Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co dzisiaj zjadłeś?

Raccoon

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Moja kolacja: kanapki z hummusem, avocado, pomidorami i cebulą. 

PXL_20260124_194631774.jpg

Ładne:p zainspirowałaś sie moim hummusem😀 tez dziś jadłam takie kolko.

Ja nie umiem w foty jedzenia. Na żywo co mi sie podoba robie zdj i wyglada jak kupa.

raz zrobiłam gnocchi , wysłałam komuś to powiedział,’ze jak z robakami

Teraz, eRCe napisał(a):

Kiedyś miałem fazę na avocado. Teraz na zielone oliwki.

Ja kocham guacamole muszę sobie zrobić 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Tzn w ogóle energetyki nie tylko Red Bull - no niezdrowe glownie na serce/podwyzsza cisnienie itd. Jak ktos ma nadciśnienie to już w ogóle nie powinien.

No, ja mogę trzy kawy, cztery dziennie wypić i 120/80, a po red bull zaraz mi skacze na 130... Czyli dziadostwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ładne:p zainspirowałaś sie moim hummusem😀 tez dziś jadłam takie kolko.

Ja nie umiem w foty jedzenia. Na żywo co mi sie podoba robie zdj i wyglada jak kupa.

raz zrobiłam gnocchi , wysłałam komuś to powiedział,’ze jak z robakami

Ja kocham guacamole muszę sobie zrobić 

Moje zdjecia tez sa jakies niewyrazne. Dobre bylo, w sumie zwykle nie lacze hummusa z guacamole, ale musialam uzyc to i to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, eRCe napisał(a):

No, ja mogę trzy kawy, cztery dziennie wypić i 120/80, a po red bull zaraz mi skacze na 130... Czyli dziadostwo.

No dokładnie. Ja po kawie mogę isc spać. Ale to i tak masz dobre ciśnienie,

120/130 po red bullu to jest niezle 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Moje zdjecia tez sa jakies niewyrazne. Dobre bylo, w sumie zwykle nie lacze hummusa z guacamole, ale musialam uzyc to i to.

Ja uwielbiam połączenie hummusu i avocado. Moje ulubione danie to wrap z hummusem i awokado właśnie. Koedys właśnie w kolko to jadłam bo miałam faze i miałam dobre żelazo. Libed sie smial z tych wrapow

ze jem jak lezak te wrapy jak o tym pisałam.

Dobra muszę sie wziac za obiad 😀

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Ja uwielbiam połączenie hummusu i avocado. Moje ulubione danie to wrap z hummusem i awokado właśnie. Koedys właśnie w kolko to jadłam i miałam dobre żelazo. Libed sie smial z tych wrapow

ze jem jak lezak te wrapy.

A Leżak to zna takie dobrodziejstwa kulinarne? Byłem przekonany, że on generalnie, to dieta klopsikowa 😆 

3 minuty temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Lubię Red Bull owoce leśne 🥳 

Doda ci skrzyyyydeł! 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio miałam rozkmine z kolega bo mowil Ze o jakiejś takiej godzinie typu 21/22 jadl obiad. A ja na to ze o tej porze to już raczej kolacja. A on: ale to schabowy z ziemniakami na kolacje?

w sumie w knajpie i takie coś można zjesc na kolacje 😀 może być w teorii ciepła i duża chociaz ja tez raczej na kolacje jem jakies kanapki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam połączenie hummusu i avocado. Moje ulubione danie to wrap z hummusem i awokado właśnie. Koedys właśnie w kolko to jadłam bo miałam faze i miałam dobre żelazo. Libed sie smial z tych wrapow

ze jem jak lezak te wrapy jak o tym pisałam.

Ja wrapow nie lubie, bo nie lubie tych plackow o smaku maki. W ogole mi to na zimno nie pasuje, jeszcze na cieplo moze byc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, eRCe napisał(a):

A Leżak to zna takie dobrodziejstwa kulinarne? Byłem przekonany, że on generalnie, to dieta klopsikowa 😆 

Doda ci skrzyyyydeł! 😆

No właśnie nie wiem O co chodziło z tymi wrapami lezaka bo ja nie widziaam, zeby on o tym pisał, ale chyba jakies gotowce kupował. Ja sama sobie zwijam;)

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Ja wrapow nie lubie, bo nie lubie tych plackow o smaku maki. W ogole mi to na zimno nie pasuje, jeszcze na cieplo moze byc.

Ja właśnie lubie nawet bardziej na zimno jak jest miękkie i nie chrupie 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio miałam rozkmine z kolega bo mowil Ze o jakiejś takiej godzinie typu 21/22 jadl obiad. A ja na to ze o tej porze to już raczej kolacja. A on: ale to schabowy z ziemniakami na kolacje?

w sumie w knajpie i takie coś można zjesc na kolacje 😀 może być w teorii ciepła i duża chociaz ja tez raczej na kolacje jem jakies kanapki 

W Polsce obiad kojarzy sie z cieplym posilkiem jedzonym w srodku dnia, ewentualnie po pracy, pewnie temu. Jak cieply posilek to obiad. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi