Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Minnie Moskowitz napisał(a):

Elka to straszna wiesniara… zatrzymała się na 2007 z ubiorem i make up. O ile ta moda powraca to nie w tym wydaniu. Trashy make-up jest sexy ale ona nie umie w to. jest wiesniara ze spodniami które ma w profilowe z 2006 jak nie dalej l. Biedna, socjal za mały? Screenuj szmato. Bombelkiem nie ma się kto zjąć, to ktoś musi hejtować. Obrzydliwa maDka przez D. Haa ha. 

Nie ladnie tak o kims sie wypowiadać,nawet jesli tak o niej myslisz.

Jak na razie ty tutaj hejtujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, eRCe napisał(a):

Co tam Elcia takiego tajemniczego napisała, że trzeba było edytować? ;)

Dała instrukcje wprost jak blokowac 😅

U gieni chyba znowu Tatra wjechała przed śniadaniem. Jak widać nie wystarcza im własne puste poletko bez szczurów, które uciekły, trza wejść i tutaj 🙂 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Elka czym tak rozjuszyłaś nasza szacowna damese z klaso ?

Kilka dni temu swirowala do muna a wczoraj do filipa gdzie wczesniej cały czas go wyzywała.

Napisałam coś w stylu że ginie jest smutno i najpierw zarywa muna który niestety i tak przylazł do mnie, to potem przyszła kolej na filipa.

No i po tym się odpaliła na mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Aha. @eRCe podobno pracy nie mamy ja i ty, bo tu nawalamy od rana:p jak nigdy; przecież ja nigdy nie nawalalm od rana 🤭

Szkoda tylko, że moje nawalanie "od rana" na Kafeterii, a nierzadko i pisanie zgłoszeń na trolli do WP z miejsca pracy im nie przeszkadzało, ale tu już przeszkadza ;)

38 minut temu, Elciaa napisał(a):

Kilka dni temu swirowala do muna a wczoraj do filipa gdzie wczesniej cały czas go wyzywała.

Napisałam coś w stylu że ginie jest smutno i najpierw zarywa muna który niestety i tak przylazł do mnie, to potem przyszła kolej na filipa.

No i po tym się odpaliła na mnie.

No, chłopów jej podbierasz, proste 😆  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, eRCe napisał(a):

Szkoda tylko, że moje nawalanie "od rana" na Kafeterii, a nierzadko i pisanie zgłoszeń na trolli do WP z miejsca pracy im nie przeszkadzało, ale tu już przeszkadza ;)

No. Ale to Klaudiusz, wiesz ze ona ma 13 lat. 😝

jesteśmy tez ponoc na rencie, dziwne bo mi chyba przysługuje już emerytura po mojej karierze divy 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi