Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Blokowanie drogi to jest nic ,w porownaniu z atakami  nożowników  na ludzi ,ktorzy sie kompletnie nie spodziewaja niczego zlego.Malo masz przykladow ?Odnosnie do twojego ostatniego posta do mnie,to ci powiem ze nie znasz tych ludz(muzulmanow)I ja sie nie martwie o Niemcy,chociaz tu mieszkam,martwie sie o Polskę,bo to piekny kraj,i niechcialabym,jako obywatelka tam urodzona, żeby skończył tak samo jak Niemcy czy Francja

Dzielnice przez nich zamieszkale sa pelne brudu i syfu.Wojny gangow ,bo handluja narkotykami i maja nawet swoje burdele.Wyrzucaja  odpady po jedzeniu przez okna.I co z tego ze sa 15 lat wstecz ze swoja religia. Że są nieucywilizowani.Czy to znaczy ze Europa ma ich wychowywać i uczyc Savoir -vivru w krajach bardziej rozwinietych kulturowo?Kosztem ofiar? Wnoszą cale swoje traumy i syf do Europy.Juz wniesli.

no ale te ataki na ludzi zaczynaja sie wlasnie od takich prozaicznych rzeczy jak blokowanie drogi na modly i pozniej ida coraz dalej. dasz przyzwolenie na blokowanie to z czasem i beda chcieli innowiercow wycinac

dzielnice zamieszkane przez polakow 20 lat temu w gb to tez byl bvrud syf i pijanstwo nie wiem co cie dziwi zyjesz wsrod imigrantow w syfie i to widzisz i tyle. 

w pol ludzie tez palili w piecach odpadami czy oponami i tez byli zacofani tamci tez tak sa skoro moze wyrzucac przez okno u siebie w turcji czy egipcie to tam tez wyrzuca. ja znam czysta islamskie panstwa. masz w europie cyganow robia to samo 

romskie osiedle na slowacji

nie trzeba do tego islamistow 

kary za wywalnie smieci tak samo jak za blokowanie drogi i po sprawie. ja bylem kilka razy w niemczech i nie widzialem slumsów to sa ludzie zwozeni jako tania sila robocza po prostu nie ma innych chetnych jak przestanie im sie to oplacac to ich przestana importowac i po problemie. jakby bezroboli zagonili do ciezkiej roboty i zabrali im zasilki to ta dzicz ze slumsów bylaby nam w europie zbedna

watpie zebys miala gorzej ze smieciami jak w tym bloku na sl;owacji a jakos nie widze zeby katole namawiali to walki z romami :D bo ja jestem an tak wywalibym wszystkich cyganow z powrotem na wegry do orbana :D oni maja wspolne hinduskie pochodzenie z wegrami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

dzieki ale jako liberal jestem zwolenikiem pracy a nie wystawiania sie w necie dla pieniedzy

pokolenie jutuberow i onlyfansiar to nie moje klimaty

Ja tez,ale czasem grube pieniądze moga przyjsc niespodziewanie.🤣Jak ktos ma taki fetysz na nogi zagrzybiale...🤣🤣Niektorzy lubia gacie znoszone.To dopiero jazda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

To co z ciebie za liberał jak czegos nie uznajesz a dodatkowo przynosi to jeszcze kasę 

nie napisalem ze nie uznaje tylko nie popieram dla mnie to podludzie i dzicz taka sama jak dla pieprza islamisci

handel narkotykami tez przynosi kase albo handel ludzmi a tez jakos nie popierasz

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

Ja tez,ale czasem grube pieniądze moga przyjsc niespodziewanie.🤣Jak ktos ma taki fetysz na nogi zagrzybiale...🤣🤣Niektorzy lubia gacie znoszone.To dopiero jazda.

wiele rzeczy przynosi kase ale ja mam prace nie szukam dodatkowego zrodla dochodu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Gdyby był kobieta to prędzej, wg Amerykańskiego Towarzystwa Psychologicznego coś ok 90% fetyszystów to mężczyźni.  😉

Edytowane przez Pokraka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez sensu wrzucać wszystkich do jednego worka. Nie każdy muzułmanin to Talib z Afganistanu, nie każda muzułmanka nosi burkę, nawet jeśli mieszka w muzułmańskim kraju. Większość ludzi na świecie chce żyć w spokoju i miec z czego nakarmić rodzinę, radykalizm i uprzedzenia nie prowadzą do niczego konstruktywnego, żyjemy w globalnej wiosce i trzeba się nauczyć ze sobą żyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Bez sensu wrzucać wszystkich do jednego worka. Nie każdy muzułmanin to Talib z Afganistanu, nie każda muzułmanka nosi burkę, nawet jeśli mieszka w muzułmańskim kraju. Większość ludzi na świecie chce żyć w spokoju i miec z czego nakarmić rodzinę, radykalizm i uprzedzenia nie prowadzą do niczego konstruktywnego, żyjemy w globalnej wiosce i trzeba się nauczyć ze sobą żyć.

niektorzy ludzie be z paszportu chca sie okopac w swojej wiosce fosa bo sadza ze ktos przyjdzie im cos zabrac mimo ze nic nie maja co by ten ktos chcial. taka walka roznych grup o zasilki i religii o dochody. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Dokładnie. A najbardziej obrzydliwe jest napędzanie strachu. A jak kogos skutecznie straszysz to już łatwo go zmanipulować 

15 minut temu, libed napisał(a):

nie napisalem ze nie uznaje tylko nie popieram dla mnie to podludzie i dzicz taka sama jak dla pieprza islamisci

handel narkotykami tez przynosi kase albo handel ludzmi a tez jakos nie popierasz

wiele rzeczy przynosi kase ale ja mam prace nie szukam dodatkowego zrodla dochodu :D

Mysalam ze dla wolnorynkowca zaden piniondz nie smierdzi 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, libed napisał(a):

niektorzy ludzie be z paszportu chca sie okopac w swojej wiosce fosa bo sadza ze ktos przyjdzie im cos zabrac mimo ze nic nie maja co by ten ktos chcial. taka walka roznych grup o zasilki i religii o dochody. 

A jeszcze nie dawno tak witano ukraincow,a dzis juz polowa spoleczenstwa w Polsce ma ich dosc.A taka byla akcja,brano ich do domów samochodami spod granicy.A dzis jaki hejt na nich.To normalne ,ze jak ktos chce ci cos zabrac,to sie okopujesz.I najpierw trzeba coś poznac z bliska i w odpowiedniej ilosci czasu.A nie ze pojade na wakacje do Egiptu (przykladowo)i od razu sie zakocham w arabach.Pomieszkaj z nimi na dluzej ,poznaj ich blizej.I wtedy miej swoje zdanie.Gdy ukraincom daje sie wiecej niz rodowitym Polakom,to naturalnym jest ze rodzi sie niechec do nich.Ze zyja na wasz koszt i jeszcze maja dodatkowe bonusy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

A jeszcze nie dawno tak witano ukraincow,a dzis juz polowa spoleczenstwa w Polsce ma ich dosc.A taka byla akcja,brano ich do domów samochodami spod granicy.A dzis jaki hejt na nich.To normalne ,ze jak ktos chce ci cos zabrac,to sie okopujesz.I najpierw trzeba coś poznac z bliska i w odpowiedniej ilosci czasu.A nie ze pojade na wakacje do Egiptu (przykladowo)i od razu sie zakocham w arabach.Pomieszkaj z nimi na dluzej ,poznaj ich blizej.I wtedy miej swoje zdanie.Gdy ukraincom daje sie wiecej niz rodowitym Polakom,to naturalnym jest ze rodzi sie niechec do nich.Ze zyja na wasz koszt i jeszcze maja dodatkowe bonusy.

Cała masa z nich jednak pracuje. Osobiscie wole pracującego Ukraińca niz robić na rentę alkoholową Polaka.

i kto taki ma ich dość? Trochę gruba ‚estymacja’ z ta połowa Polaków. Glownie ci ponakrecani memami. 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Ciekawe kto by robił w tych wszystkich zabkach i innych usługach za takie pieniądze gdyby nie Ukraińcy 

Nie da się ukryć, że to jest prawda. Oni wykonują takie praca i za takie pieniądze ze Polacy nie chcą. Ten problem jest wszędzie na całym świecie taki sam, że imigranci pracują za takie stawki, za które miejscowi nie chcą nawet wstać. Takie same sa zarzuty wobec Polaków za granicą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi