Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co dzisiaj zjadłeś?

Raccoon

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, cynthia napisał(a):

nie no whisky to zacny trunek ale wolę nie ryzykować na lekach z tym. Mnie już jedno piwo ścina a co dopiero whisky byłoby grubo😆

Nie, no tutaj 100% racji, alko i leki to jeden z gorszych miksów w przyrodzie. ;) W pełni rozumiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Łączyłem to regularnie jakieś 10 lat i potwierdzam 😜 Szkoda zdrowia. Jak już przeginać to tylko z jedną rzeczą na raz, yolo

Raz głupią furaginę (lata temu pęcherz przeziębiłem) złączyłem z najzwyklejszym piwem i miałem lekki atak astmy 😆 Także, nawet takie niepozorne leki bez recepty potrafią szkodzić mieszane z alko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, cynthia napisał(a):

Myślałam że zejdę na zawał. Byłam blada i serce mi tak waliło jakby mi miało wylecieć z piersi. Bynajmniej nie było to miłe uczucie 

To grubo. Nawet wyguglowałem z ciekawości i faktycznie coś jest o możliwym kołataniu serca  (duża zawartość kofeiny)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 minut temu, eRCe napisał(a):

Taka jedna pani z Orlenu do mnie mówi: "Jak wy chłopy takie świństwa możecie pić?" 😆 

A wodka kaktusowa 🤭

31 minut temu, cynthia napisał(a):

połączenie benzo i red bulla też nie polecam xd

Ja red bulla w ogóle nie polecam 😀 nawet w połączeniu z niczym 

22 minuty temu, eRCe napisał(a):

Raz głupią furaginę (lata temu pęcherz przeziębiłem) złączyłem z najzwyklejszym piwem i miałem lekki atak astmy 😆 Także, nawet takie niepozorne leki bez recepty potrafią szkodzić mieszane z alko.

Faceci tez przeziębiają pęcherz?😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Faceci tez przeziębiają pęcherz?😀

Rzadziej niż kobiety, ale się zdarza. Z tym, że u nasz gorzej się przechodzi zazwyczaj, bo mamy z oczywistych powodów dłuższą cewkę moczową, ;) więc więcej przestrzeni dla bakterii do rozmnażania. Raz w życiu miałem i dwa tygodnie leczenia nim zeszło. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, eRCe napisał(a):

Rzadziej niż kobiety, ale się zdarza. Z tym, że u nasz gorzej się przechodzi zazwyczaj, bo mamy z oczywistych powodów dłuższą cewkę moczową, ;) więc więcej przestrzeni dla bakterii do rozmnażania. Raz w życiu miałem i dwa tygodnie leczenia nim zeszło. 

Pewnie za orlenem to sie złapałeś  😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, cynthia napisał(a):

🤣🤣🤣🤣

Ja jestem uzależniona od tego 😏😏

Ja czasami jak mam dużo roboty to kupuje i z lodem pije, smakuje mi niestety ale nie widze jakiejś poprawy koncentracji i wali serce czasem

Nie wiem czy lepiei zwykła cola nie działa na mnie pod katem koncentracji. Po prostu cukier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi