Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Podobno widzieliśmy sie tylko w butelce od piwa 😅

W pustej szklance pomarańcze widziałam orła cień.

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A co do moich spin z libedem to nie 1 nie ostatni raz, tyle ze tutaj tematy nie lecą po 5 minutach i nagle to wywołało wielki szok, bo przecież podobno zawsze mu przytakuje 😜 zawsze miałam bekę z tego przytakiwania rzekomego

Jeśli chcemy zrobić szoł "przytakiwania" to wystarczy rzucić temat deweloperki 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

47 minut temu, shadow_no napisał(a):

Ostatnio jednak to mnie było wstyd przed Wami, że musieliście to wszystko oglądać

Długo cię nie było. Ile lat? Ponad 10?  Chyba nie widziałeś patologii :nono:

Dużo widziałam i tego się nie odzobaczy 😁

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

rym cym ale ze ty? Myslalam; ze ty bardziej w tematach obronności państwa, polityki, cnot, a tu taki pudelek jak baba? No wiesz;) to nie przystoi do twojej płci 🤭

Z moich obserwacji wynika że faceci często plotkują jeszcze bardziej niż baby więc rym cym nie jest jakimś wyjątkiem.;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

W pustej szklance pomarańcze widziałam orła cień.

Jeśli chcemy zrobić szoł "przytakiwania" to wystarczy rzucić temat deweloperki 😄

Mam tez fajna graficzke pozyskana pod tytułem ‚lasy to nie firma’, tez rozbudziłoby emocje wolnorynkowcow 🤭

41 minut temu, shadow_no napisał(a):

Po tym najeździe niedawno już się uspokoiło tylko wyświetleń więcej tutaj ale bez pisania

A pa ile ja mam wyświetleń 😜 można to jakos zmonetyzowac?

to sie ciesze ze sie uspokoiło, ostatnia rzecza jakiej chcieliśmy to zeby te trolliska dezorganizowały wam prace 

A czemu sie uspokoiło? Bo im sie znudziło, za szybko działacie ;) oni są przyzwyczajeni do standardów Kafe czyli tam banuje sie osobę , która zgłosiła spam blokujący;) a spamer utrzymuje konto tygodniami. Mówiłam, ze przychodzę z piekła 😜

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, shadow_no napisał(a):

Aaaa ten zart zaczal sie już wcześniej 😛 o rany. Musisz używać więcej emotikon pisząc do kafeterian haha

36 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Gołe dupy nawet latały 😀

Ale ze tu? 😜

25 minut temu, ironella napisał(a):

Z moich obserwacji wynika że faceci często plotkują jeszcze bardziej niż baby więc rym cym nie jest jakimś wyjątkiem.;)

Wiem chciałam sie z nim trochę podroczyć i z jego tradycyjnym podzialem rol;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A pa ile ja mam wyświetleń 😜 można to jakos zmonetyzowac?

Ostatnio podobny temat był na DC i konkluzja była taka, że jeśli nie bierzesz później pod uwagę sprzedaży zdjęć swoich stóp to może być ciężko

12 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Mówiłam, ze przychodzę z piekła 😜

Taki syndrom sztokholmski ale w wersji online

10 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Aaaa ten zart zaczal sie już wcześniej 😛 o rany. Musisz używać więcej emotikon pisząc do kafeterian haha

Czasem żarty bez emotikon mają większą moc. Ale racja. Bywa to bardzo ryzykowne

( :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A to coś pisałaś wcześniej chyba, ze to było w celach naukowych, ktos chciał sie upewnic, czy na pewno ma mikropenisa i gawiedź miała ocenić obiektywnie 😛

Haha było tak niedawno na forum. @shadow_nojakby poszperał to by znalazł fotkę bo została ukryta 😛

A "gołe dupy" to czasy największej świetności forum 😁 I wbrew pozorom wtedy było dużo dystansu i dużo, pozytywnych trolli, którzy rozkręcali forum 😛

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Ostatnio podobny temat był na DC i konkluzja była taka, że jeśli nie bierzesz później pod uwagę sprzedaży zdjęć swoich stóp to może być ciężko

Taki syndrom sztokholmski ale w wersji online

Czasem żarty bez emotikon mają większą moc. Ale racja. Bywa to bardzo ryzykowne

( :D )

Po prostu nie chcemy narobić wiekszego rabanu niz zrobiliśmy 😄 wiec jak nas podsumowali na naszym forum ‚udajemy normalsow’. Wiec na wszelki wypadek lepiej wybrać opcje bezpieczna odpowiedzi:p

co do najazdu trolli to teraz był tez?

czyli mieliśmy już dwa. Najazd wrześniowy który odpierala między innymi Melodia i teraz fala Styczniowa:p

2 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Haha było tak niedawno na forum. @shadow_nojakby poszperał to by znalazł fotkę bo została ukryta 😛

A "gołe dupy" to czasy największej świetności forum 😁 I wbrew pozorom wtedy było dużo dystansu i niektórych, pozytywnych trolli, którzy rozkręcali forum 😛

Ale on to ukrył bo to było jego?:p

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi