiem, że to rzadkie przypadki, że ktoś wychodzi za mąż za swojego pierwszego chłopaka,

ja mysle ze to dosc czeste w naszym klimacie, indoktrynacja od najmlodfszych lat dzieci robi swoje

Jak się trafia dobry facet, to trzeba brać a nie wydziwiać i przebierać jak gruszki na straganie.

to jest straszne co napisalas to jak w czasach niewolnictwa trafil sie pan to trzeba brac bo innego moze nie byc. 

kiedy inni zatrzymali się na etapie randkowania co chwilę z innym.

no i co w tym zlego zycie nie polega na kieracie 

Potestował sobie zanim mnie poznał. A mnie wziął w ciemno i nie żałuje.

no to niesprawiedliwe on zaspokoil ciekawosc a ty nie to tez pokazuje sluzalca role kobiet w tej religii on facet to sobei testowal pewnie na qwach a ty masz byc czysta do slubu i uwazasz ze to ok. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, MicMic napisał(a):

on potraktował tamte kobiety w takim razie? 

to byl;y qwy z blyskawicami lewaczki pewnie to mogl :D

No i fajnie. A że nie możesz sobie poradzić z frustracją, że podupczył inny a nie ty,

zabawne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Najfajniej jak co 3 lata pojawia się właściwsza osoba i swobodnie można sobie ludzi poużywać jak samochód w leasingu

zawsze mozna sie pozniej nawrocic i zalowac za grzechy :D tylko trzeba poznac dziewice ktora bedzie lykac te frazesy niczym pelikan. 

a moze te poprzednie baby twojego chlopa po prostu nie byly tak naiwne zeby mu wierzyc w te nawrocenia ? 

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Ale on miał tak że ja zrozumialam że nie wiedziały o swoim istnieniu babki z ROZNYCH krajów 

jak sie jedna dowiedziala to i tak nie miala nic przeciw temu. ludzie sa popie.rdoleni dosc czesto 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Moja kolezanka z Indii miala zaaranzowane malzenstwo i mowi, ze jest szczesliwa. Rodzice pokazali jej wybranego meza i zapytali czy jej sie podoba, ona powiedziala, ze tak i nawet pocalunkow nie bylo tylko slub. Ale szczerze mowiac fajna sa rodzinka, choc pewnie tez mieli troche szczescia. W sumie spoko opcja dla leniwych, tylko poziom ryzyka troche wysoki 😆

Moja sie zabiła z tego samego powodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, ironella napisał(a):

Nikt za nikogo nie zadecyduje przecież kto będzie dla niego lepszy każdy sam czuje z kim ma chemie i ochotę sie odprężyć a przy kim staje na baczność.

Ja zakładam optymistycznie że te randki nie odbywają się jednak z rodzicami przy stole, a potem nagle ślub i wspólne mieszkanie. Przecież wcześniej są chociażby jakieś wspólne wyjazdy właśnie, a nie tak że cały czas z rodzicami na głowie. W dodatku nie każdy mieszka z rodzicami juz np. w trakcie studiów często mieszka się samemu więc są warunki na normalne poznawanie się zanim dojdzie do jakichś poważniejszych planów czy decyzji.

wspolne wyjazdy to chyba tylko na pielgrzymke i stat tyle dzieci sie pozniej rodzi zima :D

ci ludzie to chyba zaczynaja produkcje dzieci zanim studia skoncza wyksztalcona baba to jednak wrog kosciola 

poza tym po co marnowac czas na nauke jak wzorowa podreczna nie pracuje tylko bawi dzieci

Godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Moja kolezanka z Indii miala zaaranzowane malzenstwo i mowi, ze jest szczesliwa.

bo innego zycia nie zna tez prali jej glowe od wczesnego dziecinstwa jak pieprzowi

smutne sa takie historie i dlatego takich rzeczy prawo powinno zakazywac bo religie zawsze maja jakies swoje dzikie zasady

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

51 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Moze dlatego jest tyle singli :D

nie, jest tyle bo juz sie nie pali na stosie za cudzołostwo i nie ma presji zeby zyc wg okreslonych norm. 

jakby ci rodzina codziennnie mowia ze jestes nikim bo masz 35 lat nie masz meza i dzieci to bys moze i twoja psychika by sie poddala. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi