Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hej

Zolin

Rekomendowane odpowiedzi

Coś mnie zepsuło tak wcześnie... bo mówi się że dzieci się biją... ale nigdy, nigdy mój brat... mnie nie uderzył. Zawsze przeprosił jak obraził w słowach w wyniku autorefleksji to dla kontrastu, że on w wieku szkoły podstawowej to rozumiał... a ja mam do dziś takie skłonności tak jestem zepsuty... próbuje manipulować, jakby z lekka cechy z pogranicza połączone z paranoicznymi gdzie nikomu nie ufam i dostrzegam tylko zło w innych do tego lęk paraliżujący i ciągły smutek i stres, zaniedbanie, nieetyczne wybory moralne i luźne podejście do zasad... zawsze znajdę sposób żeby zagłuszyć sumienie bądź wręcz tak sobie zracjonalizować sytuację że jestem ofiarą. Organizm siada są choroby urazy ja nie potrafię zadziałać odwrócić tego ja rozpadam się... od lat bo tu dochodzi też mitomania, skłonności do chwilowego zezwierzęcenia niczym konon który potrafił wypić 10 litrów mleka itd... Tak nawet na krzywdę potrafię zareagować naprawdę mało empatycznie... to jest straszne w oczach ludzi zapewne jestem różnie postrzegany ale mam wrażenie że jest grupa która to zwyczajnie czuje, taką "aurę" że to widać że ja zwiastuje problemy... bo to od początku takie patologiczne skłonności były...obrazić czyichś rodziców - ja tak robiłem często... szpanowanie?  no to poczucie że zrobiłeś coś co czyni Cię lepszym takie wynikające z przekonania że tak jest te anarchiczne skłonności podpalanie, niszczenie... perfidne takie "wyrywanie motylom skrzydeł..." osoba w której umarły autorytety - brak szacunku do nauczyciela, równieśników, rodziców , starszych oj jakie ja rzeczy mówiłem do starszych wyrosłem i jakie to było uczucie przyjemne... wyższości... i choć tu nieco wyrosłem to jak słyszę że 65 latka dała się porobić na wnuczka to mnie to bawi a sumienie tylko trochę szczypie, poszkodowani przez piramidy finansowe itd... frajerzy itd tak myślę kiedy sam nieraz dawałem się oscamować w sposób podobny, kwestia że w nie tak głośniej sprawie i nie na taką kasę... dopiero niedawno oduczyłem się pożyczać, dopiero po tym jak skleiłem że na tyle osób tylko kilka mi oddało... a tyle kasy ukradzione, wjebanie się w rug pulla tak perfidnego, kupiłem hehe kurtke na facebooku.. kurde o co tu chodzi... Bo ja też z wyglądam tak majsterkowałem, jestem taki... kolorowy? Androgeniczny, zaburzenia odżywiania, takie to zachowanie widocznie jest "teatralne"... taki fałsz i inne tak tego dużo we mnie i to już dzieci widziały od początku ja w 1 klasie podstawówki ostatnio byłem zaproszony na urodziny - to nie jest standardowa droga od początku coś nie pykło... ja tak jakby inny wśród innych byłem. Bo szybko mówię bardzo i jakby potrafię kluczyć wokół tematu tak nie wiedząc co ja właściwie myślę w tej sprawie nie zajmując stanowiska człowiek słaby chorągiewka... wspomnę też że zostało mi się ćpunem... autostymulacja, palenie absurdalnych ilości energii, podbijanie dopaminy jedząc niesamowite ilości cukru... cichaczem nawet od początku ćpun z czasem nikotynista, palacz itd. Ofiara przemocy bo tyle razy łomot dostałem, było nagrywanie poniżanie przypalanie części ciała znęcanie się wręcz torturowanie takie... tak i to od takiego wieku, już zabieranie czapki to pierwsze wspomnienie miałem taki jednoczęściowy kombinezon ja pamiętam bardzo dobrze, jak pierwszy raz zostałem sam i wróciłem z płaczem a potem to tylko gorzej było ale jakby rzeczywiście coś nie tak jest ludzie tak reagują tak od początku, niektórzy to tak jak ja jacyś odklejeńcy inni być może kiedyś przesadzili i wyrośli a inni zwyczajnie trzymali dystans umiejętnie nie mam nikogo. Ja wiem że mi coś /cenzura/ jest konkretnego a powiedzenie że mam zaburzoną osobowość to tak stwierdzenie że noga spuchła lekko kiedy pacjent nie może założyć buta... Każdy z Was zna jakąś osobę taką patologiczną zapewnem takie... patusa... to ja - ten patus. Mam wrażenie że część moich zdolności kognitywnych takie pamięć planowanie opanowanie impulsywność takie że to coś zaburzone jest.

Zolin, 28. Zastanawia mnie, jak ten post widzicie... w sensie... wolę zapytać na tym forum niż na chaciegpt.

Edytowane przez Zolin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi